- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.701
Kıyamam canım benim üzülme gönlünü ferah tut bizde konusamıoruz cok
Bugun şöyle bi sansımız oldu bi arkadas ziyarete gitti onun telinden konustuk öle anlatabildi
Sakın umutsuzluga kapılma moralini bozma bak sen bize anlatıp bi şekilde rahatlıosun bi şekilde mamaktan hber alıosun
Onlar napsın canım kime anlatsın
Tatlım bak az kaldı sakın belli etme askerine zaten orda zor sartlardalar iki dakika aradıklarında en azından bizim sesimiz çok iyi gelsin ki onlar motive olsun
Bak gör yarın arayacak :)
Ama persembe yine arayamayabilir canım
Kacıncı bölük ve taburdaydı askerin ?
Benimki 2. Tabur 3. Bölükte
Yemin törenine gelebilecekmisin ?
Ayni yerdeler canim benimki de orda kesin taniyorlardir birbirlerini...ben gidemeyecegim maalesef yaa
Anladim cnm artik hayirlisi olsun sukur ki bitiyo acemilik ins usta birliginde daha rahat olurlar onlarda bizde...basta yasamadigim sikintiyi moral bozuklugunu su 2gunde yasadim ins yarin sesini duyabilirim
Kıyamam canım benim üzülme gönlünü ferah tut bizde konusamıoruz cok
Bugun şöyle bi sansımız oldu bi arkadas ziyarete gitti onun telinden konustuk öle anlatabildi
Sakın umutsuzluga kapılma moralini bozma bak sen bize anlatıp bi şekilde rahatlıosun bi şekilde mamaktan hber alıosun
Onlar napsın canım kime anlatsın
Tatlım bak az kaldı sakın belli etme askerine zaten orda zor sartlardalar iki dakika aradıklarında en azından bizim sesimiz çok iyi gelsin ki onlar motive olsun
Bak gör yarın arayacak :)
Ama persembe yine arayamayabilir canım
Kacıncı bölük ve taburdaydı askerin ?
Benimki 2. Tabur 3. Bölükte
Yemin törenine gelebilecekmisin ?
Bildiğim kadarıyla bir bölük 300 kişi sima olarak tanıodur da isim olarak bilmez :)
Onların bölükte nöbette tutuluyor mesela bi arkadasım 2. Bölükte yanyana bölükteler ama ord nöbet yokmus
Değişio işte komutandan komutana fark oluo
Benimki iki kez üstüste gece 3-5 kogus nöbeti tuttu ://
Arkadasimdan geldim az once.. dus aldim yine oturdum kanepeye... yine elimde tablet .. sanki hergün aynı rüyayı goruyorum.. bi sabah uyandigimda kocam yanimda olacakmis gibi hissediyorum
Selam yarenlerB]Şeymacım,herkesin acı çekme ve bunu tepkiye dönüştürme davranışları farklıdır tatlım anlıyorum seni ama askerine bunu yapma.Sen bizimle,arkadaşlarınla,ailenle yaşadığın acıyı paylaşabiliyorsun ama o bunu yapamıyor.Sen böyle davrandıkça kim bilir neler düşünüyordur :26:son 2 gün kaldı,2 gün daha sık dişini.Nişanlını gördükten sonra yeniden doğmuş gibi olacaksın eminim [/B]
canımm çok tatlısınız
aynı şeyleri yaşıyoruz canım sesini duymayı bırak gece iyi geceler mesajım bile yok ayrı gayrı yatıyoruz gibi geliyor oysa biz telefonda kulaklıkları takar birbirimizin nefesi ile uyurdukbu aksam isten eve gelesim hic gelmedi patron sabaha kadar calis dese sesimi cikarmadan calisirdim galibabugün en cok neyi özledin diye sordugumda patates kizartmasi ve seninle gece konusurken uyuya kalmayi dedi eskiden nasilda kizardim telefonda uyuya kalmasina, simdi ise gece olunca telefon calmiyor o aramiyor ve ben resmini öperek uyuyorum
bi gelse demi o gün ve tamamen kavuşacağımız gün gelse oooofff offfffff ne çektikk beeeecnmm bakk iki gün sonra beraber olcaksnz, yanında olucakk..
Canım inşallah bilmiyorum dün kv.lerdeydik oraya gitmek iyi geliyor.bizde cumartesi yminden 1 gün sonra beraber kahvaltıya gitcez akşam yemeğine onların bahcede mangall eminim çok güzel olacak ama hemen bitecek
Canım gitmesine değil şimdi gelmesine odaklan.O anı yaşa,birlikte geçirilecek dakikalar bile çok kıymetli.Gideceğini düşünüp üzülürsen birlikte vakit geçirirken tadına varamazsın.Emin ol hepimiz çok zor durumdayız.Son 3 gündür saat sayar oldum resmen geçmiyor geçmiyorsıkıntımı nişanlıma yansıtmamaya çalışıyorum ama dün akşam yansıttım mı bilmiyorum çünkü telefonu kapatmadan önce,seni orada yalnız bıraktığım için çok özür dilerim dedi,çok üzülmüştü defalarca özür diledi bak neler düşünüyorlar benim hiç aklıma bile gelmedi böyle bir şey.O yüzden geldiklerinde de keyifli olalım ki,giderken gözleri arkada kalmasın
Gece hiç uyuyamadımSevgilim hastalanmış orda.Sesi soluğu çıkmıyo telefonda resmen.Bide bugün gece nöbeti var..Bugün tatil günleri olmasına rağmen çöp filan toplatmışlar.Bayılıp düşcektim artık diyo.Biri düşmüş ayak bileğini filan incitmiş:26: Ben de kötü haber tellalı gibiyim mamaktakiler için ama haberiniz olsun diye söylüyorum:26:
Gece de çocuk gibi heyecanlanıyorum yanına gidicm göücem diye.Sonra 4 ay yok
iiiilkkknurrrrr huu huuuu
Geldim geldimçok heyecanliyim ben Şeyma kalbim yerinden cikacak sanki
Biraz önce konustuk askerimlevalla o heyecan dünden itibaren bende de başladı aşk böle bişe işteee
Biraz önce konustuk askerimleheyecan var mi diyor, olmaz mi ölmek üzereyim dedim iyi ki var o aşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?