351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Adana ' ya geçecek inşallah canım .. bölükleri aynı değildir muhtemelen. benimki 1. bölükte .. yemin törenine gelebildin mi canım
ben gidemedim. sen gitdinmi.... eger gitdiysen resim video tarzi birseyin varmiiii. her yerde aradim bulamiyorum. cok merak ediyoruma ma. Bölük konusunda söyle bir durum var. ben soradm oda söylemedi. neden öyle bir sey oldu bilmiyorum gerei. onnda simdi farkina vardim

ben gittim canım ailesiyle birlikte gittik. resim var az olsa da . Benim ki bir tek sıcaktan şikayetçi başka bi sıkıntı yok diyor çok şükür ama gerçekten feci bir sıcak var Allah yardımcıları olsun .. Benimki bi de adanaya geçecek daha sıcak olacak

sizlerden bu süreci dinlemek iyi geliyor bize cnm durumumuzu özetlemişsin ztn umarım bizde en iyi şekilde atlatırız bu zorlu süreci

kızlar merhaba keyifler nasıl bugün :) inş. çook güzel bir gün olur sevdiklerimizin sesi iyi gelir keyifleleri yerinde olur bide 3-4 kere arasalar fena olmaz tabi :)

dünya psikologlar günü bugün tatlım :103:

kutlu ve mutlu olsun ve şimdi bir trip atıorum NEDEN dünya tasarımcılar günü yok ha neden neden :95:
yarını tasarımcılar günü ilan ediyorum işte hepiniz kutlayacaksınız tasarımcılar günümü yoksa poponuza şaplağı yersiniz çook kıskandım çok hıhhhh

Aynen benimkide cok sikayetci. bayilcam diyor. yanmis bide. amin allah yardimcilari olsun. benimkide tunceliye gitcek. ama bide yemeklerden cok sikayetci askerim. bide cok fena öksürüyor. diyor burda herkes öksürüyor.

Canimmm yüzsüzlük olmassa bi sekilde bana ulastirabilirmisin bi kac resim noluur

kızlar merhaba keyifler nasıl bugün :) inş. çook güzel bir gün olur sevdiklerimizin sesi iyi gelir keyifleleri yerinde olur bide 3-4 kere arasalar fena olmaz tabi :)

bu sabah keyifler iyi gibi sankimmm. senden naber. keskeeeee ben bir kere arasa raziyim ama mümkün olursa dünden iyi olsun. cokmu istedim yine. bilemedim....

bu sabah keyifler iyi gibi sankimmm. senden naber. keskeeeee ben bir kere arasa raziyim ama mümkün olursa dünden iyi olsun. cokmu istedim yine. bilemedim....

pek iyi değilim ama iyi olabilirm :) bugün yoğun bir gün beni bekliyor yine okul hayatımdaki son dersime gidiyorum tezimi tamamlayıp kurula teslim edicem umarım onaylanır sonra kurs sınavım var biraz fazla yoğun oldu sanırım :) bide yetişirsem savunma için ciciler bakıcam kendime :)

olucaklar cnm bir hafta 10gün sonra inş. herşey çook daha iyi olucak sürece alışacaklar ne biliyim ya iyi olmalılar çok mu iyi düşünüyorum bende bilemedim

öylemi. gercekten cok yogunmus. kolay gelsin. insallah cok güzel gecer hepsi.

iyi olsunlar biz iyi oluruz zaten.

kıskanç şeymaaa, kıskanççç şeymaa :82::82:

teşekkür ederim canım, boşver hiç üzülme psikolog olmadığına türkiyede meslek yasası bile olmayan, bilip bilmeyen, her türlü bölümden bir çok saçma insanların 2 eğitim aldık diye piyasada kendine "psikolog" dedirten ve bunların arasında biz bölüm mezunlarının kendini göstermeye çalışmak için binlerce liralık eğitimlere katılmak zorunda bırakıldığı bi alandayız biz inşallah yaptığın işte mutlusundur, gerisi önemli, değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…