351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Maşallah yarenler az kalmış acemilik bitmiş şükürler olsun ilk bir ay çok zorluyordu ama sonra daha rahat ediceksiniz inşallah biz ustada rahat ettik çokşükür görüşmeler daha yogun daha rahat gittikleri yerler çok iyi olsun inşallah çok sevindim yemin törenine gitme hazırlıkları başlamış son 2 gününüz kaldı askerlerinizi görenler olucak alıp gelenler olucak negüzel o yemin töreni çokgüzel bir duygu bende gitmiştim ayrılması zor ama yaşaması çok güzel Rabbim sizinde bir solukta askerligi bitirmenizi nasip etsin inşallah 2aya kalmadan açılıcak 353.dönemlerin topigi seviniceksiniz bizler gibi askerlerimizin tabiriyle bilet olunuyor sanırım askerligi bitiriyoruz çokşükür hala bazı şeylerden anlamıyorumHerşey gönlünüzce olsun inşallah

Benim askım da gece cok ateslenmiş sesi solugu cıkmıodu
Bugun tatilmiş ama futbol tutnuvası varmıs herkes oraya gitmek zorundaymıs ondan arayamayabilirler belki

evet askim da aradi futbol turnuvasi varmis zorla getirdiler bizi buraya dedi( ooof of tartismalar oluyomus gerginlikler...bugun cok sinirliydi sosi hic cikmiyo gibi zaten bilmiyorum artik

sagol canim hepimiz hayırlısı ile kavuşalım askerlerimize insAllah son 1o günlerininde kaldığını gòrürüz insAllah ♥ sizler gibi

sagol canim hepimiz hayırlısı ile kavuşalım askerlerimize insAllah son 1o günlerininde kaldığını gòrürüz insAllah ♥ sizler gibi

Amin inşallah canım görüceksiniz sizde hatta bizim gitmemiz size daha iyi gelicek önünüz açılmış olucak bakın görüceksiniz

Teşekkürler canim.Bitti acemilik çok şükür, hepimizde heyecan doruklarda. Dört gözle bekliyoruz 353.donem topigini Insallah usta birlikleri çok rahat olur. Biz de sizler gibi son günler demeye kavuşuruz inşallah.

Kalbim yerinden çıkacak simdiden.Gecmedi su 2 gün sabahtan beri yıl oldu sanki ama hala carsambadayiz.

:))) aynen yaa heyecanlandim:) sevgilim aradi az once:)) uzun bi liste siparis verdi:d giysiydi,kisisel esyalardi vs hepsini not aldim yarin ailesnn yanina gttgmde iletice ordanda hooop yolaaa istikamet ankara mamak:d yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop ordayiz kizlar

Teşekkürler canim.Bitti acemilik çok şükür, hepimizde heyecan doruklarda. Dört gözle bekliyoruz 353.donem topigini Insallah usta birlikleri çok rahat olur. Biz de sizler gibi son günler demeye kavuşuruz inşallah.

Amin canım inşallah Biz buralardayız gitmiyoruz biryerlere alıştık daha nice şafaklar sayıcaz hayırlısıyla sizinde bugünleri gördügünüze şahit olucaz inşallah

Kızlar selammmm az kaldıııı ne giyceksiniz ? Ben otobüs yolculugu yapacagım için esofman giycem spor spor takılcam ))))

ay ne güzel ya sizin burda heycanınızı gördükce imreniyorum kizlar ya boşverin kaynanaları felan tadını cıkarın ♥♡

Ben boş verdim zaten canım şimdi askerimi görmeye odakladım kendimi askerlik bittiğinde bizimle birlikte yaşayacaksın bu heyecanı

Kızlar selammmm az kaldıııı ne giyceksiniz ? Ben otobüs yolculugu yapacagım için esofman giycem spor spor takılcam ))))

Ben gitmeyeceğim nişanlım geleceği için istediğim gibi giyineceğim ben canım

canım çok geçmiş olsun rabbim hepsine güç kuvvet versinnn :44: sabırlı olmamız lazım

amin canım çok sağol...

az önceye kadar keyfim çok güzeldi.ymin töreni heyecanı var üstümde günlerdir.Yola çıkıcam 8 saatlik yol ama o bile keyif veriyo eğlendiriyo.Haberlere bi bakiyim dedim.Bakmaz olaydım.Ağrıda 2 şehit varmiş Mayın patlamış.Ben sevdiğimi ağrıya nasıl göndericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…