351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/584495-sevgili-gunluk-2013-a-107.html#post30154178

Biraz uzun:26: buraya yazmistim aksam canim tekrar yazmiyim burdan okusan olur mu:26:az once de annemler burdaydi, hadi bize gidelim dedi.. gocebe gibi yasamak istemiyorum yarin sizde kalcam zaten evde olayim bugun dedim.. tam gidiyolardi babama dedi ki ben burda kalcam:44: babam da bana bisey oldu sandi noldu dedi .. dedim yok bisey., annemede döndum gerek yok kalmana kac gecedir yalniz uyuyorum dedim bozuldu gitti., opmeden..kocami istiyorum

iyi geceler herkese
bugün askerimle konuştum ama pek hoş bi konuşma olmadı herşey iyi güzeldi başta ama sonra benden askerde olan arkadaşının numarasını istedi bende bozuldum tabi normal olarak ben burda onu düşünüyorum o da beni düşünür diyorum o gelmiş arkadaşının tel. numarasını istiyo çok mu büyütüyorum kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var

cnmm okudum; senin için bazı şeyler daha zor tabiki de, evliyken beklemek daha zordur.. ama geçicek, herşeyn ilacı zaman biliosun.. bi süre sonra tabiki de alışmıycn eşinin yokluğuna ama eskisi kadar canını yakmıycak.. ailende merak ediodur, tek kalınca akılları snde kalıodur, işte herkes kendine göre haklı cnm.. bak bir gün daha geçmek üsere, şafak atıcak onlara kavuşmamıza az kaldı.. onu düşün

Bence büyütmüşsün canım:44: arkadqsinin numarasini sormasindan seni düşünmediği anlamını cikartman haksizlik olur bence askerine:26:

Ufff hic iyi degilim isten geldigimden beri.. simdi yine agliyorum.. Bugün 3 nöbet agladim resmen

Güzelim kusura bakma ama evet büyütmüşsün biraz. Daha doğrusu çok sevdiğinden paylaşamamışsın galiba Şimdi kendi durumunda olan arkadaşını daha iyi anlar olmuş ve aramak istemiş. Eminim seni daha çok düşünüyor ve seviyordur. Fırsatı olursa onuda arar sadece

Ufff hic iyi degilim isten geldigimden beri.. simdi yine agliyorum.. Bugün 3 nöbet agladim resmen

İlkaycım niye kendini bıraktın böyle!! Yapma lütfen bak haftasonu yemin töreni var askerine iyi görünmen lazım. Usta birliğinde biraz daha rahatlarsın azıcık daha sabret

cnmm sen ne gyceğinii düşünnn, eşini düşünn hadi ağlama art bak saatler kaldı görmemizee, bunları düşün..

İlkaycım niye kendini bıraktın böyle!! Yapma lütfen bak haftasonu yemin töreni var askerine iyi görünmen lazım. Usta birliğinde biraz daha rahatlarsın azıcık daha sabret

Bugün babam kapinin kilidini değiştirdi bu bile icimi acittı resmen onsuz evimizde yasiyorum onsuz yatagimizda yatıyorum
Off toparlanmaliyim

Canimm eşin gittiğinden beri bazı durumlari ilk defa yaşıyorsun ve ağır geliyor.Senin icin daha zor biliyorum. Ayni ev aynı hayat...ama bak acemilik bitti bile, usta birliğinde daha rahat olacak eşin ve sen de alışmış olacaksin zaten.1 gün kaldi esinle birlikte olacaksin yine evde şimdi onu düşün. Annende keyfinin olmadığını anladigi icin kalmak istemiş ama sen de haklısın annende kendince hakli.Takilma şimdi bunlara yarin gorusursunuz tatliya baglanir.Esini görecek olmanin keyfini çıkarmaya çalış.

Bugün babam kapinin kilidini değiştirdi bu bile icimi acittı resmen onsuz evimizde yasiyorum onsuz yatagimizda yatıyorum
Off toparlanmaliyim

Tatlım böyle düşünerek ancak kendini hasta askerini de mutsuz edersin. İnan bana bu günler geçecek. Yalnız değilsin benimde sen gibi ağlamadan geçirdiğim gün kalmamıştı ama geçiyor yeter ki canları sağolsun

Bence büyütmüşsün canım:44: arkadqsinin numarasini sormasindan seni düşünmediği anlamını cikartman haksizlik olur bence askerine:26:

çok takıldım buna ona da bişey diyemedim oturdu içime haksızlık etmemek içinde sustum sanırım iyi yapmışım teşekkür ederim ilkaycım :)
(nick yabancı gelebilir ama içinizden biriyim sadece mecburiyetten nick değişti ; )

haklısın paylaşamıyorum sanırım ben ki ailesinden bile kıskanıyorum onu bide arkadaş diyince baya sinirlerim bozuldu ama yinede bişey yansıtmadım ona üzülmesin diye iyi etmişim sanırım teşekkür ederim desteğin için :)

Tek basima bişeylerin ustesinden gelmeye calismanin yani sira, onsuz bi hayata adapte olabilmem icin caba harcadikca icim daha cok acıyoraglamamam lazim, migrenim baslamak uzere
Gececek bu gunler degil mi.. bi gun dönecek evimize.. yine onun kokusuyla uyuyabilecegim.. aglamadan

annenin davranışı tamamen iç güdüsel ilkaycım annem hep der sende anne olunca beni anlarsın şimdi anlamazsın bu da öyle bişey senin yanında olmak istemiş sen ne kadar büyümüş hatta evlenmiş dahi olsan onun için küçük bir kız çocuğundan farkın yok annen böyle görüyor seni tepkini gösterincede kırılmış biraz takılmaama hiç üzme kendini gönlünü alırsın :) eşine odaklan çok azcık kaldı gelicek evinize güzel bi gece sizin olucak böyle üzersen kendini çökmüş bi eş olarak görcek seni daha da üzülcek topla kendini sen güçlü birisin bunu da halledicez hem bak yanlız da değilsin bizler varız hepimiz aynı durumdayız yaralıyız eksiğiz ama tamamlanıcaz umutsuzluk yok şimdi gül bakalım biraz :) :)

cnmm ilk gttkleri günü düşün, burda nasıldkk, vakit geçmiodu oysa şimdi acemlik bitio, snr bakcaz usta btmek üzere.. yeter ki güç ol, hasta olma, eşini de üzme bak kendini de..

o nasıl laf öyle tabi ki dönecek kısa bi seyehate çıktılar sadece bizde dönmelerini bekliyoruz toplantıları uzun sürdüğü için de bizi aramaları zor oluyor patronlar biraz gıcık :) ama bu iş geziside biticek eylül de dönceklermiş yeni bir ekip gelicekmiş bizimkilerin yerine :) :) hadi gülümse biraz cnm sil gözyaşlarını

Canım benim yaaa o kadar iyi anlıyorumki seni Geçecek bunların hepsi tabiki kocalarımıza sarılarak uyucaz. Yaşasın kocalarımız İnsanın eşi gibisi var mı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…