351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

geç kalma canım konuş mutlaka ben dün izin aldım.. vermezse napacağına sonra karar verirsin :26:

canım bilmiyorum ya çıkarım falan diyorum ama işten çıkmam imkansız borclar var eşya aldım ben napıcaam ya

kesinlikle git canım olur mu oyle şey rapor al gerekırse..yalan soylemeye teşvik ediyolar bızı napıcaksın...

bizde raporun bi etkinliği yok canım zaten gelmediğimiz her gün günlük para olarak düşülüyor maaştan

Bence bak bir duruma sen en iyisi izin vermeyecek gibilerse gerçeği hiiiç söyleme o zaman asıl iş sıkıntıya girer, hastayım gelemıyorum falan dersın ertesi gun arayıp rol yaparsın biraz.. kötü olmaya yalan söylemeye mahkum eden iş yerleri utansın valla biz değil

canım bence de raporu al koy önlerine düşsün 2 günlük maaştan napalım dimi :26: ben izin aldım ama ben buraya başlayalı daha yeni 1 ay oldu, belki benimde maaşımdan kesecekler bilmiyorum ama önemli değil

bnm içinde önemli değil ama iki tasarımcı var ajansta o gün ikiside yok baskıya gitmesi gereken işler oluyor burada mutlaka birinin olması gerekiyor birde ben daha önce iş arkadaşlarıma söylemiştim onlar soruyorlardı tolganın yemin töreni ne zaman falan diye biliyorlar yani yemin töreni olacağını şimdi hasta numarasıda yapamam

cnmm bizim yol da yedi sekiz saat sürcek, gece on ıkıde çıkıoruz sabaha ordayız, ben de senin gbi düşündm ve çok spor gtmeye karar verdimm :) ahaha yok cnmm gyn rahat rahat gitt, yolda diğer türlüsü zor olurrr

cnm bndee de vakit kaybetmeden gidip güzelce konuş, haftalar öncesndn belli olan bişey için izin istiosun, brz anlayış göstermeleri gerekio

cnm bndee de vakit kaybetmeden gidip güzelce konuş, haftalar öncesndn belli olan bişey için izin istiosun, brz anlayış göstermeleri gerekio

bencede ama bilmiyorum ya ...ben ayda 4 günde okula gidiyorum haftada bir gün yani ondan dolayı zaten yüzüm yok...ooof offf bi öğretmen olaydım iyiiydi...

kıyafet konusunda katılıyorum sonuçta mezuniyet balosu değil ki bu

yarın bu saatlerde beraber olucaz ne kadar güzel yahu bugün gidip kuaföre saçlarıma dip röfle attırmam lazım. aağğ işkence...

bencede ama bilmiyorum ya ...ben ayda 4 günde okula gidiyorum haftada bir gün yani ondan dolayı zaten yüzüm yok...ooof offf bi öğretmen olaydım iyiiydi...

evtt brz zor bi durum olmuş ama gidip vakit kaybetmeden sorabilirsnn cnmm belki çözüm üretirler önceden haber verdiğin için

aynen katılıyorum. başkalarıyla dertlerimizi kıyaslarsak hayatın gerçeklerini görürüz. mesela ben yemin törenine gitmicem gidemicem. herkes gidiyor ama ben bunun için canımı sıkıyo muyum.. bunlar kötü hisler, insanın kalbini yıpratan şeyler.. ortada kötü bişey yok sadece uzak kalıcaz bi süre, Allaha çok şükür hayattalar, sağlıklılar, bizi seviyorlar, biz de onları seviyoruz daha ne isteriz ki, ne istemeliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…