- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.841
yarın akşam yemeğimizi evimize yiyeceğiz
kızlar benim nişanlım fotoğraf makinesi istedi biri profesyonel makine ama birde görümcemin yarı profesyonel makinesi var onu da getirin illa 2 tane olsun diyor çok kalabalık olur diyorum dinlemiyor illa getir dedi o kadar şeyle elimizde çok zor olacak üstelemek de istemedim:44: yürüyüş mangasında olduğu için yakinen önümüzde duracakmış ama ne gereği var 2 tane koca makinenin.
Bana bugün hala kabus canım..Söylemicektim sevgilime Ağrı'da şehit olduğunu.Ama bugü istiklal marşıokunmuş 2 şehit için askeriyedeyok ya bu gece kabus gibi bi gece artık sabah olsun istiyorum ona mı üzüleyim sevdiğime mi üzüleyim bide 2 şehit diyosun nasıl dayanıcaz biz var mı bi çare acaba arkadaşıma zaten üzülüyorum herkes kara kara ne dicez diye düşünüyor ablasını hasteneye kaldırmışlar bayılmış nasıl dayanıcaklar bu acıyaya o şehitler ya bizimkilere de bişey olursa bitsin bu kabus artık
kızlar kötü durumdayım biz iş yerinde 2 tasarımcıyız...ben iki gün izin istiycektim diğer arkadaş benden önce sınavı var diye izin istemişben napıcam oofff offf çok kötüyüm yaaa
aileside gidemiyormus yemin törenine uzak diyeoff kizlar nasil moralim bozuldu ya keske bi kac gün izin alip ben gidebilseydim aradiginda hic konusmak bile istemedi kötü geliyordu sesi ne yapip edip yilik iznimde haziranda bi kac günde olsa gitmem lazim yanina
Nerde askerlik yapıyo sevdiğin canımm:26: Mesafe olarak ne kadar uzak.Hala geç kalmış değilsin dicem ona göre.Hemen izin isteyip akşam otobüsüne binemez misin? Çok dolu değil daha otobüsler:26:
sonn 24 saat :)) çokk heycanlııııı
Allah Allah 2 tane makineye gerek var mı ki :26: ben eşime sordum prof.u getireyim mi diye.. hayır getirme mümkün olduğunca az yükle gel, kalabalıkta çekemezsin zaten dedisıcakta bekleyeceksiniz zaten sadece soğuk suyunuz olsun elinizde dedi tatlım
izmirde canim gerci aileside hakli 10 saat yol gidecekler 1 gün görüp dönüp gelecekler usta birligine iki hafta sonra gececek benim askerim ama yinede gitseler iyi olacakti ama vardir kendilerine göre bi nedenleri elbet. Benim gitmem su saatden sonra zor canim yurtdisinda yasasdigim icin bu gece ucagi ile ucmam lazimdi istesemde yetisemem artik neyse vardir bundada bi hayir elbet
Selamm yarenlernasılsınız ?heyecan durumları nasıl ?
Artık gün değil saat sayıyoruz çok şükürben sürekli aptal bir gülümsemeyle dolaşıyorum sabah 6.30'da askerim aradı heyecanlı mısın ben yerimde duramıyorum diyor,kıyamam ona
Akrofobi,tatlım korkunu anlıyorum ama içini ferah tutmaya çalış ve bu endişeni askerine belli etmehiç duymak istemediğimiz haberler bunlar ama malesef yaşıyoruz hala.Bol bol dua et,Rabb tüm askerlerimizi korusun.hainlere fırsat vermesin inşallah.
acemiliği manisa mıydı? yani yemin töreni için manisaya ı gidiceksin?
Ahhh canım benim sorma o heyean durumunu içim içime sığmıyo vallaBenim sevgilim de diyo çok azkaldı diye.Koordinatlarını verdi bana bi ton anlattı şurda olucamburda olucam diye.Bende dedim üstümde şu renk tshirt olucak diye Çok heyecanlıyım çok mutluyum.2 gün süper bi Ankara gezisi olucak bizim içiiinn
Ve ayrıca aynen canım kötü haberler bunlar.Canımı inanılmaz sıktı.Orda da çok korkutmuşlar onu.KÖtü orası doğuya gidiyosun ne kadar iyi olabiir bi ton laf söylmişler.Aldırma dedim.Gördüler de biliyolar sanki.okul muhabbeti gibi.Üniversitede oluyodu ya dedim şu hoca kesin bırakıyomuş da çok zor soruyıomuş da birinin okulu uzamış onun yüzünden bilmem ne.Asılsız oluyodu çoğu zaman aldırma dedimOna moral vermekten eridim heralde bnim için yanıyo
Arkadaşlar benim de eşim 2013 ağustosta gidecek. Acaba kaçıncı dönem olacak?
Arkadaşlar benim de eşim 2013 ağustosta gidecek. Acaba kaçıncı dönem olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?