- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Masallah ne guzel darisi basimiza Mesleginz nedirBen 33 yaşında atandım. Arkadaşım da 37 yaşında atandı. Olmayacak diye bir şey yok. Denemedim demezsiniz. Kaç puan almanız gerekiyor ?
Merhabalar,
Hayatımın en çaresiz dönüm noktasındayım sanki.
+35 yaş ve 2 cocukla çift üniversite mezunuyum.
Gecen yıllarıma bakıp bakıp üzülüyorum.
En son 2010 yılında kpss lisans girdim, sonra bu işlere küstüm, denemedim.
Bu sene denemek istedim cocuklara ben bakkarım sen yeter ki iste diyen birileri var ama gözüm korktu.
İnstagram sayfaları kitap bitirmiş bir sürü insanla dolu ben çarpım tablosunu bile gündelk hayatta kullanmıyorum :) .
Sıfırdan baslanır mı?
Aslında yapabilen vardır elbet nerden baslanır onu sormak istedim.
Geç degil dimi.
Kitap ve ögretmen tavsiyelerinize ihtiyacım var. Nerden baslamalıyım?
Masallah ne guzel darisi basimiza Mesleginz nedir
Bölümünüz nedir eğer öğretmenlikse tavsiye verebilirim ve hiçbir şey için geç değil bunu demek istedimMerhabalar,
Hayatımın en çaresiz dönüm noktasındayım sanki.
+35 yaş ve 2 cocukla çift üniversite mezunuyum.
Gecen yıllarıma bakıp bakıp üzülüyorum.
En son 2010 yılında kpss lisans girdim, sonra bu işlere küstüm, denemedim.
Bu sene denemek istedim cocuklara ben bakkarım sen yeter ki iste diyen birileri var ama gözüm korktu.
İnstagram sayfaları kitap bitirmiş bir sürü insanla dolu ben çarpım tablosunu bile gündelk hayatta kullanmıyorum :) .
Sıfırdan baslanır mı?
Aslında yapabilen vardır elbet nerden baslanır onu sormak istedim.
Geç degil dimi.
Kitap ve ögretmen tavsiyelerinize ihtiyacım var. Nerden baslamalıyım?
öğretmenlikte yaş sınırı yokÇoğu kurumda 35 yaş sınırı yok mu? Öğretmen misiniz öğretmen atamasında yas sınırı yok mu yoksa 40 mi?
kpss gibi bir sınavdan hiç çalışmadan 90 alamazOrtaokul mezunu olupta hic calısmadan kpss den 90 alan bir tanıdıgım var. Bu isler calısmakla olsaydı ohoo…
Su devirde “mesleğinde para var mı” diyenlerden nerdeyse cok kazanıyorum. Bir memurun toplam 1 yıllık maas ücretini 1 ayda kazandıgım oldu. Her sey akıl. Basarılar dilerim.
Sonucunu gözümle gördüm. Bizzat calıstıgına da sahit olmadım.kpss gibi bir sınavdan hiç çalışmadan 90 alamaz
Ben çalışmadan 90 aldım diyenlere çok inanmıyorum çünkü bu zeka ölçen bir sınav değil ki zeki olan biri çalışmadan yapsın. Bilgi sınavı ezbere dayalı illa çalışmıştır o kişiSonucunu gözümle gördüm. Bizzat calıstıgına da sahit olmadım.
Bende sonucunu görmesem inanmayacaktm.Ben çalışmadan 90 aldım diyenlere çok inanmıyorum çünkü bu zeka ölçen bir sınav değil ki zeki olan biri çalışmadan yapsın. Bilgi sınavı ezbere dayalı illa çalışmıştır o kişi
Niye alamasin ya. Belli bi birikim varsa olur. Kimisinin tarihe cografyaya matematige özel ilgisi var. Benim de istatistik alan cok iyidir en kotu girdigim sinavda tr 41.siydim ondan haricindekiler ilk on hep. Bu yasta yarin girsem gene ilk yuzde olurum.kpss gibi bir sınavdan hiç çalışmadan 90 alamaz
kpss de 5 ayrı ders çıkıyor bir insanın hem matematik hem türkçe hem coğrafya tarih vatandaşlık bunların hepsine özel ilgisi olabilir mi ? Belli birikimi olsa bile zamanla kullanılmayan bilgi unutulur 90 puan almak da sadece belli bir ders yapılarak alınacak puan değil. Bu lafa anca hiç kpss ye girmeyen biri inanırNiye alamasin ya. Belli bi birikim varsa olur. Kimisinin tarihe cografyaya matematige özel ilgisi var. Benim de istatistik alan cok iyidir en kotu girdigim sinavda tr 41.siydim ondan haricindekiler ilk on hep. Bu yasta yarin girsem gene ilk yuzde olurum.
Bence ortaokul lise universite hicbisey ogrenememis insan inanmaz. Zir cahil olsan 70 alınir zaten. Standart biri 80 alir. Azcik calisarak 90 daha alınir. Bazi ozel ilgisi olan insanlar calismadan da alabilir. Imkansiz bisey degil. Genel kültür ve sayisal yetenek oyle aman aman esi benzeri olmayan vasıflar degil sonucta.kpss de 5 ayrı ders çıkıyor bir insanın hem matematik hem türkçe hem coğrafya tarih vatandaşlık bunların hepsine özel ilgisi olabilir mi ? Belli birikimi olsa bile zamanla kullanılmayan bilgi unutulur 90 puan almak da sadece belli bir ders yapılarak alınacak puan değil. Bu lafa anca hiç kpss ye girmeyen biri inanır
abartmayın ya zır cahil nasıl 70 alsın biz lisede sözel mantık görmedik ya da vatandaşlık dersi almadım ben açıkcası. Ayrıca tarih gibi dersler de çalışmadıkça unutuluyor. Herkesin hiç çalışmadan matematik yapabilecek sayısal yeteneği de yok. Standart biri 80 alır lafınız oldukça ütopik zaten daha fazla iddialaşmayın inanmıyorum ders çalışmadan 90 alan birineBence ortaokul lise universite hicbisey ogrenememis insan inanmaz. Zir cahil olsan 70 alınir zaten. Standart biri 80 alir. Azcik calisarak 90 daha alınir. Bazi ozel ilgisi olan insanlar calismadan da alabilir. Imkansiz bisey degil. Genel kültür ve sayisal yetenek oyle aman aman esi benzeri olmayan vasıflar degil sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?