351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

İşinin gücünün arasına Şeyma bizle nasıl uğraşıyo ya Valla duygulandım.Kendi arkdaşlarım uğraşmıyo benim için yeri geliyo da

İşinin gücünün arasına Şeyma bizle nasıl uğraşıyo ya Valla duygulandım.Kendi arkdaşlarım uğraşmıyo benim için yeri geliyo da

oyy kuzumm ne olacak sanki tasarımcı için çok zor değil usul usul yapıyorum bu arada doğubeyazıt ağrının mıydı coğrafyam berbattır da...

Hadi herkes yazsın
Isim-sevdiğinin ismi
askerlik şehri

ilçe yazmayın kızlar hangi ile bağlıysa onu yazın...

Canım nişanlım tugayın içine girmemi istemiyor,çarşı izinlerimde gelirsin seni buraya sokmak istemiyorum diyor,bende onun düşüncesine saygı duymak zorunda kalıyorum,içi rahat olsun

Anlamazlar tatlım,anı anına bunu yaşamayan anlayamaz bu yüzden artık ben de susmayı tercih ediyorum

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum canım,nişanlım telefonda anlamasın sesimden diye yoğun çaba sarfediyorum destek olmayanlar köstekte olmasınlar mümkünse
dünya psikologlar günü bugün tatlım :103:

Günün kutlu olsun canım

buna şükür desene
ben kocamdan hiç beklemiyordum ya, neler yazdı acaba, duramıyorum yerimde

Gözün aydın canım.Benimkin de tık yok mektup konusunda,telefonda söylüyorum ya diyor

Hoşgeldin begüm.Allah kavuştursun seni de

Yavru kuşum mesaj atıyorum şimdi sana

Ellerin dert görmesin,hemencecik sevdiğine kavuş inşallah

kızlar ilk iş böyle çıktı kutucuklara isimler falan yazılacak çıktı alındıktan sonra bence güzel oldu sizde fikrinizi söleyin bu baskı için değil onu maillerinize yollayacağım büyük boyut çıktı alsanız bile yüksek çözünürlük olduğu için piksel piksel olmayacak

Yavru kuşum mesaj atıyorum şimdi sana

Ellerin dert görmesin,hemencecik sevdiğine kavuş inşallah [/QUOTE]

aminnn hepimizz inşallahhhh

cnmmmmm çokkk çokkk güzell olmuş, duygulandm görüncee zaten ank da yağmurluu bi gariptimm, ellerinee sağlıkk çok çok güzell olmuş, çok güzel bir hatıra olucak hepimizee :)

Ayy çok güzel olmuşdönüp dönüp bakıyorum çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…