351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım ınan hepimiz aynı durumdayız ben telefonda bitti deyıp kapatmıstım düşün bnı 5 gun aramadı ama sımdı her sey duzeldı sucunu kabul ettı o da senı anlayacaktr bnce pişman olacagın seyler yapma sonuna kadar gtmek ıcn elınden gelenı yap ve mutlaka ne yapıp et git sorunlarınızı konusarak halledın dıkkat et kendıne uzme artık :26:

bilmiyorum bütün elimi kolumu kırdı sanki ne istek kaldı ne birşey nasıl ona normal davranmamı bekliyor ki.binbir hevesle hızla koşarken duvara çarpmış gibi hissediyorum kendimi

gideceğim evet ama sırf kayın babam biletimi aldı zaten diye sorun dışarı yansımasın...konuşamadım işte bana neden patrona 1 hafta önceden sölemedin deyip durdu anlatamadım derdimi.sorumsuz deyince çok canım yandı bnmde senin kafana birşeyle mi vurdular askerde anlamıyomusun dedim..

bebişlerim bana gelin her birinizle paylaşırım tecrübelerimi siz merak etmeyin o güzel günleri hep birlikte karşılayacağız

canım söylemese çok iyi olurdu tabi ki ama üzüntüden söylediği çok belli biraz sakinleş, kırgınlığın azalacaktır .. kızlarında dediği gibi yarın belli etme cumartesi görüştüğünüzde neye neden kırıldığını ne hissettiğini söylersin

veeeee akşam yolculuk manisayaaaaaaaaa

bekle bizi manisaaaaaa

Kizlar manisa çok sicakmis hazirlikli gidin.Askerim aradi şimdi sabahtan beri asfaltta prova yapiyoruz, yandik çok sicak dedi :-( Allah yardimcilari olsun.Sabahta 4'de kalkacaklarmis.

Kizlar manisa çok sicakmis hazirlikli gidin.Askerim aradi şimdi sabahtan beri asfaltta prova yapiyoruz, yandik çok sicak dedi :-( Allah yardimcilari olsun.Sabahta 4'de kalkacaklarmis.

kocişim aramadı daha bugün hiç.. dün demişti yarın canımızı çıkartırlar diye :26: kıyamam ben ona ya ..

canım söylemese çok iyi olurdu tabi ki ama üzüntüden söylediği çok belli biraz sakinleş, kırgınlığın azalacaktır .. kızlarında dediği gibi yarın belli etme cumartesi görüştüğünüzde neye neden kırıldığını ne hissettiğini söylersin

ben zaten bir haftadır çok kötü günler geçirdim canım size anlattıklarım belki 3 de 1 i...onları da biliyor benim sorumsuz olup olmadığımı anlayamadıysa daha bilemiyorum tamam asker ama bu bana eziyet edebileceği anlamına gelmiyor... o kadar doluyum ki iş yerinde gözlerim dolup duruyor...göğsümde koca bir ağırlık var sanki...

canım benim yaa :26: derin derin nefesler al, biraz pencereden dışarıyı izle biraz sakinleş hadi o da yarın geldiğinde hatasını anlayacak bence ..

canım benim yaa :26: derin derin nefesler al, biraz pencereden dışarıyı izle biraz sakinleş hadi o da yarın geldiğinde hatasını anlayacak bence ..

sakinim ama çok üzgünüm.Bana o lafı söledikten sonra hatasını anlasa ne olurki ben kırıldıktan sonra... sizdede oluyormu hiç çalışasım yok sadece uyumak istiyorum bu günlerde...

sakinim ama çok üzgünüm.Bana o lafı söledikten sonra hatasını anlasa ne olurki ben kırıldıktan sonra... sizdede oluyormu hiç çalışasım yok sadece uyumak istiyorum bu günlerde...

tatlım ama "normal şartlar altında" değil şuan da.. özellikle bugün bence acemiliklerindeki en yorucu, en kötü, en mutsuz, en mahrum günleri, açıkçası ben böyle düşünüyorum sen kırgınlığını içine tutma mutlaka belirt tamam mı :26: bende de uyku hali oluyor ama gece geç yattığımdan kaynaklanıyor :26: biz kocişimle 11 de uyurduk şimdi 1 den önce yatmıyorum galiba ondan .. senin ki belki kendini iyi hissetmediğinden ve düşünmek istemediğinden kaynaklanan bi uyku hali olabilir :44:

canım bende şunu anlamıyorum olgunluk da bu değilmi zaten şartlar ne olursa olsun davranışalrını kontrol etmek.bizler artık ergenlik çağında değiliz ki güzel zamanda zaten herkes güzel konuşur ben ona bu kadar hassas davranırken bana böyle hoyratça davranması çok kırdı çok...galiba uyku hali dediğin gibi düşünmek istemediğimden ay ucu depresyona mı gidiyor acaba

nişanlının sana öyle davranması iyi değil tabi ki kuzum da, insan psikolojisi işte .. ne kadar olgun olsan da bazen içinde bulunduğun şartlar sebebiyle, tepkilerinde etkilenebiliyor :26: hadi kafanı dağıtacak bişeyler yap, bi müzik aç canım

açtım canım şimdi...sen napıyosun herşeyin hazırmı

canım bızımkının acemlıgı o gun bıtmıstı 7 gunluk dagıtım ıznıne cıktı dırek ama sıızın nasıl olur emn deılımın.zaten bız bıle 2 saat bekledık cıksın dıe.torenden snra ıcerı gıdıolar toparlanyolar falan.sız oylece beklıyorsunuz bı yerde.oralara yakın bı tane guzel pastane cafe tarzı bı yer vardı bız orda bklemıstık

açtım canım şimdi...sen napıyosun herşeyin hazırmı

dün evi temizledim canım, 6 da işten çıkacağım markete gideceğim evde hiç bişey kalmadı çünkü.. o gittiğinden beri eve bişey almadım :26: köfteyi kayınvalideden alacağım onun derin dondurucusunda bizim etlerimiz.. kocam fırında yapma birlikte kızartalım dedi o yüzden akşamdan bi hazırlık yapmayacağım yemekle ilgili

kişisel bakımlarımı yapacağım tabi misler gibi olacağım sonrada annemlere gideceğim işte tatlım

ne güzel canım çok güzel geçirirsiniz inşallah...

kızlar, ben art akşam giremeyeceğim, yol brz uzun olnca akşamdan çıkıoruzz yola.. anca hazırlıklarımı yapcam.. hepinize iyi yolculuklar şimdide, bol bol hasret giderinn :) döndüğümz zamannn kaldığımz yerden devam edicez :) inş usta birliğindeki sayılı günleri de burda hep beraber geçirircz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…