- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.881
İşinin gücünün arasına Şeyma bizle nasıl uğraşıyo yaValla duygulandım.Kendi arkdaşlarım uğraşmıyo benim için yeri geliyo da
oyy kuzumm ne olacak sanki tasarımcı için çok zor değil usul usul yapıyorumbu arada doğubeyazıt ağrının mıydı coğrafyam berbattır da...
İşinin gücünün arasına Şeyma bizle nasıl uğraşıyo yaValla duygulandım.Kendi arkdaşlarım uğraşmıyo benim için yeri geliyo da
cnmm cidden çok saoll ya ellerine sağlık şimdiden
rica ederim minik kuşlarrr beğenirsiniz umarımay güzel oluyo
tabikii güzeldirr cnmmm emek veriosun uğraşıosn, gelseydi o günlerr yaa çok heycanlııı :)
Hadi herkes yazsın
Isim-sevdiğinin ismi
askerlik şehri
ilçe yazmayın kızlar hangi ile bağlıysa onu yazın...
benn gbi ahahah ama gerçi ikisini de yazdmm ahah
tatlım yerinde ziyaret etsen, oda iyi geliyormanisadayken eşimin yanına gitmiştim ya .. sende al pastanı sarmanı, araziye çıkmadan önce git yanına bence.. yakın nasılsa.. keşke bizimde aramız 3 saat olsa :26:
yok ben diğerlerinin hatta kocası seneye askere gidecek olanların bile anlamadığını farkettim .. onlarda haklı .. yaşanmadan bilinmiyor ama "askere gitti, savaşa gitmedi ya" gibi teselli çabalarını anlamlandıramadım bugünbişey söylememe gerek yok dedim .. kocası seneye gitmeyecek olsa "öyle değil işte olay" diye anlatmaya çalışırdım ama.. "malesef, keşke olmasa, ama gittiğinde beni anlayacaksın" diyebildim ..
canım benim bende aynıyım bugün gördüm rüyamda sarıldık hasret giderdim kalkınca kötü oluyor ama biraz olsun özlemim gideriliyo sanki..hem iyi hem kötü işte ama sabır tatlım..ilk kuralımız nolur karamsarlığa kapılmayalım
söyleme canım ateş düştüğü yeri yakar die boşuna dememişler kuzenim 1.5sene yaptı ama bana çok çabuk geçmişti sevgili vardı şimdi nişanlılar onu şu an anladım neler çekti kimbilir...kızmayalım onlara bizde öyleydik gerçi bn kimsenin moralini bozmamıştım ama tam anlamıyla anlayamıyor insan..:44:
dünya psikologlar günü bugün tatlım:103:
buna şükür desene
ben kocamdan hiç beklemiyordum ya, neler yazdı acaba, duramıyorum yerimde
Hoşbulduk :) istanbuldayım ben. çalışıyorum 4 yıldır . 6 yıldır birlikteyiz nişanlımla ayrıca komşum olur kendisi :) 4 aydır da nişanlıyız. kısmetse gelince evleneceğiz. İlk ayrı kalışımız o yüzden aynı sizin gibi bende fenalardayım :) günlerdir okuyodum yazdıklarınızı dedim bari bende katılayım aranıza okumala olmuyor :)
yarenlerrrrrrplakalarda boyamak için harita tasarımımından isteyenler bana mesaj olarak maillerini yollasınlar henüz tasarımı yapmadım ama yapınca paylaşacağım
birde herkes bana liste verirse örneğin;
şeymanın askeri: kocaelinde
buketin askeri: x şehrinde
İlkayın eşi: y şehrinde diye ben kim hangi ildeyse o il sınırlarına onun ismini yazarım bugün ilkayı boyadık deriz mesela...sevdiklerinizin ve kendi isimlerinizi de yazın bizim topiğin hatırası olur.
Eki Görüntüle 708144
kızlar ilk iş böyle çıktı kutucuklara isimler falan yazılacak çıktı alındıktan sonrabence güzel oldu sizde fikrinizi söleyin bu baskı için değil onu maillerinize yollayacağım büyük boyut çıktı alsanız bile yüksek çözünürlük olduğu için piksel piksel olmayacak
cnmmmmm çokkk çokkk güzell olmuş, duygulandm görüncee zaten ank da yağmurluu bi gariptimm, ellerinee sağlıkk çok çok güzell olmuş, çok güzel bir hatıra olucak hepimizee :)
rica ederim canım kk hatırası die yazsammı küçük biyere
cnm yazabilirsnn, buraya ait bir hatıra olcak sonuçtaa
YANİ BENCEDE...yarenler liste yollasa tamamlayacağım da bi kaç güne tamamlanır galibaa...:44:
Eki Görüntüle 708144
kızlar ilk iş böyle çıktı kutucuklara isimler falan yazılacak çıktı alındıktan sonrabence güzel oldu sizde fikrinizi söleyin bu baskı için değil onu maillerinize yollayacağım büyük boyut çıktı alsanız bile yüksek çözünürlük olduğu için piksel piksel olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?