351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım çok heyecanlıyım bende iş çıkışı eve gideceğim hazırlıklar yapacağım, sonra da annemlere gideceğim bu akşam orda kalacağım.. sabah 5-6 gibi çıkacağız

canım çok heyecanlıyım bende iş çıkışı eve gideceğim hazırlıklar yapacağım, sonra da annemlere gideceğim bu akşam orda kalacağım.. sabah 5-6 gibi çıkacağız

Allah yol açıklığı versin canım.Ben de yarın akşam kavuşacağım ama sabahı bekleyen akşamı da bekler herhalde

çok şükür acemilik bitti 3 haftayı nasıl geçirdiğimi anlamadım.. zor geçti ama geçti yine de yarın yemin törenini göreceğiz inşallah.. 12'lere düşmemize az kaldı bi taraftan :13:

Evet canim manisaya gidecegiz yemin torenine

bilmiyorum daha önce manisaya gittin mi ama benim ergen yıllarım orada geçti =)

sakın kalın bişiler giyme. yanına mutlaka soğuk su al. başını korumak için şemsiye ya da şapka mutlaka götürün. mayıs da olsa. Manisa'nın sıcağı beterdir. mahveder.

bebişko diye eşime demiştim ama bebişimde gelsin tabi önce bi hasret giderelim de
ayy sizin düğünleriniz var onlar da çok heyecanlı kızlar

İki bebişin de gelsin canım hayırlısıyla evet düğünler var inşallah benim ki seneye ama askerim döndükten sonra hazırlıklara başlayacağız tecrübelerini paylaşırsın bizimle değil mi canım,çok ihtiyacımız olacak

kızlar askerim bana sorumsuz dedi bağırdı iş durumunu anlattım belki patron sıkıntı edebilir 2 tasarımcı da olmayacağı için dedim neden 1 hafta önceden sölememişim ya diyorumki biz izinleri 1 gün önceden sölüyoruz sıkıntı olmuyo diğer arkadaşın sınavı olduğu için sorun dedim olsun bir hafta önceden söyleseydin diyor halbuki hiçbişe değişmicekti biliyorum ben çalıştığım yeri ... sorumsuz dedi bana ben ne kadar çırpınıyorum burda bana nasıl böle bişe der o kadar çok ağladım ki telefonda hiçbi istek kalmadı gitmeye zaten herşey üstüste geliyor......

Canım askerin iş yerini bilmediği için sanıyorum birde panik yaptı,sinirlenip söylemiştir.Üzme kendini,bir şekilde iznini alıp gidersin

Canım askerin iş yerini bilmediği için sanıyorum birde panik yaptı,sinirlenip söylemiştir.Üzme kendini,bir şekilde iznini alıp gidersin
yok gayet iyi biliyor iş yerimi çok geldi aramızda bulundu ama bana bunu yapmaya hakkı yok ben burda zaten üzülüyorum onsuz heryere yetişmeye çalışıyorum...kalkıp bana sorumsuz diyemez yarın gittiğimde uzaktan uzaktan duracağım anlasın biraz yaptığı hatayı...

çok sinirim bozuldu çookk ağlarken kapattım telefonu açmıyorum şimdide.Bana da yazık ama ...o askerse bende burda tek başımayım ve ben burda kaç gündür sıkıntılarla boğuşurken böyle bağırıp sorumsuz demesi çok incitti bu içimden çıkmaz artık...

Canım nacizane fikrim tören'de bir şey belli etme,nasıl olsa cumartesi günü birlikte olacaksınız o zaman kırgınlığını anlatırsın,hatasını görmesini sağlarsın.Hem sen de biraz daha sakinleşmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…