351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kolay gelsin canım, sana da iyi yolculuklar yarın seninle aynı noktalara bakıyor olacağız manisa da geldiğimizde görüşürüz tekrar

kolay gelsin canım, sana da iyi yolculuklar yarın seninle aynı noktalara bakıyor olacağız manisa da geldiğimizde görüşürüz tekrar

cnmm üstmde pembe t shirt olcakk ahahah bakarsn yan yana fln geliriz :)) biz sabah yedi gbi ordaa olcaz belki daha da erkenn :)

kızlar öpüyorum hepinizi bende akşam giremem sanırım...hoş bi hazırlık yapmıycam ama...bir kırgınlıkla gidiyorum keşke böyle olmasaydı ama yapacak birşey yok tabi..dikkat edin kendinize...

Ben az önce 353. Dönem yarenimi gördüm ???? Bim bammm bommmmm :))))
Mamaktaki kızlar yarın altımdaki esofman mavi renk olcak üstümdede beyaz mavi tişört gören olursa gelsin hemennn ))))

Uf cok heyecanlıyım !
Hsonu buralar sessiz sakin olur pazar akşamı baslarız hep birlikte ağlamaya )))

Kizlar hepinize iyi yolculuklar.Bol bol hasret giderin,inşallah hepimiz muhteşem vakit geciririz askerlerimizle.
Şeymacim,üzme kendini yarını atlatin hafta sonu konusursun nisanlinla tatliya bağlanır. Hatasini anlayacaktir.

kizlar mamak'a gidenler video cekebilirler mi? ben torene gidemeyecegim icin en azindan oyle gorsem diyorum. cok sevinirim eger yapabilirseniz.

oyy kimse kalmamis ya topikte kizlar hepinize hayirli yolculuklar askerlerinizle bol bol hasret giderin üznü derdi bosverin doyasiya sarilin askerlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…