- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.861
Hoşbulduk :) istanbuldayım ben. çalışıyorum 4 yıldır . 6 yıldır birlikteyiz nişanlımla ayrıca komşum olur kendisi :) 4 aydır da nişanlıyız. kısmetse gelince evleneceğiz. İlk ayrı kalışımız o yüzden aynı sizin gibi bende fenalardayım :) günlerdir okuyodum yazdıklarınızı dedim bari bende katılayım aranıza okumala olmuyor :)
ayy benimkisi çok duygusallaştı zatenyemin töreninden sonra evimizde oturuyorduk "X'e bi msj atalım, bize mi bozuldu acaba yada bi sıkıntısı mı var ki" dedi konuşmalarımız sırasında döndüm ve "beni çok şaşırtıyorsun, normalde olsa salla yaaa saçma sapan trip atıyordur dersin" dedim çok ilginç oldu :44:
Ayyy bende istiyorum tasarımından canımm.Mailimi gönderiyim madem mesaj olarak olue dimieeKIZLAR ben size güzel bişe hazırlıycam iki kutucuk koyacağım oraya sevdiğinizin adını ve kendi adınızı yazacaksınız tasarım çalışmalarına başladım maillerinizi verirsiniz mailden size yollarım büyük boy çıktı alan yerlerden çıktı alırsınız boyarsınız harita kısmını siyahbeyaz diğer kısımları renkli yaparımisteyen istediği boyda bastırır onu çok güzel hatıra olur küçük boy bastırıp sevdiğinize de gönderebilirsiniz hatta
Benim eşşeğim de öylebide dersten kaçan çocuk haylazlığında "komutan gönüllü var mı, bize kantinden su alıp gelecek dedi, ben gönüllü oldum senin sesini duymak için, konuşuruz sonra suları alıp giderim diye düşündüm" dedi
ahahuah ay şeyma alemsin kız vallahikutlu ve mutlu olsun ve şimdi bir trip atıorum NEDEN dünya tasarımcılar günü yok ha neden neden :95:
yarını tasarımcılar günü ilan ediyorum işte hepiniz kutlayacaksınız tasarımcılar günümü yoksa poponuza şaplağı yersiniz çook kıskandım çok hıhhhh
Hiiiiiiiiiiiiiiiiigüne cem adrianla baslamak pekte iyi bi fikir degildi galiba resmen aglamak icin bahane ariyorum
kesinlikle daha duygusal oluolarr cnmm, daha ince düşünmeye başlıolar.. merak ettiğim gelince bu huyları devam eder mi yoksa geçici mii, bu arada eşinin görevi belli oldu mu
inşallah böyle duygusal kalır, daha da duygusallaşmasın da bu kadarı bana iyi geldi açıkçasıdaha belli olmadı kuzum ya 349 lar giderken kesinleşecek galiba :26: bu arada bugün çavuşluk sınavı olacakmış
aa öylee mii benimki bişey demedi cnm, bizimkini silah depo sorumlusu yapmışlar, yeni asker gelince silah vercekmiş ama iş yükü çok çok az olduğu için yazıcılıkta yapıomuş, üç kişi yazıcılar daha bugn başladı bakalım.. isteyen mi girio acaba çavuşluk sınavına nassıl oluo ki
Ayyy bende istiyorum tasarımından canımm.Mailimi gönderiyim madem mesaj olarak olue dimiee
ahahuah ay şeyma alemsin kız vallahiO değil de ertesi günde öğrenci günü olsun o zaman.Öğrenci çoğunluğu var bu topicte.asıl biz atarız popolarınıza şaplak he
tamam canım ben aldım mesajıyapınca yollarım herkeseee:126: tamam ayın 11 i dünya tasarımcılar günü kızlar 12 side dünya öğrenciler günü herkese duyurulur
bilmem ki tatlım her kısa dönem mi giriyor :26: 4 kişi çavuş olacakmış .. kocam büyük ihtimal revirci yapacaklar beni dedi.. bakalım belli olsun artık
Günaydın ve merhabalar arkadaşlar;
Bende 351. dönemde nişanlımı Hatay Serinyol ' a jandarma olarak gönderdimburada sizi görünce hemen kayıt olmak istedim. Paylaşalım diye.
Nişanlım hatay serinyol ardından Adana İl jandarma komutanlığına geçecek. Var mı hatay serinyoldan yaren olan
ilkkknurrrrbuket
yarenlerrrrrr plakalarda boyamak için harita tasarımımından isteyenler bana mesaj olarak maillerini yollasınlar henüz tasarımı yapmadım ama yapınca paylaşacağım
birde herkes bana liste verirse örneğin;
şeymanın askeri: kocaelinde
buketin askeri: x şehrinde
İlkayın eşi: y şehrinde diye ben kim hangi ildeyse o il sınırlarına onun ismini yazarım bugün ilkayı boyadık deriz mesela...sevdiklerinizin ve kendi isimlerinizi de yazın bizim topiğin hatırası olur.
cnmm msj attım o zmn bir msj daha atıorum isimlerimizi ve askerde olduğu yeri
evet herkes yazsın arkadaşlar ben aklımda tutamıyorum
şeyma-tolga
kocaeli
gibi mesela
cnmm ikinci kere neden msj atamıorum sanaa
cnmm ikinci kere neden msj atamıorum sanaa
ben sana mesaj attım kutum dolu da değil:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?