- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.541
hepinize tsk ederm camlarm dua edn hemen iyilessn asiri iltihap varmis ;(( seytan diyo ankarada in kocaeli otobusune bin
Sürekli telkin ediyorum canım telefonda sabret diye yoksa gelemez öyle haksızlıklara.Benim bu durumdan korktuğumu bildiği için,senin için susuyorum diyor
Bir de nöbet tuttu akşam üzeri,nöbetten önce 1 saat istirahat vermiş doktor git dinlen diye.Beni aradı sonra dinlenmeye gidecekti,10 dk sonra tekrar aradı.''Aklıma geldi yağmur yağacak gibi dışarı çıkacaksın şemsiyeni unutma sakın''diye aradım dedikoğuşa kadar gitmiş,aklına gelmiş o kadar yolu geri dönmüş o halinde bile benimle ilgili her ayrıntıyı düşünüp,oradan yardımcı olmaya çalışıyor ama ben hiçbir şey yapamıyorum
amaclari vatani bekletmek ama kisa donem die edebldkleri kdr eziyt ediyolar sanki kendi lrinn hicmi evlatlari yokki( bizde o safagi gorelm artk dogam gnes die bagirmak haykrml istyrm
kesinlikle öyle... yarım kalmak zormuş hiç bir işi yapamıyorum kendi başıma mutlaka desteğini arıyorum yanımda eksik herşey ben hayat hayaller herşey eksikaynen öyle... oda bana sarildigi an tüm bu özlem üzüntü endise hersey gidicek. bir kez sarilim kokusunu icime cekim. dermanim o benim.... dimi bende sasiriyorum sonra etrafimdakiler aaa bir ay gecmis bile diyor... diyorum bir ay gecmis bilemi bana yillar gibi geldi. demek bakin bizde ayniydik. insan anlamyior kenid yarisi gitmeyince
Sürekli telkin ediyorum canım telefonda sabret diye yoksa gelemez öyle haksızlıklara.Benim bu durumdan korktuğumu bildiği için,senin için susuyorum diyor
Bir de nöbet tuttu akşam üzeri,nöbetten önce 1 saat istirahat vermiş doktor git dinlen diye.Beni aradı sonra dinlenmeye gidecekti,10 dk sonra tekrar aradı.''Aklıma geldi yağmur yağacak gibi dışarı çıkacaksın şemsiyeni unutma sakın''diye aradım dedikoğuşa kadar gitmiş,aklına gelmiş o kadar yolu geri dönmüş o halinde bile benimle ilgili her ayrıntıyı düşünüp,oradan yardımcı olmaya çalışıyor ama ben hiçbir şey yapamıyorum
kesinlikle öyle... yarım kalmak zormuş hiç bir işi yapamıyorum kendi başıma mutlaka desteğini arıyorum yanımda eksik herşey ben hayat hayaller herşey eksik
sana birsey söylimmi... dün gece yatiyordum cok uykum vardi... sürekli yanimda hayal etmeye calistim. olmuyor. zorluyorum artik kendimi... ya ilk defa hayal etmiyorum. uzak cünkü zaten. neyse tekrar deniyorum.yine olmuyor. oturdum agladi. unutuyorum onu diye. kendime öyle kizdimki.sonra bana gitmeden demisti aglayinca 30a kadar say. o hep öyle yapardi sonra güldürürdü beni. baktim sayiyorum ama hic düsünmedeen. daha 30a gelmeden güldüm. dedim ne olursa olsun onun izleri benim hayatimdan cikamaz. öyle rahatladim yatdim misil misil uyudum
okurken ağlıyorum artık halimize bakunutmamışsın ama bak hemen gelmiş yanına çok güzelmiş bu yöntem bende denicem bi anımızı böyle '' ne olursa olsun onun izleri hayatımdan çıkamaz' gece gece süper bir laf ettin cnm aynen öyle Rabbim en kısa zamanda kavuştursun bizi sevdiğimize hayallerde değil hayatta yaşayalım tekrar bu güzellikleri ve daha fazlasını
öyle kavusalim artik... kavusalim hayatimiza kaldigi yerden devame delim.
simdi gidip yatsam iyi olur 5 saate ouyanmam lazim iyne. gidim sevgilime sarilim uyuyalim.... bu aksam cok romantigim ahahah...neyse hadi kizlar hepinize allah rahatlik versinn....
bugünün en kötü haberi. komutanları evli olan askerlere bile evci izni vermeyeceğini söylemeseydi. ne güzel yanına giderim diye umudum vardı. off.
ilkaycim tsk ederim sabah aradim ve ilk defa biri acti teli cagrdlar konustm daha iyi dinlenyrm dedi dun basmdan gecenleri anlattim dayanamadm guya moral icn aramstm ama bnmde ihtiyacm vardi
şeymacım çok geçmişş olsun, dinlenir 3 gün gelir kendine.. sen de gönlünü ferah tut..
buketne zaman gidiyorsun askerinin yanına 23 mayısmıydı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?