- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.841
kıskanç şeymaaa, kıskanççç şeymaa :82::82:
teşekkür ederim canım, boşver hiç üzülme psikolog olmadığınatürkiyede meslek yasası bile olmayan, bilip bilmeyen, her türlü bölümen bir çok saçma insan 2 eğitim aldık diye piyasada kendine "psikolog" dedirten ve bunların arasında biz bölüm mezunlarının kendini göstermeye çalışmak için binlerce liralık eğitimlere katılmak zorunda bırakıldığı bi alandayız biz inşallah yaptığın işte mutlusundur, gerisi önemli, değil
kıskanç şeymaaa, kıskanççç şeymaa :82::82:
tamam şeymacım yarında senin gününü kutlayacağız :) bugünleride böyle kutlamalarla mı geçirsek değişik bir renk olur :)
hehehe olabilir dünya çekirdek çitleyenler günü falan yaparız geçip gider zaman
iveet kıskandım bizim işimizde zor banane banane enimde günüm olacakhele yarın bi unutun bu arada hediye yollamak isteyenlere kargo adresimi vereyimmmm
tamam tatlım yarın senin gününü kutlayacağızben en güzel hediyemi aldım kocişimden akşam olsa da mektubuma kavuşsam
güne cem adrianla baslamak pekte iyi bi fikir degildi galiba resmen aglamak icin bahane ariyorum
kizlar gün fikri süper hem kafamiz dagilir hemde eglenirizilkaycim piskoloklar günün kutlu olsun
cnmm oo süperr çok heycanlııı :) benimki acemi birliğinde sözde banaa mektup yazmış, küçück kağıt yarı türkçe yarı ingilizcee :)) cümle yokk kelime kelimee daha çok iş toplantısında alınan kısa notlardann :))) bu bile gelişme die düşündmm iştee :)
bayılırım cem adriana,sesine,şarkılarına vs vs vs
buna şükür desene
ben kocamdan hiç beklemiyordum ya, neler yazdı acaba, duramıyorum yerimde
yapaliiiimmmm. her günümüzün bir günü olsn cok eylenceli olmazmiiii
tamam tatlım yarın senin gününü kutlayacağızben en güzel hediyemi aldım kocişimden akşam olsa da mektubuma kavuşsam
güne cem adrianla baslamak pekte iyi bi fikir degildi galiba resmen aglamak icin bahane ariyorum
kizlar gün fikri süper hem kafamiz dagilir hemde eglenirizilkaycim piskoloklar günün kutlu olsun
iyi dersler canımsize iyi sohbetler canlarim benim... ben okula gidim yavastan. Aksama kadar iyi bakin kendinize morali hep yüksek tutmaya devam
cnmm döktrmüştrr :) yaradı askerlik aslında baksanaa daha duygusal fln olmaya başladılar :)
Aynen benimkide cok sikayetci. bayilcam diyor. yanmis bide. amin allah yardimcilari olsun. benimkide tunceliye gitcek. ama bide yemeklerden cok sikayetci askerim. bide cok fena öksürüyor. diyor burda herkes öksürüyor.
Canimmm yüzsüzlük olmassa bi sekilde bana ulastirabilirmisin bi kac resim noluur
Begüm hoş geldin aramıza canım.ALLAH tez zamanda kavuştursun.Sen nerdesin neler yapıyorsun anlat bakalım.
Hoşbulduk :) istanbuldayım ben. çalışıyorum 4 yıldır . 6 yıldır birlikteyiz nişanlımla ayrıca komşum olur kendisi :) 4 aydır da nişanlıyız. kısmetse gelince evleneceğiz. İlk ayrı kalışımız o yüzden aynı sizin gibi bende fenalardayım :) günlerdir okuyodum yazdıklarınızı dedim bari bende katılayım aranıza okumala olmuyor :)
Hoşbulduk :) istanbuldayım ben. çalışıyorum 4 yıldır . 6 yıldır birlikteyiz nişanlımla ayrıca komşum olur kendisi :) 4 aydır da nişanlıyız. kısmetse gelince evleneceğiz. İlk ayrı kalışımız o yüzden aynı sizin gibi bende fenalardayım :) günlerdir okuyodum yazdıklarınızı dedim bari bende katılayım aranıza okumala olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?