- Konu Sahibi PAPATYAM1974
-
Arkadaşlar merhaba. Benimde 13 ve 9 yaşlarında iki kızım var çok şükür.bizde eşimle 3.yü ister olduk.ben ilk bu ay denedim inşallah Rabbim nasip eder.adetime 1 hafta var ama acayip derecede sancım var. Heyecandan ölücem neredeyse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Teşekkür ederim.Hayırlısıyla tüm bekleyenlere Rabbim nasip eder inşallah .
Daha 3 günüm var.şimdi yazılanları okuyorumda moralim bozuldu.baxı arkadaşlar folik asitden bahsetmişler ama ben kullanmadım.hamileliğimin üzerinden 9 yıl geçmiş bazı şeyleri unutmuşum.En kısa zamanda en iyisi doktora gitmek galiba........
hayırlısı olsun canım.üzülme.bu ay da olmadi, hayirlisi...
Selamlar,
ben de 35 yasin uzerindeyim ve sizlerle hikayemi paylasmak istiyorum.
Öncelikle yasimizdan dolayi ümitsizlige kapilmak yersiz.
Ben dogum kontrol hapini biraktiktan bir ay sonra yumurtlama testi yardimiyla hamile kaldim ve su an hamileligimin 20. haftasindayim.
Hamileligim cok guzel gidiyor ve bebegim cok saglikli.
2li test sonuclarim temiz cikti.
Yumurtlama testlerini bebek sahibi olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Ben bes gun boyunca yapilabilen testten aldim.
Adetim bittikten 10 gun sonra bu testi yapmaya basladim ve 13. gunde yumurtladigimi tespit ettik ve o gun iliski yasadik ve neticesinde adetim 2 gun geciktikten sonra test yaptik ve pozitif cikti.
Birde arkadaslar bu isin psikolojik boyutu var, lütfen kafanizdan korkuyu endiseyi acabayi atin, rahat olun.
Bebeğimiz erkek :)) bizde öyle biliyorduk çünkü erkek bebek yapan spermler kızınkinden daha hızlı olurmuş lakin kısa sürede ölürlermiş.o nedenle yumurtlama gününde erkek olma ihtimali çok yüksek
hamile kaldığında yine benzer bir sıkıntıya düşecekmisin önemli olan bu.
dr.un ne diyor bu konuda.
eğer sağlık açısından risk yok ise bence de artık karar vermelisin:))
geçmiş olsun canım .ben de yaşadım benzer durumu 8 haflallıkken.
gerçekten hayırlısı diyorum ben de.
bizim yaşta olanlar için aslında 6 ay yeterli bi deneme süresi.bu zamandan sonrasında yardım almak gerekiyor sanırım.yani dr.un dediği bu.
mutlaka bir dr. kontrolündesindedir gerçi ama değil ise tahlillerini yaptırarak başlayabilirsin bence.
hadi hayırlısı bakalım:))
biraz da kendimden bahsedeyim şimdiii:))
1 şubatta bebeğimi aldırmıştım gelişmediği için.
o günden bugüne daha bugün adetim geldi.aralıktan beri adet görmüyorum sonuçta.umarım sonrasında da bir
düzensizlik oluşmaz.
cumartesi dr. randevum var.2.3 gün gel demişti.
kan tahlillerim yapılır sanırım bir de yumurtalıklara bakar.
aşılama önerecek muhtemelen.
biraz gönülsüzüm.
ilk oğlumda da boş yere yapılan aşılamalardan sonra-2 side tutmadı bu arada oğlum norlaml yolla oldu-
pek itimadım yok aşılamaya.
özel hastanede bisürü para alacaklar diye de kararsızım.başarı oranı düşük sonuçta.
bi yandan da yaş 37 dr ne derse onu dinle diyorum.
keşke bu bebeği kaybetmeseydim şimdi 3 aylık olacaktı diyorum(((
bi yandan da eşim çok istiyor,elimizden geleni yapalım diyor.stres oluyorum.
bazen rafa kaldırayım bu isteği çok zorlanırım diyorum,bazen de oğlum için üzülüyorum kardeşi olmalı diyorum.
duygularım karışık.bi kayıbın üzerine tekrar hamileliğe çalışmaya çalışmak ta bocalatıyor beni.
kaç hafta kendimi hamile psikolojisine alıştırmışken başa dönmek te zor geldi bana.
tabi ben çok küçükken kaybettim sonuçta 8 hafta filandı.daha ileri gebelik dönemlerindeki kayıplarla kıyaslamam asla
çünkü onun üzüntüsü daha başka ve daha ağır.
benim durumumdaki kayıpların sebebi muhtemelen kromozomal bozukluk nedeni ile gebeliği sonlanması.aslında doğanın bir gereği ve Allahın takdiri.
neyse çok uzattım ama bu topik yaşlarımız nedeni ile hislerimiz en iyi anlayacağımız topik diye düşünüyorum.
bu şekilde endişelerimizi de paylaşmak iyi gelecektir hepimize.
20-30 yaş aralığındaki bayanlardan farklı durumlardayız sonuçta:))[/Q
canım senden de genetik tahlil istemediler mi anne karnında tutunamayan bebekler için istiyorlar yanlışım yoksa.hangişehirdesin riskli gebelik perinatolog la görüşmen tavsiyem sağlıkla kalın....
Malesef benden kötü haber var. 10 haftalık hamikeydim.dunku kontrolümde bebegimun kalbinin durduğunu öğrendimkürtaj oldum dün 3 bucukta. Umudumdu bebegim.simdi cok kotuyum.ileriye yönelik hicbiseuim yok. Umudumda yok artık 35 yasinda olmamdanda dolayı. Tek isteğim oglumun bi kardesi olmasıydı Rabbim size guzel haberler vermeyi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok çok gecmis olsun çok üzücü gercekten ama Allah'tan gelen çekilir Allah oğlunuza ömür versin biraz kendinizi toparlayın tekrar kısmet olur insallah
Çok teşekkür ederim. Siz Nasılsıniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hanımlar bu kadarcıkmıyız yaaa.
bu topik biraz hareketlense eminim bereketlenecek te.
hem de birbirimizden yeni şeyler öğreneceğiz.
bence sayı olarak fazlayızdır aslında ama tüp bebek topiğindeler mi acabaaaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?