351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

haklısın cnm Türkiye de işler gerçekten içler acısı o kadar oku oku devlet sana iş sahası oluşturmasın... hayırlısı diyelim artık
mutluyum cnm yani inş. çalışınca da bu çümleyi kurabilirm henüz öğrenciyimde :)

iveet kıskandım bizim işimizde zor banane banane enimde günüm olacak hele yarın bi unutun bu arada hediye yollamak isteyenlere kargo adresimi vereyimmmm

tamam tatlım yarın senin gününü kutlayacağız ben en güzel hediyemi aldım kocişimden akşam olsa da mektubuma kavuşsam

psikolog olmak isteyen arkadaşımız kim? ilgimi çekti hemen
kızlar her zaman yanınızdayız, zor geçti elbet hepimiz bilioruz da zor geçeceğini.sabrımız ve sevgimiz yeter ki yanımızda olsun. ama umarım gidip görme şansınız olur zaman zaman. kısa kısa şafaklar saydık biz hep, öyle daha kolay geçti ve bazı hedefler vardı. kimimiz kurs,kimimiz spor,kimimiz ders... birbirimizi daha yakından tanımak adına eğlenceli şeyler de yaptık, güzel arkadaşlıklar kurduk,kk yı hiç ihmal etmedik herhangi bişey olduğunda birbirimize hep destek olduk,yardımcı olduk ve geçirdik zamanı. ama hala inanmıyorum geldikleri güne kadar da inanamayacağım. Allah sizlerin ve sevdiklerinizin yar ve yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
size iyi sohbetler canlarim benim... ben okula gidim yavastan. Aksama kadar iyi bakin kendinize morali hep yüksek tutmaya devam

tamam tatlım yarın senin gününü kutlayacağız ben en güzel hediyemi aldım kocişimden akşam olsa da mektubuma kavuşsam

cnmm oo süperr çok heycanlııı :) benimki acemi birliğinde sözde banaa mektup yazmış, küçück kağıt yarı türkçe yarı ingilizcee :)) cümle yokk kelime kelimee daha çok iş toplantısında alınan kısa notlardann :))) bu bile gelişme die düşündmm iştee :)

güne cem adrianla baslamak pekte iyi bi fikir degildi galiba resmen aglamak icin bahane ariyorum
kizlar gün fikri süper hem kafamiz dagilir hemde egleniriz ilkaycim piskoloklar günün kutlu olsun

buna şükür desene
ben kocamdan hiç beklemiyordum ya, neler yazdı acaba, duramıyorum yerimde

bayılırım cem adriana,sesine,şarkılarına vs vs vs

ben hic sevmezdim sirf o dinliyor dinle dinlemeye bi baslamistim ama zamanla askerimden daha cok dinler oldum evlendikten sonra yapacagimiz seylerin listesinin en basina istanbulda cem adrian konserine gitme yazdik masAllah safagin ne güzel öyle kiskandim valla Allahim hayirlisi ile hepimizi kavustursun insAllah askerlerimize

yapaliiiimmmm. her günümüzün bir günü olsn cok eylenceli olmazmiiii

bencede yapalım mesela yarın benim günüm herkes benle ilgilencek hihihi

anlaştıkkk bnm neden mektubum yok yaaa:26:

güne cem adrianla baslamak pekte iyi bi fikir degildi galiba resmen aglamak icin bahane ariyorum
kizlar gün fikri süper hem kafamiz dagilir hemde egleniriz ilkaycim piskoloklar günün kutlu olsun

ivet bencede yapmalıyız hergünü birimize adayabiliriz mesela o gün o kişiyi iyice tanıma günü olabilir.Knedi anlatır vs. vs.

size iyi sohbetler canlarim benim... ben okula gidim yavastan. Aksama kadar iyi bakin kendinize morali hep yüksek tutmaya devam
iyi dersler canım

askerim aradı şimdi dün seminer varmı ona götürmüşler akşam arayamadım dei.güzel güzel konuştuk rüyasında beni görmüş bende aa bende seni gördüm dedim.ruhlarımız buluştu bence çarşı iznine az kaldı daha rahatlıycam izinler olunca dedi.Pazar günlri kameradan görüşürüz dedi.ohh sesini güel duymak çok iyi geldi biyaascık ona cocuk taklitleyimden babtım neşelendik sonra anons yapıldı gitti :26:

cnmm döktrmüştrr :) yaradı askerlik aslında baksanaa daha duygusal fln olmaya başladılar :)

ayy benimkisi çok duygusallaştı zaten yemin töreninden sonra evimizde oturuyorduk "X'e bi msj atalım, bize mi bozuldu acaba yada bi sıkıntısı mı var ki" dedi konuşmalarımız sırasında döndüm ve "beni çok şaşırtıyorsun, normalde olsa salla yaaa saçma sapan trip atıyordur dersin" dedim çok ilginç oldu :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne demek yüzsüzlük estağfurullah tabiki ulaştırırım. mail adresini göndermen yeterli ..

Aynı söylediğin gibi canım benimki de feci öksürüyor. Haftalardır geçmedi o da aynısı söylüyor burda herkes öksürüyor diyor. Yemeklerde
hep aynıymış . Tost yiyormuş hep. 5 kilo vermiş zaten daha 20 günde. Kimbilir daha ne kadar verecek

yüksek faktörlü Güneş kremi götürdüm bende. kulaklarının arkası falan kabuk bağlamış sıcaktan offfff offfffffff içim acıyo resmen canım yaaa

Begüm hoş geldin aramıza canım.ALLAH tez zamanda kavuştursun.Sen nerdesin neler yapıyorsun anlat bakalım.

Hoşbulduk :) istanbuldayım ben. çalışıyorum 4 yıldır . 6 yıldır birlikteyiz nişanlımla ayrıca komşum olur kendisi :) 4 aydır da nişanlıyız. kısmetse gelince evleneceğiz. İlk ayrı kalışımız o yüzden aynı sizin gibi bende fenalardayım :) günlerdir okuyodum yazdıklarınızı dedim bari bende katılayım aranıza okumala olmuyor :)

iyi yapmışsın canım, paylaşalım hep birlikte bu süreci
diğer ziyaretçi arkadaşlarda üye olsunlar, buradan sesleniyorum

maşallah canımm Allahım hepimizi mesut etsin bizde liseden tanıştık ama sadece 2.5 senedir beraberiz 2 ay önce nişanlandık.6-7 aydır yanımda aynı şehirdeydi...ondan önce ünide okuyodum ben.bende fenalardayım ama napalım böyle zor kötek gideceğiz artık katıldığın iyi olmuş bende bu pencereden bakıp bakıp kaçan kim diyodum senmişsin demekki ne iş yapıyorsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…