- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.381
Sensiz sabah olmuyor uyaniyorm ansizin sensiz gun dogmuyor ah yanlizim cok yanlizimm
yanlız değilsin ki bak bizler varız burdaki herkes yanlız yaralı bir kanadı kırık bir süre ama o sürede de bizler birbirim,ze destek olucaz umutsuzluk yok yarına umutla bakalım bakın hıdrellez yaklaşıyor bu yıl ilk defa dilek tutucam bende hep birlikte yapaılm bunu niyetler aynı nasılsa :) :)
Insallah cnm benm.bizi su an birbirimizden iyi anlayacak kimsemiz yok zaten .hele de su saatlerde hissettiklerimizi
ay cidden hidirelleze az kaldies gecmemek lazim
kizlae hepinize merhaba...Pbenim de bitanem ankara mamak da ( 2-3 dakika konusabiliyoruz ancak insallah 5 gun sonra yanindayiz ama cokkkk zormus gercekten cokk ozledim ((
haklisin canim da aksam oldu mu insana cidden huzun cokuyo..onlarda bizi boyle dusunuyorlardir demi ya..sevgilim max sekilde dusunuyor insan dedi ama
kizlae hepinize merhaba...Pbenim de bitanem ankara mamak da ( 2-3 dakika konusabiliyoruz ancak insallah 5 gun sonra yanindayiz ama cokkkk zormus gercekten cokk ozledim ((
hemde nasıl çöküyor... bakma benmde böyle konuştuğuma artık ruh gibi dolaşır oldum bişey almak için kalkıyorum 1saat niye kalktığımı düşünüyorum durup durup ağlıyorum hiç birimize kolay değil ama geçicek herşey çok güzel olucak yine :)
düşünüyorlardır tabi onlar orda bizden de yanlız biz dışardayız tehlike onlara göre daha çok her an akıllarındayız bence düşünmeden edemezler bizi :)
Ins.canim hep akillarinda olalim ya .dua edelim bol bol hayirla donsunler zaman hemencecik gecsin insallah ya
:S onu hi sormadim cnm first bulupta aklima gelmedi..sadece sevgilim en son bolukte oldugunu konusmustuk cnm bu konuyla ilgili senin ki hangginde?yrain sorayim
3boluk canim bizimkisi de...
cok rahatim diyordu genelde ama bu hafta baya bi zorlaaadilar hele hafta ortasnda sesi olu gibiydi offf insallah hayrlisyla btrip ge;sinler zzama n hizla akip gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?