- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.901
Ayy çok güzel olmuşdönüp dönüp bakıyorum çok duygulandım
cnm akşam burası baya dolu olur herkes gelir, tekrar hatırlatalım, bir kaç güne toplanırr
Eki Görüntüle 708144
kızlar ilk iş böyle çıktı kutucuklara isimler falan yazılacak çıktı alındıktan sonrabence güzel oldu sizde fikrinizi söleyin bu baskı için değil onu maillerinize yollayacağım büyük boyut çıktı alsanız bile yüksek çözünürlük olduğu için piksel piksel olmayacak
Ne demek yüzsüzlük estağfurullah tabiki ulaştırırım. mail adresini göndermen yeterli ..
Aynı söylediğin gibi canım benimki de feci öksürüyor. Haftalardır geçmedi o da aynısı söylüyor burda herkes öksürüyor diyor. Yemeklerde
hep aynıymış . Tost yiyormuş hep. 5 kilo vermiş zaten daha 20 günde. Kimbilir daha ne kadar verecek
yüksek faktörlü Güneş kremi götürdüm bende. kulaklarının arkası falan kabuk bağlamış sıcaktan offfff offfffffff içim acıyo resmen canım yaaa
Kızlar benim sevdigimde bugun caktırmadan sorguladı ))) sanırım hepsi aynı dönem aynı seyleri hissediolar ))) konusma söyle oldu
Eve mi gitcen akşam canım ? Bilmem daha karar vermedim askım..
Baska nereye gitme ihtimalin var ki ?
Ben direk koptun kızlar gülmeye basladım caktırmamaya calısıonda alt msjını aldım eve git askım dion dedim )))
Sizin anlattıklarınızdan tecrübeliyim ya kızlar
Öyle söleyince direk siz geldiniz aklıma .. ki kendiside evde oturma gez diodu ))))
Kavgasız atlattım )))(
Kızlar benim sevdigimde bugun caktırmadan sorguladı ))) sanırım hepsi aynı dönem aynı seyleri hissediolar ))) konusma söyle oldu
Eve mi gitcen akşam canım ? Bilmem daha karar vermedim askım..
Baska nereye gitme ihtimalin var ki ?
Ben direk koptun kızlar gülmeye basladım caktırmamaya calısıonda alt msjını aldım eve git askım dion dedim )))
Sizin anlattıklarınızdan tecrübeliyim ya kızlar
Öyle söleyince direk siz geldiniz aklıma .. ki kendiside evde oturma gez diodu ))))
Kavgasız atlattım )))(
oyy kuzumm ne olacak sanki tasarımcı için çok zor değil usul usul yapıyorumbu arada doğubeyazıt ağrının mıydı coğrafyam berbattır da...
Doğubeyazıt Ağrı'nın canım evetAyy vallahi çok sevdim bende çok güzel olmuş eline sağlıııkkkkkkkk
Yarın herkes Şeyma'nın tasarımcılar gününü kutlıcak heeeKutlamayanın popoya şaplak
12si için öğrenciler günü demiştik ama o gün Anneler Günü:124: o yüzden pazartesi öğrenciler günü oluyooo
Kutlamayanın saçından sürüklerimmÖğrenciler dile gelin bakiyim
12si için öğrenciler günü demiştik ama o gün Anneler Günü:124: o yüzden pazartesi öğrenciler günü oluyooo
Kutlamayanın saçından sürüklerimmÖğrenciler dile gelin bakiyim
bence kiyamiyorlar evde oturup üzülmemize ama biayandanda akillar bizde kaliyor. yani tam ne istediklerini bilmyiorlar. ben bastan söyledim evden mümkün oldugu kadar az cikcam. cünkü aslinda istedikelri o galiba hahaha
Ben mali müşavirim 1 mart muhasebeciler günü ama geçti (((((((((
Banane bende yeni gün istiom ((
ahahaha aynen canim bugun bizde benzer bisey yasadik:) dersaneden 2 de cikiyodum normalde :) hemen evde oluyordum sevgilim aradi saat 2 :40 di.napiyosun dedi bende yeni eve geldim askim dedim:) nerdeydin dedi anlamamzliktan geldim guldum :) icimden tabiiki :) sonra neden gec kaldin dedi:) bende kizlarla sohbete daldim dedim atlattik: hem gez diyolar hem sorgu sual
aaaa lafimi olur sedacigim. sec begen al hangi günü istersin? bende avukatim hukukcular günü istiyorum aytiyetden ögrenciler gününün yanina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?