- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.821
ben gidemedim. sen gitdinmi.... eger gitdiysen resim video tarzi birseyin varmiiii. her yerde aradim bulamiyorum. cok merak ediyoruma ma. Bölük konusunda söyle bir durum var. ben soradm oda söylemedi. neden öyle bir sey oldu bilmiyorum gerei. onnda simdi farkina vardimAdana ' ya geçecek inşallah canım .. bölükleri aynı değildir muhtemelen. benimki 1. bölükte .. yemin törenine gelebildin mi canım
10 mayıs ne günü ki:44:
dünya psikologlar günü bugün tatlım:103:
o zmn dünya psikologlar günün kutlu olsn cnmm :)
ben gidemedim. sen gitdinmi.... eger gitdiysen resim video tarzi birseyin varmiiii. her yerde aradim bulamiyorum. cok merak ediyoruma ma. Bölük konusunda söyle bir durum var. ben soradm oda söylemedi. neden öyle bir sey oldu bilmiyorum gerei. onnda simdi farkina vardim
Merhaba kizlar
Ben 349.donem yareniyim sizleri okadar iyi anliyorum ki yazdiklarinizi tebessumle okuyorum inanin ki cunku "herkes zamanla alısırsin diyor ben sensizlige alismicam diye telefonda cok agladim,mesela bana sevdigim disari cik diye tuttururdu cikinca sesi duserdi,ne ruyalar gorduk (bi arkadasimiz ruyasinda sevdigini goruyor komutan sarilmak yasak diyor falan) :-D sonra o halden anlamayan insanlar olur musun oldururmusun yok boyle sinir bozucu bir sey ya hala birisi bi laf soylese gerilip agzinin ortasina patlatasim geliyorsonra sokakta el ele dolasan sevgililer en sinir bozucu seylerden biri... Mesela 3gun ust uste o telefon 7de caldiysa sanarsin ki hep o saatte arayacak ama o telefon 7de calmazsa dunya yikilir hemn bisimi oldu acaba falan diye dusunmeler aradiginda ulasamaz diye metroya binmedim ben ki ankesorlu telefondan nefret ettimmmm (benim icin bi ara gunumun ozeti soyleydi sevdigim arayana kadar ve sevdigim aradiktan sonra) sadece onla konusurken nefes alabiliyordum cunku. Amasyada acemilik yapti 10gunluk askerken yanina gittim 5saat giderken agladim 5saat donerken. " kizlar bunlari baskasina anlatsam ne cok abarttin derler ama sizler beni anliyorsunuz. Bu donemde abuk sabuk tartismalar yapacaksiniz, anlamsiz sekilde tripler atacak, onsuzluktan nefes alamayacaksiniz ama kendinizide kaybetmeyeceksiniz cunku sizden baska onu anlayan yok ailesine anlatamayacak size anlatacak en buyuk destek sizsiniz bu yuzden kendinize sevdiginiz icin iyi bakmalisiniz. Her telefonu gulerek acin mumkun oldugunca cok moral vermeye calisin pozitif olun usta birliginde isler rayina oturunca daha rahat edeceksiniz ama sabretmekten yorulmayin. Kizlar ozur diliyorum cenem dustu topicigini gasp ettim kendinize iyi bakin ;-)
Kizlar cok cok cok zor ama bitiyor inaninki... Biz yeni gelmistik 347ler gidiyordu onlarla beraber bizimde icimiz gidiyordu simdi aradan ne kadar zaman gecmis. Zaman geciyor ama her gunu dun yasamis gibi hatirliyorsun. Allah bol boll sabir versin...
ben gittim canım ailesiyle birlikte gittik. resim var az olsa da . Benim ki bir tek sıcaktan şikayetçi başka bi sıkıntı yok diyor çok şükür ama gerçekten feci bir sıcak var Allah yardımcıları olsun .. Benimki bi de adanaya geçecek daha sıcak olacak
kızlar merhaba keyifler nasıl bugün :) inş. çook güzel bir gün olur sevdiklerimizin sesi iyi gelir keyifleleri yerinde olur bide 3-4 kere arasalar fena olmaz tabi :)
bu sabah keyifler iyi gibi sankimmm. senden naber. keskeeeee ben bir kere arasa raziyim ama mümkün olursa dünden iyi olsun. cokmu istedim yine. bilemedim....
pek iyi değilim ama iyi olabilirm :) bugün yoğun bir gün beni bekliyor yine okul hayatımdaki son dersime gidiyorum tezimi tamamlayıp kurula teslim edicem umarım onaylanır sonra kurs sınavım var biraz fazla yoğun oldu sanırım :) bide yetişirsem savunma için ciciler bakıcam kendime :)
olucaklar cnm bir hafta 10gün sonra inş. herşey çook daha iyi olucak sürece alışacaklar ne biliyim ya iyi olmalılar çok mu iyi düşünüyorum bende bilemedim
öylemi. gercekten cok yogunmus. kolay gelsin. insallah cok güzel gecer hepsi.
iyi olsunlar biz iyi oluruz zaten.
kutlu ve mutlu olsun ve şimdi bir trip atıorum NEDEN dünya tasarımcılar günü yok ha neden neden :95:
yarını tasarımcılar günü ilan ediyorum işte hepiniz kutlayacaksınız tasarımcılar günümü yoksa poponuza şaplağı yersiniz çook kıskandım çok hıhhhh
günün kultu olsun ilkaycım benimde tek hayalim psikolog olmaktı zamanında az uğraşmamıştım psikolojiyle psikolojik terim ezberliyordum merakımdan :) sonra olmadı tabi şimdi bambaşka bi işle uğraşıyorum :)
Yarında dünya tasarımcılar günü taaaaammııı:122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?