35 yaştan sonra aşık olunur mu?

Var mıdır böyle bir mucize yaşayan? Ben de umut kalmadı artık. Yalnız başıma öleceğim sanırım.
35 yaş yaşlı bir yaş değil ki aşık olması ilişkiye başlaması veya evlenmesi mucize olsun. Ama şu var kendine bakmazsan veya sessiz, görünmez olursanda oturduğun yerden mucize ayağına gelmez. Mesela kimi sosyal medyada etiketle paylaştığı fotoğraftan bulur aşkı kimide gittiği davetten.

Yani ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum.

Yani ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum.
Çalışıyor musun? Veya çevren geniş mi? Düğün veya günlere git girişken ol. Evlenme niyetin olduğunu çok yakınlarına söyle belki biriyle görüştürürler. Çekinme çünkü ayıp birşey değil.

Ben bu konulara çok üzülüyorum ya. Erkekler her yaşta istediğini yaşıyor bunu hak ettiklerini düşünüyorlar ama kadınlar 25ten sonra mezara girmiş gibi davranıyor çok üzücü.
Bu duruma aslında çevre neden oluyor ülkede mantıklı akıllı fikirli insan sayısı az olduğu için bu kadınlar büyük mobing baskı altında oluyor ...

Sevgililik aşk evlilik her yaşta olur. Doğurganlık için evet yaş sorunu var ama evlilikte yada aşkta neden yaş sıkıntısı olsun.

Askin yasi yoktur diye klişe bi laf vardir ama cok dogru bi laftir gercekten insan her yasta asik olabilir umut kaybetmeye gerek yok

Bu duruma aslında çevre neden oluyor ülkede mantıklı akıllı fikirli insan sayısı az olduğu için bu kadınlar büyük mobing baskı altında oluyor ...
Evet ataerkil toplumda 80 yaşındaki dedi bile birilerini istiyor hayatında yalnız mı kalacağım diyor,kadınlar için inanılmaz bir baskı var çok üzücü bu. Boşanmaların artmasına bile seviniyorum kadınlar artık çekmiyorlar.

Çok yalnız hissediyorum kendimi.
Ama herkes aslında yalnız.
Yani ben evliyim. Ama ben de bazen kendimi yalnız hissediyorum. Hayatta hepimiz yalnızız. Yalnız da kalacağız. Hiç bir insan tamamen yalnızlığı dindirmez. Kendimizi yalnız hissedeceğimiz zaman olur istersen on kardeş on çocuklu ol yine yalnız olacaksın ve yalnız hissedeceksin.
Kendini sevip kendinle iyi anlaşarak başlamak lazım aslında en başta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…