351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ayni yerdeler canim benimki de orda kesin taniyorlardir birbirlerini...ben gidemeyecegim maalesef yaa

Ayni yerdeler canim benimki de orda kesin taniyorlardir birbirlerini...ben gidemeyecegim maalesef yaa

Bildiğim kadarıyla bir bölük 300 kişi sima olarak tanıodur da isim olarak bilmez :)
Onların bölükte nöbette tutuluyor mesela bi arkadasım 2. Bölükte yanyana bölükteler ama ord nöbet yokmus
Değişio işte komutandan komutana fark oluo
Benimki iki kez üstüste gece 3-5 kogus nöbeti tuttu ://

Anladim cnm artik hayirlisi olsun sukur ki bitiyo acemilik ins usta birliginde daha rahat olurlar onlarda bizde...basta yasamadigim sikintiyi moral bozuklugunu su 2gunde yasadim ins yarin sesini duyabilirim

Anladim cnm artik hayirlisi olsun sukur ki bitiyo acemilik ins usta birliginde daha rahat olurlar onlarda bizde...basta yasamadigim sikintiyi moral bozuklugunu su 2gunde yasadim ins yarin sesini duyabilirim

aynı haldeyim
sizi burda teselli etmeye çalışıyorum
kendimi edemiyorum
yarın da aramasa deliricem

canim benim sevgilimde mamak 2. tabur 3. boluk:)) yemin torenine de gidecegiz.kesin taniyolardir birbirlerini

benim ki de orda 3-5 nobeti tuttu ooof of

Arkadasimdan geldim az once.. dus aldim yine oturdum kanepeye... yine elimde tablet .. sanki hergün aynı rüyayı goruyorum.. bi sabah uyandigimda kocam yanimda olacakmis gibi hissediyorum

cnmm bakk iki gün sonra beraber olcaksnz, yanında olucakk..

Canım inşallah bilmiyorum dün kv.lerdeydik oraya gitmek iyi geliyor.bizde cumartesi yminden 1 gün sonra beraber kahvaltıya gitcez akşam yemeğine onların bahcede mangall eminim çok güzel olacak ama hemen bitecek

canımm çok tatlısınız

aynı şeyleri yaşıyoruz canım sesini duymayı bırak gece iyi geceler mesajım bile yok ayrı gayrı yatıyoruz gibi geliyor oysa biz telefonda kulaklıkları takar birbirimizin nefesi ile uyurduk

cnmm bakk iki gün sonra beraber olcaksnz, yanında olucakk..
bi gelse demi o gün ve tamamen kavuşacağımız gün gelse oooofff offfffff ne çektikk beeee

Canım inşallah bilmiyorum dün kv.lerdeydik oraya gitmek iyi geliyor.bizde cumartesi yminden 1 gün sonra beraber kahvaltıya gitcez akşam yemeğine onların bahcede mangall eminim çok güzel olacak ama hemen bitecek

Canım gitmesine değil şimdi gelmesine odaklan.O anı yaşa,birlikte geçirilecek dakikalar bile çok kıymetli.Gideceğini düşünüp üzülürsen birlikte vakit geçirirken tadına varamazsın.Emin ol hepimiz çok zor durumdayız.Son 3 gündür saat sayar oldum resmen geçmiyor geçmiyor sıkıntımı nişanlıma yansıtmamaya çalışıyorum ama dün akşam yansıttım mı bilmiyorum çünkü telefonu kapatmadan önce,seni orada yalnız bıraktığım için çok özür dilerim dedi,çok üzülmüştü defalarca özür diledi bak neler düşünüyorlar benim hiç aklıma bile gelmedi böyle bir şey.O yüzden geldiklerinde de keyifli olalım ki,giderken gözleri arkada kalmasın

Gece hiç uyuyamadım Sevgilim hastalanmış orda.Sesi soluğu çıkmıyo telefonda resmen.Bide bugün gece nöbeti var..Bugün tatil günleri olmasına rağmen çöp filan toplatmışlar.Bayılıp düşcektim artık diyo.Biri düşmüş ayak bileğini filan incitmiş:26: Ben de kötü haber tellalı gibiyim mamaktakiler için ama haberiniz olsun diye söylüyorum:26:
Gece de çocuk gibi heyecanlanıyorum yanına gidicm göücem diye.Sonra 4 ay yok

onu bnm aşkımda dedi olabildiğince yansıtmamaya çalışıuyorum ama anlıyor tabi geldiğinde kocamanca öpeceğimm sıkıca sarılıcam

canım çok geçmiş olsun rabbim hepsine güç kuvvet versinnn :44: sabırlı olmamız lazım

Biraz önce konustuk askerimle heyecan var mi diyor, olmaz mi ölmek üzereyim dedim iyi ki var o aşk.

demi aynen iyiki varlar yüreğimizi hayatımızı şenlendiriyorlar.canım bu arada ben bu ay baya eşyaya para verdim ve kıyafet alacak param kalmamıştı sonra iş yerine gelirken mağazanın vitrinin birinde bi etek vardı hep istiyodum alsamda yeminde giysem diye iş yerinden bir arkadaşta görmüş tarif etti eteği şu mağazanın vitrininde demi onu bende çok istiyorum ama param yok dedim dün kayın validemlere gittik örümcem benle yaşıt ama ufak tefek biraz çıtıpıtı yenge bir etek aldım ama bana hiç yakışmadı boyum kısa olduğu için çok geniş durdu garip oldu hiç giymedim 2 gün önce aldım dene sana olursa sana vereceğim hiç giymedim valla dedi bi getirdi benim istediğim etek ayy keşke içimden askerl,ik kısalsın diye dileseymişim yaaa lafın kısası etek bnm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…