- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.761
Kizlar yazdiklarinizi okuyorum ama keyfim yok hic:26:
Hayirdir canım neden keyfin yok ?Kizlar yazdiklarinizi okuyorum ama keyfim yok hic:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/584495-sevgili-gunluk-2013-a-107.html#post30154178
Biraz uzun:26: buraya yazmistim aksam canim tekrar yazmiyim burdan okusan olur mu:26:az once de annemler burdaydi, hadi bize gidelim dedi.. gocebe gibi yasamak istemiyorum yarin sizde kalcam zaten evde olayim bugun dedim.. tam gidiyolardi babama dedi ki ben burda kalcam:44: babam da bana bisey oldu sandi noldu dedi .. dedim yok bisey., annemede döndum gerek yok kalmana kac gecedir yalniz uyuyorum dedim bozuldu gitti., opmeden..kocami istiyorum
iyi geceler herkese
bugün askerimle konuştum ama pek hoş bi konuşma olmadı herşey iyi güzeldi başta ama sonra benden askerde olan arkadaşının numarasını istedi bende bozuldum tabi normal olarak ben burda onu düşünüyorum o da beni düşünür diyorum o gelmiş arkadaşının tel. numarasını istiyo çok mu büyütüyorum kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
cnmm okudum; senin için bazı şeyler daha zor tabiki de, evliyken beklemek daha zordur.. ama geçicek, herşeyn ilacı zaman biliosun.. bi süre sonra tabiki de alışmıycn eşinin yokluğuna ama eskisi kadar canını yakmıycak.. ailende merak ediodur, tek kalınca akılları snde kalıodur, işte herkes kendine göre haklı cnm.. bak bir gün daha geçmek üsere, şafak atıcak onlara kavuşmamıza az kaldı.. onu düşün
iyi geceler herkese
bugün askerimle konuştum ama pek hoş bi konuşma olmadı herşey iyi güzeldi başta ama sonra benden askerde olan arkadaşının numarasını istedi bende bozuldum tabi normal olarak ben burda onu düşünüyorum o da beni düşünür diyorum o gelmiş arkadaşının tel. numarasını istiyo çok mu büyütüyorum kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
Ufff hic iyi degilim isten geldigimden beri.. simdi yine agliyorum.. Bugün 3 nöbet agladim resmen
Ufff hic iyi degilim isten geldigimden beri.. simdi yine agliyorum.. Bugün 3 nöbet agladim resmen
cnmm sen ne gyceğinii düşünnn, eşini düşünn hadi ağlama art bak saatler kaldı görmemizee, bunları düşün..
İlkaycım niye kendini bıraktın böyle!! Yapma lütfen bak haftasonu yemin töreni var askerine iyi görünmen lazım. Usta birliğinde biraz daha rahatlarsın azıcık daha sabret
Canimm eşin gittiğinden beri bazı durumlari ilk defa yaşıyorsun ve ağır geliyor.Senin icin daha zor biliyorum. Ayni ev aynı hayat...ama bak acemilik bitti bile, usta birliğinde daha rahat olacak eşin ve sen de alışmış olacaksin zaten.1 gün kaldi esinle birlikte olacaksin yine evde şimdi onu düşün. Annende keyfinin olmadığını anladigi icin kalmak istemiş ama sen de haklısın annende kendince hakli.Takilma şimdi bunlara yarin gorusursunuz tatliya baglanir.Esini görecek olmanin keyfini çıkarmaya çalış.http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/584495-sevgili-gunluk-2013-a-107.html#post30154178
Biraz uzun:26: buraya yazmistim aksam canim tekrar yazmiyim burdan okusan olur mu:26:az once de annemler burdaydi, hadi bize gidelim dedi.. gocebe gibi yasamak istemiyorum yarin sizde kalcam zaten evde olayim bugun dedim.. tam gidiyolardi babama dedi ki ben burda kalcam:44: babam da bana bisey oldu sandi noldu dedi .. dedim yok bisey., annemede döndum gerek yok kalmana kac gecedir yalniz uyuyorum dedim bozuldu gitti., opmeden..kocami istiyorum
Bugün babam kapinin kilidini değiştirdi bu bile icimi acittıresmen onsuz evimizde yasiyorum onsuz yatagimizda yatıyorum
Off toparlanmaliyim
Bence büyütmüşsün canım:44: arkadqsinin numarasini sormasindan seni düşünmediği anlamını cikartman haksizlik olur bence askerine:26:
Güzelim kusura bakma ama evet büyütmüşsün biraz. Daha doğrusu çok sevdiğinden paylaşamamışsın galibaŞimdi kendi durumunda olan arkadaşını daha iyi anlar olmuş ve aramak istemiş. Eminim seni daha çok düşünüyor ve seviyordur. Fırsatı olursa onuda arar sadece
Canimm eşin gittiğinden beri bazı durumlari ilk defa yaşıyorsun ve ağır geliyor.Senin icin daha zor biliyorum. Ayni ev aynı hayat...ama bak acemilik bitti bile, usta birliğinde daha rahat olacak eşin ve sen de alışmış olacaksin zaten.1 gün kaldi esinle birlikte olacaksin yine evde şimdi onu düşün. Annende keyfinin olmadığını anladigi icin kalmak istemiş ama sen de haklısın annende kendince hakli.Takilma şimdi bunlara yarin gorusursunuz tatliya baglanir.Esini görecek olmanin keyfini çıkarmaya çalış.
Tatlım böyle düşünerek ancak kendini hasta askerini de mutsuz edersin. İnan bana bu günler geçecek. Yalnız değilsin benimde sen gibi ağlamadan geçirdiğim gün kalmamıştı ama geçiyor yeter ki canları sağolsun
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/584495-sevgili-gunluk-2013-a-107.html#post30154178
Tek basima bişeylerin ustesinden gelmeye calismanin yani sira, onsuz bi hayata adapte olabilmem icin caba harcadikca icim daha cok acıyoraglamamam lazim, migrenim baslamak uzere
Gececek bu gunler degil mi.. bi gun dönecek evimize.. yine onun kokusuyla uyuyabilecegim.. aglamadan
Tek basima bişeylerin ustesinden gelmeye calismanin yani sira, onsuz bi hayata adapte olabilmem icin caba harcadikca icim daha cok acıyoraglamamam lazim, migrenim baslamak uzere
Gececek bu gunler degil mi.. bi gun dönecek evimize.. yine onun kokusuyla uyuyabilecegim.. aglamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?