351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bende sölüorum bazen bugun şu varmıs die kadınlar kulubu mu dio ahhahahaha
Ben bahsettim ona forumdan :)))
Bende onunla uyumaya odaklıyım su an biliorum su gibi gececek olsun gecsin
Gecsin ki askerlikleri hemencecik bitsin hep birlikte uyuyalım )))))
Bide benimki cok fena hasta bugun dayanamamıs kogusa gitmek yasak oldugu halde gitmiş uyumus azcık )))
Gece cok ateslenmiş sırılsıklam olmus bi ara üşümüş
Sen yanımda olsaydın üstümü değiştirirdin dio için parçalanıo (((
Az kaldı askım dayan bak son günün die teselli ettim
Bide diorum ki komutana söle kötüyüm yemin törenine cıkmıyım die komutan diomus ki neyin var ? Atesim var bogazım sis halsizim diomus mesela gec yerine o herkeste var diomus (((
Bide yemin törenine iki gün kaldıgı icin revir hastane cok acil durum dısında kapalıymıs
İlaçta alamadı kuzum yanında vardı bir iki tane insallah iyi gelir (((

ustabirliğinde en azından çarşı izinleri olacak. haftasonu 1 güncük bile cam'de göreyim yeter bana :/

bu arada kocan nerde ustabirliği yapıyor? bi de en merak ettiğim. telefon sokabildi mi içeri?

Cok sagol canım
Bakalım bizde mayısın bitmesini beklicez ))
Benimki diğer yarenlere göre biraz daha rahat gecebilir usta birliği ankarada her hafta sonu gitme imkanım var
Elimden geldigince gideceğim Allah izin verirse :)

çok geçmiş olsun canım ya. ee beklettiler tabi saatlerce güneşin altında olacağı oydu. benimkinin de bölüğünde çok rahatsızlanan, bayılan olmuş. bi de revire başım ağrıyor desen de bileğin de burkuldu diye gitsen de aynı ilacı yapıştırıyorlarmış.neyse ki cuma günü bu çile son bulucak.

ustabirliğinde en azından çarşı izinleri olacak. haftasonu 1 güncük bile cam'de göreyim yeter bana :/

bu arada kocan nerde ustabirliği yapıyor? bi de en merak ettiğim. telefon sokabildi mi içeri?

usta birliği çarşı açısından da çok rahat. moralleri düzeliyor hepsinin. kocam ısparta jandarmada. acemide de oradaydı yeri değişmedi. kocama plaket verecekler benim. askerliği boyunca içeri telefon sokmayan ve telefon kullanmayan tek asker diye. biz hep ankesörlüden konuştuk. çayını alıyor, bi sandalye çekiyor, 1 saat bile konuştuğumuz oluyor. ankesörlü olmasına rağmen günde 5-6 kez arıyor. komutanlar bile dalga geçiyordu en son. ne zaman görsek telefondasın, askerliğini uzatacağız, karına kavuşamayacaksın diye. ben sorun yaşamadım çok şükür. aramadığı gün olmadı. telefonla yakalanır da askerliğim uzarsa ben burada 1 gün bile fazla duramam dedi. ben de nasıl rahat ediyorsan dedim. strese girmek istemedi.

Son düzenleme:
evet destek önemli. sabh ilk işim gelip şurayı okumak. aynı derdi çekiyoruz, o bile insanın omzundaki yükü hafifletiyor. çünkü birbirimizden başka bizi kimse anlayamaz.

aynen cnm herkes destek olmaya çalışıyor ama anlamıyor su gibi geçicek bak anlamıcaksın bile gibi lafları duymaktan sıkıldım artık diyebilirim çünkü anlamıyor kimse o geceler günler nasıl geçiyor ama burası öyle değil hepimizn kaderi aynı isteği de aynı o yüzden burada rahatlıyorum bende en kısa zaman da bitsin şu askerlikte evlilik düğün kına konularını konuşmaya başlıyalım o günlerde gelsin :)

Cok sagol canım
Bakalım bizde mayısın bitmesini beklicez ))
Benimki diğer yarenlere göre biraz daha rahat gecebilir usta birliği ankarada her hafta sonu gitme imkanım var
Elimden geldigince gideceğim Allah izin verirse :)

o zaman sorun yaşamazsın, iyi olur sizin için. biz de yakın olsak her hafta sonu görüşsek sanki daha rahat geçerdi gibi. ama öyle de böyle de geçti. 5 ay hatta uzun dönemlerden 7-8 ay görmeyenler var. halimize şükür. sağ salim gidip gelsinler de özlem dediğin nedir ki. gelince geçer. aşkı taze tutuyor, insan evli bile olsa telefon çaldığında kalbi çarpıyor. her zorluğun iyi tarafı, kazandırdıkları vardır. allah dönüşü olmayan gidişlerden korusun bizi.

plaket

gerçi eşin en temizini yapmış. telefon cezası da çekilebilir gibi değil gerçekten. çok riskli. arkadaşımın eşi de birliğine bırakmış telefonu. sadece haftasonu çarşı izinlerine çıkarken alıyormuş sanırım en güzeli de o.. bu arada şafağına imrendim resmen.

evlilik bana uzak henüz. sevgilim pek çetin ceviz bu konularda. kandıramıyorum düğün konularında muhabbet ederim ama hiiiç sıkıntı olmaz. ağustosta abimin düğünü olcak inş =) ve ben hala ne giyicem bilemiyorum

o da çok iyi oluyor. hafta sonu her yerde ankesörlü de bulunmuyor. çarşıya çıktığında rahat rahat arar. tabi içeri sokan, 2 saat nöbet boyunca sevgilisiyle konuşan çok. gerçi insan ne kadar çok konuşursa o kadar çok tartışma çıkabiliyor. bizim tartışacak bir şeyimiz yoktu. devamlı ortak hayatımızla ilgili konuştuğumuz için... ama sevgili olsak belki de kavga ederdik. sinirlendiğim zamanlar oldu elbette ama sinirlendiğim an ulaşamadığım için sonrasında da sinirim geçtiği için hiç tartışmadık.

5 ay boyunca uzun dönemler de dahil nerede az şafak varsa hepsine imrendim. her ayın gününü, ayın kaçının hangi güne geldiğini ezbere biliyordum. sizinki de çarçabuk geçecek hatta buraya yazacaksınız tüm bunları ve 353 lerle sohbet edeceksiniz.

ben de çarçabuk geçecek yazdım ama bunu yaşamış ve hala yaşayan biri olarak yazdım. insan geçmişe bakınca çabuk geçti diyor. ama önüne bakınca o günler geçmezmiş gibi geliyor. 140 günden fazla yapayalnız yattım ama şu 13 gün geçer mi diye düşünüyorum şu an. zaman değişik bir kavram. geçen sene bu günlerde düğünüme 4 gün vardı ve nasıl geçecek diye düşünüyordum. şu an 1 yıl olmasına 4 gün var. ne yaşadığınızı, daha neler yaşayacağınızı çok iyi anlıyoruz. 140 güne bakmayın. yakın hedefleri beklemek beni hep rahatlattı. 10ar 10ar saydık. hafta hafta saydık. şükür bu güne geldik.

el birliğiyle yaklaştırırz bizde bu günleri beraber bekledik o günlerde de beraber olsun ayrı gayrı olmaz :) hepimiz için hayırlısı tatlım nasip kısmet ne zamansa o zaman olucak bunlar...

hayırlı olsun :) hangi kız hemen bişey bulabilmiş ki :) su yeşili bir elbise olabilir bu yıl ki favori rengim :)

valla gece gece müthiş moral verdin. çok konuşmanın çok tartışma çıkaracağına ben de inanıyorum. askerde olmasa bile uzaktayken uzun telefon konuşmaları hiç hayra alamete gitmez nedense. yakındayken hiç problem yok ama o telefonla konuşunca karşındakinin jest ve mimiğini göremiyorsun. bir şeyi ciddi mi diyor şakasına mı diyor anlamıyorsun. tadında, kararında, özlemini gidericek kadar konuşmak en güzeli.

siz alınmayın lütfen kırdıysam özür dilerim kastettiğim siz değildiniz sizler bizi en iyi anlayan yarenlersiniz yaşadınız ve hala da yaşamaya devam ediyorsunuz bide evliyken asker bekliyorsunuz hiçte kolay olmamış bu durum ben beklememe rağmen sizi anlayamam eminim ki çok zordur eşi beklemek ben evli değilken bu haldeyim
Rabbim kavuştursun sizi bir daha da hiç böyle ayrılıklar olmasın hayatınızda kırdıysam tekrar özür dilerim hiç düşünmedim üstünüze alıncağınızı siz bizdensiniz diye

yok arkadaşım ben latifeli bir cevap verdim. gülücüklü falan. kırılır mıyım hiç. biz aynı kaderi paylaşıyoruz. en iyi destekçilerimiz sizsiniz, sizin destekçileriniz de bizleriz. her zaman dertleşelim, paylaşalım. biz askerlerimiz geldikten sonra da hep buradayız. ben bu başlıklarda yalnızlığımı unuttum diyebilirim. beraber beklemek, sorunları paylaşmak, duyguları paylaşmak öyle iyi geliyor ki.

sevindim kırılmamanıza :) bende dediğiniz gibi yanlızlığımı burda unutuyrum burda zaman geçirmek dertleşmek aynı kaderi paylaşan sizlerle olmak banada iyi geliyor sizin deneyimlerinizden yararlanmakta güzel yaşayan geçiren biri olarak :)

kesinlikle katılıyorum. bir de özlemin ve özgürlüğün kısıtlanmış olmasının gerginliği oluyor insanda. normalden daha da kırılgan olabiliyor. biz o ilk zamanlarda bu kadar çok konuşmuyorduk. 5 dakika, 10 dakika konuşuyorduk ama sık konuşuyorduk. kavgaya fırsatımız olmuyordu. sonra duruma alıştık ikimizde, daha çok konuşmaya başladık. ama yine kavgamız olmadı şükür. yanında olsa, iki şirinlik yapar, bi sarılır konuyu unutur gidersin ama telefonda ne yazık ki öyle olmuyor. dikkat etmek, bazen de alttan almak lazım.

insan kendisinden önce aynı süreci yaşayanlarla konuşmak istiyor. hatta bazen öyle oluyor ki insan yüreğinde hissettiği bu ağır özlemin hiç geçmeyeceğini sanıyor. yaşayanlarla konuşmak istiyor. 347 ler de bizim için öyleydi.

allah askerlerimize sağlık sıhhat versin (tabi bize de), sağ salim gelsinler yanımıza. sonrasında sevgi dolu mutlu huzurlu yıllar geçirelim inşallah.

günaydın kızlar, kötü bir gecenin ardından sabaha az da olsa iyi uyandım bu arada unutkanlıklarım sıklaşarak devam ediyor :26:

kızlar kötü durumdayım biz iş yerinde 2 tasarımcıyız...ben iki gün izin istiycektim diğer arkadaş benden önce sınavı var diye izin istemiş ben napıcam oofff offf çok kötüyüm yaaa

kızlar kötü durumdayım biz iş yerinde 2 tasarımcıyız...ben iki gün izin istiycektim diğer arkadaş benden önce sınavı var diye izin istemiş ben napıcam oofff offf çok kötüyüm yaaa

canım sen yine de şansını dene biliyorum arkadaşta izin almış ama diye başlarsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…