Aşk ve yaş ne alaka ya?Yani bence aşk gereksiz ama yaşamadan da gereksiz olduğu bilinmiyor madem umarım başınıza gelirVar mıdır böyle bir mucize yaşayan? Ben de umut kalmadı artık. Yalnız başıma öleceğim sanırım.
35 yaş yaşlı bir yaş değil ki aşık olması ilişkiye başlaması veya evlenmesi mucize olsun. Ama şu var kendine bakmazsan veya sessiz, görünmez olursanda oturduğun yerden mucize ayağına gelmez. Mesela kimi sosyal medyada etiketle paylaştığı fotoğraftan bulur aşkı kimide gittiği davetten.Var mıdır böyle bir mucize yaşayan? Ben de umut kalmadı artık. Yalnız başıma öleceğim sanırım.
Yani ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum.35 yaş yaşlı bir yaş değil ki aşık olması ilişkiye başlaması veya evlenmesi mucize olsun. Ama şu var kendine bakmazsan veya sessiz, görünmez olursanda oturduğun yerden mucize ayağına gelmez. Mesela kimi sosyal medyada etiketle paylaştığı fotoğraftan bulur aşkı kimide gittiği davetten.
Çalışıyor musun? Veya çevren geniş mi? Düğün veya günlere git girişken ol. Evlenme niyetin olduğunu çok yakınlarına söyle belki biriyle görüştürürler. Çekinme çünkü ayıp birşey değil.Yani ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum.
Bu duruma aslında çevre neden oluyor ülkede mantıklı akıllı fikirli insan sayısı az olduğu için bu kadınlar büyük mobing baskı altında oluyor ...Ben bu konulara çok üzülüyorum ya. Erkekler her yaşta istediğini yaşıyor bunu hak ettiklerini düşünüyorlar ama kadınlar 25ten sonra mezara girmiş gibi davranıyor çok üzücü.
Evet ataerkil toplumda 80 yaşındaki dedi bile birilerini istiyor hayatında yalnız mı kalacağım diyor,kadınlar için inanılmaz bir baskı var çok üzücü bu. Boşanmaların artmasına bile seviniyorum kadınlar artık çekmiyorlar.Bu duruma aslında çevre neden oluyor ülkede mantıklı akıllı fikirli insan sayısı az olduğu için bu kadınlar büyük mobing baskı altında oluyor ...
Ama herkes aslında yalnız.Çok yalnız hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?