- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.861
Selamm yarenlernasılsınız ?heyecan durumları nasıl ?
Artık gün değil saat sayıyoruz çok şükürben sürekli aptal bir gülümsemeyle dolaşıyorum sabah 6.30'da askerim aradı heyecanlı mısın ben yerimde duramıyorum diyor,kıyamam ona
İlkaycım ,nasıl hissediyorsun bugün kendini?yarın eşinle evinizde olacaksınız
Şeymacım, izin alabildin mi? patronuna senin için ne kadar önemli olduğunu ve mutlaka gitmen gerektiğini belirt canım
Akrofobi,tatlım korkunu anlıyorum ama içini ferah tutmaya çalış ve bu endişeni askerine belli etmehiç duymak istemediğimiz haberler bunlar ama malesef yaşıyoruz hala.Bol bol dua et,Rabbim tüm askerlerimizi korusun.hainlere fırsat vermesin inşallah.
canım çok heyecanlıyım bendeiş çıkışı eve gideceğim hazırlıklar yapacağım, sonra da annemlere gideceğim bu akşam orda kalacağım.. sabah 5-6 gibi çıkacağız
Allah yol açıklığı versin canım.Ben de yarın akşam kavuşacağım ama sabahı bekleyen akşamı da bekler herhalde
az kaldıhasretimize mola veriyoruz
Çok şükürusta birliklerinde onlar da biz de daha rahat edeceğiz inşallah.İlk haftalar bugüne nasıl geliriz,nasıl biter diye düşünüyordum.O çaresizliğimi hiç unutmayacağım ama herkesin söylediği gibi zor da olsa geçiyormuş.
çok şükür acemilik bitti3 haftayı nasıl geçirdiğimi anlamadım.. zor geçti ama geçti yine de yarın yemin törenini göreceğiz inşallah.. 12'lere düşmemize az kaldı bi taraftan :13:
353 olacak işteee kızlaaar bir 353. yareni huhuhuuuuu hhuuuu
veeeeee gelsin bebişkolar
Evet canim manisaya gidecegiz yemin torenine
Senin bebiş gelsin bizim de düğünler gelsin artık
bebişko diye eşime demiştimama bebişimde gelsin tabi önce bi hasret giderelim de
ayy sizin düğünleriniz var onlar da çok heyecanlı kızlar
kızlar askerim bana sorumsuz dedi bağırdı iş durumunu anlattım belki patron sıkıntı edebilir 2 tasarımcı da olmayacağı için dedim neden 1 hafta önceden sölememişim ya diyorumki biz izinleri 1 gün önceden sölüyoruz sıkıntı olmuyo diğer arkadaşın sınavı olduğu için sorun dedim olsun bir hafta önceden söyleseydin diyor halbuki hiçbişe değişmicekti biliyorum ben çalıştığım yeri ... sorumsuz dedi bana ben ne kadar çırpınıyorum burda bana nasıl böle bişe dero kadar çok ağladım ki telefonda hiçbi istek kalmadı gitmeye zaten herşey üstüste geliyor......
yok gayet iyi biliyor iş yerimi çok geldi aramızda bulundu ama bana bunu yapmaya hakkı yok ben burda zaten üzülüyorum onsuz heryere yetişmeye çalışıyorum...kalkıp bana sorumsuz diyemez yarın gittiğimde uzaktan uzaktan duracağım anlasın biraz yaptığı hatayı...Canım askerin iş yerini bilmediği için sanıyorum birde panik yaptı,sinirlenip söylemiştir.Üzme kendini,bir şekilde iznini alıp gidersin
yok gayet iyi biliyor iş yerimi çok geldi aramızda bulundu ama bana bunu yapmaya hakkı yok ben burda zaten üzülüyorum onsuz heryere yetişmeye çalışıyorum...kalkıp bana sorumsuz diyemez yarın gittiğimde uzaktan uzaktan duracağım anlasın biraz yaptığı hatayı...
veeeee akşam yolculuk manisayaaaaaaaaa
sana da söyleyeyim manisa meşhuuur adana sıcaklarından daha fazla sıcağı vardır =) kalın giyme, soğuk su mutlaka al, başını güneşten koruyacak bişiler götür mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?