351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm hoşgeldn, insan burda rahatlıo cidden.. herkes birbini çok ii anlıo.. sizi de Allah kavuştrsn..

kesinlikle daha duygusal oluolarr cnmm, daha ince düşünmeye başlıolar.. merak ettiğim gelince bu huyları devam eder mi yoksa geçici mii, bu arada eşinin görevi belli oldu mu

Ayyy bende istiyorum tasarımından canımm.Mailimi gönderiyim madem mesaj olarak olue dimiee

Benim eşşeğim de öyle Şimdi içtima olcak hemen telefona koştum 2 dakka da olsa sesini duyiyim diye diyo Bitanecik aşkım benim.Morali iyi bugünlerde çok şükür

ahahuah ay şeyma alemsin kız vallahi O değil de ertesi günde öğrenci günü olsun o zaman.Öğrenci çoğunluğu var bu topicte.asıl biz atarız popolarınıza şaplak he

güne cem adrianla baslamak pekte iyi bi fikir degildi galiba resmen aglamak icin bahane ariyorum
Hiiiiiiiiiiiiiiiii Bayılırım Cem Adrian'a ve bende güne Cem Adrian'la başladım.Önce "Aşk Bu Gece Şehri Terketti" şimdi de "Ben Seni Çok Sevdim"

Son düzenleme:
kesinlikle daha duygusal oluolarr cnmm, daha ince düşünmeye başlıolar.. merak ettiğim gelince bu huyları devam eder mi yoksa geçici mii, bu arada eşinin görevi belli oldu mu

inşallah böyle duygusal kalır, daha da duygusallaşmasın da bu kadarı bana iyi geldi açıkçası daha belli olmadı kuzum ya 349 lar giderken kesinleşecek galiba :26: bu arada bugün çavuşluk sınavı olacakmış

aa öylee mii benimki bişey demedi cnm, bizimkini silah depo sorumlusu yapmışlar, yeni asker gelince silah vercekmiş ama iş yükü çok çok az olduğu için yazıcılıkta yapıomuş, üç kişi yazıcılar daha bugn başladı bakalım.. isteyen mi girio acaba çavuşluk sınavına nassıl oluo ki

bilmem ki tatlım her kısa dönem mi giriyor :26: 4 kişi çavuş olacakmış .. kocam büyük ihtimal revirci yapacaklar beni dedi.. bakalım belli olsun artık

bilmem ki tatlım her kısa dönem mi giriyor :26: 4 kişi çavuş olacakmış .. kocam büyük ihtimal revirci yapacaklar beni dedi.. bakalım belli olsun artık

cnmm rahat olurlar hatta bak nişanlımn en yakın arkadaşını da revirci yapmışlar o da işi bitnce yazıcı oluomuş :) görev ii gelck hepsine inş

yarenlerrrrrr plakalarda boyamak için harita tasarımımından isteyenler bana mesaj olarak maillerini yollasınlar henüz tasarımı yapmadım ama yapınca paylaşacağım

birde herkes bana liste verirse örneğin;

şeymanın askeri: kocaelinde
buketin askeri: x şehrinde
İlkayın eşi: y şehrinde diye ben kim hangi ildeyse o il sınırlarına onun ismini yazarım bugün ilkayı boyadık deriz mesela...sevdiklerinizin ve kendi isimlerinizi de yazın bizim topiğin hatırası olur.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım hatay yok ama jandarma var. ankarada yapacak jandarma olarak daha gitmedi ustaya.

yarenlerrrrrr plakalarda boyamak için harita tasarımımından isteyenler bana mesaj olarak maillerini yollasınlar henüz tasarımı yapmadım ama yapınca paylaşacağım

birde herkes bana liste verirse örneğin;

şeymanın askeri: kocaelinde
buketin askeri: x şehrinde
İlkayın eşi: y şehrinde diye ben kim hangi ildeyse o il sınırlarına onun ismini yazarım bugün ilkayı boyadık deriz mesela...sevdiklerinizin ve kendi isimlerinizi de yazın bizim topiğin hatırası olur.

cnmm msj attım o zmn bir msj daha atıorum isimlerimizi ve askerde olduğu yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…