35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

Daha 3 günüm var.şimdi yazılanları okuyorumda moralim bozuldu.baxı arkadaşlar folik asitden bahsetmişler ama ben kullanmadım.hamileliğimin üzerinden 9 yıl geçmiş bazı şeyleri unutmuşum.En kısa zamanda en iyisi doktora gitmek galiba........

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de kullanmamıştım folik asit ama insan zamanla daha bilinçli oluyor geç kalmış sayılamazsın başlayabilirsin sağlıklı besleniyorsan da yeterli olabilir. Ama senin icin rahat etsin doktora da danisabilirsin

bu ay da olmadi, hayirlisi...
hayırlısı olsun canım.üzülme.

kızlar aranızda yumurta takibi,çatlatma iğnesi filan yaptıran var mı.?
Böyle tedaviler görenler paylaşalım .
ben kontrol için gittim adetin 3. günü.yumurtanın biri 12 mm .2 tane de 9 mm.lik var dedi.ilaca gerek yok kendiliğinden büyüyorlar dedi.
10 gün sonra kontrole çağırdı ve çatlatma iğnesi yapacakmış.yaştan dolayı sıkıntı olsa da çok şükür hormonlarım yumurtalıklarım sorunsuz.bu da bir teselli ama yine de umutsuzluğa kapılıyor insan.hamile kalma sürelerim hep ayları buldu ve malesef 2. si de gelişmediği için alındı.8 haftalık ken.
ee yaş ta gidiyor,beden yoruluyor.çalışıyorum iş stresi filan derken.ne düşüneceğini şaşırıyor insan.
Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş.böyle dua ederek rahatlatıyorum kendimi.

Selamlar,
ben de 35 yasin uzerindeyim ve sizlerle hikayemi paylasmak istiyorum.
Öncelikle yasimizdan dolayi ümitsizlige kapilmak yersiz.
Ben dogum kontrol hapini biraktiktan bir ay sonra yumurtlama testi yardimiyla hamile kaldim ve su an hamileligimin 20. haftasindayim.
Hamileligim cok guzel gidiyor ve bebegim cok saglikli.
2li test sonuclarim temiz cikti.

Yumurtlama testlerini bebek sahibi olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Ben bes gun boyunca yapilabilen testten aldim.
Adetim bittikten 10 gun sonra bu testi yapmaya basladim ve 13. gunde yumurtladigimi tespit ettik ve o gun iliski yasadik ve neticesinde adetim 2 gun geciktikten sonra test yaptik ve pozitif cikti.

Birde arkadaslar bu isin psikolojik boyutu var, lütfen kafanizdan korkuyu endiseyi acabayi atin, rahat olun.

Allah hayirsiyla bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almaya nasip etsin insallah .bu arada bisey sormak istiyorum . Yumurtlama gunu hamile kalınırsa bebek erkek olma ihtimali daha yuksekmis . Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba ??

Bebeğimiz erkek :)) bizde öyle biliyorduk çünkü erkek bebek yapan spermler kızınkinden daha hızlı olurmuş lakin kısa sürede ölürlermiş.o nedenle yumurtlama gününde erkek olma ihtimali çok yüksek

Demekki dogruluk payı var hadi hayırlısı. Tabiiki her şey önce Allah'ın izniyle olur ama ben de bu yöntemi kız bebek icin deneyeceğim yani yumurtlamadım 2-3 gün önce .

merhaba 3 doktora gittim rutin tahlillerin dışında bir şey istemediler hamile kal gel diyorlar risk olursa önlemini alırız ilgisiz geliyor bana genetik tahlil yaptıran arkadaşlar var aklım karışık....

Malesef benden kötü haber var. 10 haftalık hamikeydim.dunku kontrolümde bebegimun kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj oldum dün 3 bucukta. Umudumdu bebegim.simdi cok kotuyum.ileriye yönelik hicbiseuim yok. Umudumda yok artık 35 yasinda olmamdanda dolayı. Tek isteğim oglumun bi kardesi olmasıydı Rabbim size guzel haberler vermeyi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annem 38 yaşında, 2-3 yıldır istiyorduk olmadı aşılamayla hamile kaldı.
19 yaş aramız olacak kardeşimle.

Çok çok gecmis olsun çok üzücü gercekten ama Allah'tan gelen çekilir Allah oğlunuza ömür versin biraz kendinizi toparlayın tekrar kısmet olur insallah

Çok çok gecmis olsun çok üzücü gercekten ama Allah'tan gelen çekilir Allah oğlunuza ömür versin biraz kendinizi toparlayın tekrar kısmet olur insallah

Çok teşekkür ederim. Siz Nasılsıniz

Çok teşekkür ederim. Siz Nasılsıniz

Bende bisey yok çünkü tam bu ay kendimi psikolojik olarak hazırlamıştım ki eşim vazgeçti biraz hevesim kaçtı tabi ama zamana bıraktım ... Allah herkes icin hayırlısını versin evlatlarımıza saglık uzun ömür versin

selam arkadaslar bende yeni katildim araniza .. 38 yasindayim ve 2012 araliktan beri deniyoruz esimle .. hicbir problemimiz olmadigini soylediler zamana birakin diyorlar ama sonuc yok ... bende ilk defa gecen ay klomen ile beraber pregnly catlatma ignesi oldum... normalde yarin regli olmam lazim ama ne regli olacakmisim gibi belirti var ne de hamileymisim gibi belirti var ... pazartesiye kadar bekleyip test yapmayi dusunuyorum.. zaten 27 mayistada da sabahtan yeni bir randevum var asilama icin .. bakalim nasil olacak ??? bu arada sizler neler yapiyorsunuz yada ne gibi yontemler deniyorusunuz paylasirsak karsilikli belki bilmedigimiz faydali seyler ogreniriz..

Ben bu ay reglim gelirse esimle beraber ari sutu icmeyi dusunuyorum .. kuvvet acisindan cok faydaliymis ve olmayan bir cok insanin da hamis kalmasina sebep olmus.. ozellikle dollenme sorunu yasayanlarda faydasini gorenler olmus.. denemekte fayda var diyorum .. Insallah en kisa zamanda guzel haberler aliriz bu topikte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…