35 yaşında kafaya yumruk...

O zaman bosverin ama ailenI soguk olun yani bu konularda cocugunuzla konusmasi su yonden iyi olur kotu bir sey yaptiklarini soylerlerse anlar sonrada siz konusursunuz
onlarla konuşmaya hiç hazır değilim rose...ama kızım soruyor tabii sürekli...hep bir bahane uyduruyorum

çocuğunuzun annenize ve ablanıza nasıl davrandığını merak ettim. korktu mu kaçtı mı yoksa bişey olmamış gibi mi davrandı? şu an en merak ettiğim şey, onun bu travmayı atlatıp atlatamaması... :(

çocuğunuzun annenize ve ablanıza nasıl davrandığını merak ettim. korktu mu kaçtı mı yoksa bişey olmamış gibi mi davrandı? şu an en merak ettiğim şey, onun bu travmayı atlatıp atlatamaması... :KK43:
ablamı hiç görmedi...anneme sakin yaklaştı eskisi gibi şımarık ve neşeli değildi gidelim dediğimde normalde gelmek istemez ağlardı...bu defa hemen çıktı...içinde yaşıyorda olabilir..çünkü onları sevdiğini söylüyor

ne diyeyim unutur inşallah... ağlamamış korkmamış ona bir nebze olsun sevindim ama içine atmış yavrucak :(
geçer, geçer... siz de unutun, içinizden ne geliyorsa onu yapın görüşmek mecburiyetinde değilsiniz zorlamayın kendinizi, ama görüşmek isterseniz de unutun gitsin. her iki halükarda da büyütmeyin içinizde oldu bitti...

Back
X