- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.721
Ayy canim nasil içten istemissin öyle, rabbim kalbine göre vermis.Ne güzel sürpriz olmuş, iyi günler de giydemi aynen iyiki varlar yüreğimizi hayatımızı şenlendiriyorlar.canım bu arada ben bu ay baya eşyaya para verdim ve kıyafet alacak param kalmamıştısonra iş yerine gelirken mağazanın vitrinin birinde bi etek vardı hep istiyodum alsamda yeminde giysem diye iş yerinden bir arkadaşta görmüş tarif etti eteği şu mağazanın vitrininde demi onu bende çok istiyorum ama param yok dedim dün kayın validemlere gittik örümcem benle yaşıt ama ufak tefek biraz çıtıpıtı yenge bir etek aldım ama bana hiç yakışmadı boyum kısa olduğu için çok geniş durdu garip oldu hiç giymedim 2 gün önce aldım dene sana olursa sana vereceğim hiç giymedim valla dedi bi getirdi benim istediğim etek ayy keşke içimden askerl,ik kısalsın diye dileseymişim yaaa lafın kısası etek bnm oldu
Zaten mecliste onay bekleyen böyle bir taslak 3 yıldır var canim.Cok umutlanmiyorum ama acaba olur mu diye de düşünüyorum bazen.Kisalsada kisalmasada ilkayin dediği gibi önemli olan baslamakti.Oyle ya da böyle bu süreci hayirlisyla tamamlayacagiz.Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, mevcut güvenlik ortamı ve devam eden İç Güvenlik Harekatı dikkate alındığında; askerlik süresinin kısa vadede azaltılmasının uygun olmayacağının değerlendirilmekte olduğunu bildirdi. İLERLEYEN YILLARDA ASKERLİK SÜRESİNİN KISALTILMASI MÜMKÜN OLABİLECEKTİR
bugün bi haberde gördüm. kısalsa da biz nasiplenemicez gibi
Ayy canim nasil içten istemissin öyle, rabbim kalbine göre vermis.Ne güzel sürpriz olmuş, iyi günler de giyduanin saati belli mi olur, kisalsin diye isterken bir bakmisiz kisalmis ;-) insallah
Bana göre imkansiz hiçbir sey yoktur.Ne zaman ne olacagini bilemeyiz canim bir gün cok isterken pat diye gelmişevet canım yababamlarada anlattım çok güldüler bana çok oluyor ya mesela canım dondurma çekiyor o an müsait olamıyorum almak için akşam bakıyorum babam almış gelmiş askerimide diliyorum ama hiç akşam eve gidince karşıma çıkmıyor
Bana göre imkansiz hiçbir sey yoktur.Ne zaman ne olacagini bilemeyiz canim bir gün cok isterken pat diye gelmişAllahin kudreti cok büyük. Bir de neyi düşünürsen onu çağırırsin biliyorsun ;-)
merhaba kızlar, iş yerine çok yoğun bi gün geçiyorum gelemedim yanınıza.. patrondan izin aldım yemin töreni içinbugün arabayı park etmiştim bi yerde arkama çok saçma bi şekilde park etmiş adamın biri daha acemiyim nasıl çıkardım o arabayı görmeliydiniz, sırtımdan terler aktı bu ayrılık beni usta bi şoför yapacak sanırım
kocam her aradığında kapının kilidini yaptır diyor :26: hani biri kapıyı açsa bile arkasındaki o kilidi içerideki açmayınca açılmaz ya tamamen kapı, adını bilemedim işte anlayın kızlar :26: o kırık bizim .. aklı onda ama fırsatım olmuyor onu yaptırmaya :44:
bence de hemen yaptırmalısınnallah korusun geçenki salaktan ses yok demi avea bayiisindeki hani
Canim bir erkek yaptirirsa daha iyi olur çünkü onlar bu isten daha iyi anlıyor, bizim acemilik zamanlarimizda en azindançok şükür yok, hele bi olsunben bu kapı işini babama devredeyim en iyisi :26:
aman olmasın dediğin gibi olursa yıkarızzzz hahaçok şükür yok, hele bi olsunben bu kapı işini babama devredeyim en iyisi :26:
Gece hiç uyuyamadımSevgilim hastalanmış orda.Sesi soluğu çıkmıyo telefonda resmen.Bide bugün gece nöbeti var..Bugün tatil günleri olmasına rağmen çöp filan toplatmışlar.Bayılıp düşcektim artık diyo.Biri düşmüş ayak bileğini filan incitmiş:26: Ben de kötü haber tellalı gibiyim mamaktakiler için ama haberiniz olsun diye söylüyorum:26:
Gece de çocuk gibi heyecanlanıyorum yanına gidicm göücem diye.Sonra 4 ay yok
az önce kayınvalide aradı, "cuma günü ne yapalım akşam yemeğine" dedi"anne biz kendi evimizde yemek istiyoruz, sen zahmet etme" dedim neyse ki ısrar etmedi ..
beraber mi yiyeceğinizi düşünüyordu canım konuşmamışmıydınız daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?