351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hepinize tsk ederm camlarm dua edn hemen iyilessn asiri iltihap varmis ;(( seytan diyo ankarada in kocaeli otobusune bin

canim benim dualarimiz tüm askerlerimizle... ama simdi hastalara yogunlasalim. ilk hastalar iyilesin .. bak ama gercekten simdi dinlensin daha iyi olcak insallah. serumda güc verir yemek yiyemiyorlaar bari serum eksik vitaminlerini besinlerini tamamlar... üzme artik kendini nolur biliyorum dile kolay

amaclari vatani bekletmek ama kisa donem die edebldkleri kdr eziyt ediyolar sanki kendi lrinn hicmi evlatlari yokki ( bizde o safagi gorelm artk dogam gnes die bagirmak haykrml istyrm

kiyamam yaaaa. ooooooffff of. ama bak onlar nekadar güclü duruyor bizim icin. bizde ayni sekilde. onlara destek olcaz iste böyle. bizimle gurur duyuyorum. aferin bize. onlari en iyi sekilde desteklicez. hepsi gecicek. hepsi sag salim döncek. hepimiz sevdigimize kavusucaz üzülmeyin nolur. hepsi bitecek. bakin digerleride bitiriyor. bizde biticez.

amaclari vatani bekletmek ama kisa donem die edebldkleri kdr eziyt ediyolar sanki kendi lrinn hicmi evlatlari yokki ( bizde o safagi gorelm artk dogam gnes die bagirmak haykrml istyrm

ooof okadar uzak geliyorki "safak dogan günes" nekadar güzellll olcak gelsin artikkk noluuur

kesinlikle öyle... yarım kalmak zormuş hiç bir işi yapamıyorum kendi başıma mutlaka desteğini arıyorum yanımda eksik herşey ben hayat hayaller herşey eksik

kıyamam ya öyle düşünme kuzum yüklenme kendine bizde moral olarak destek olmaya çalışıyoruz elimizden gelen bu napalım bu da geçicek 4aylık bir eziyet mi diyim ne diyim bilemiyorum ki bak atlattık 1 ayı sabredicez onlara destek olucaz elimizden gelen bu malesef güçlü olmak zorundayız cnm üzme kendini yanlız da değilsin bak hep beraberiz emin ol aynı şeyleri hissediyoruz beraber ağlıyoruz beraber isyan ediyoruz bu duruma

kesinlikle öyle... yarım kalmak zormuş hiç bir işi yapamıyorum kendi başıma mutlaka desteğini arıyorum yanımda eksik herşey ben hayat hayaller herşey eksik

sana birsey söylimmi... dün gece yatiyordum cok uykum vardi... sürekli yanimda hayal etmeye calistim. olmuyor. zorluyorum artik kendimi... ya ilk defa hayal etmiyorum. uzak cünkü zaten. neyse tekrar deniyorum.yine olmuyor. oturdum agladi. unutuyorum onu diye. kendime öyle kizdimki.sonra bana gitmeden demisti aglayinca 30a kadar say. o hep öyle yapardi sonra güldürürdü beni. baktim sayiyorum ama hic düsünmedeen. daha 30a gelmeden güldüm. dedim ne olursa olsun onun izleri benim hayatimdan cikamaz. öyle rahatladim yatdim misil misil uyudum

okurken ağlıyorum artık halimize bak unutmamışsın ama bak hemen gelmiş yanına çok güzelmiş bu yöntem bende denicem bi anımızı böyle '' ne olursa olsun onun izleri hayatımdan çıkamaz' gece gece süper bir laf ettin cnm aynen öyle Rabbim en kısa zamanda kavuştursun bizi sevdiğimize hayallerde değil hayatta yaşayalım tekrar bu güzellikleri ve daha fazlasını

öyle kavusalim artik... kavusalim hayatimiza kaldigi yerden devame delim.

simdi gidip yatsam iyi olur 5 saate ouyanmam lazim iyne. gidim sevgilime sarilim uyuyalim.... bu aksam cok romantigim ahahah...neyse hadi kizlar hepinize allah rahatlik versinn....

ben eskiden nasil yasiyormusum ki 1 aydir hayatim bom bos onca mesafeye ragmen nasilda hayatimin büyük bölümünü kaplamis....gel eylül gel gel'ki yeniden gülmem icin nedenim olsun, yasama sevincim geri gelsin....

iyi geceler cnm bende gidiyorum iyi uykular :)

bugünün en kötü haberi. komutanları evli olan askerlere bile evci izni vermeyeceğini söylemeseydi. ne güzel yanına giderim diye umudum vardı. off.

kızlar günaydın,
dün gece gelemedim annemlerdeydim, biraz rahatsızdım .. yazdıklarınızı okudum bu sabah .. gelseydim dün akşam beni toplayamazdınız sanırım .. neler yazmışsınız öyle sabah sabah ağlattınız okurken

şeyma, tatlım çok geçmiş olsun hem askerine hem sana .. sancılı günler yaşıyoruz .. inşallah zaman şuana kadar geçtiğinden daha çabuk geçer..

bugünün en kötü haberi. komutanları evli olan askerlere bile evci izni vermeyeceğini söylemeseydi. ne güzel yanına giderim diye umudum vardı. off.

senin askerin nerde canım :26: bizde böyle olmaz umarım. ben haziranın 14 üne bilet alacağım bugün, onu evci iznine çıkarmak için :44:

Selam kızlar,

ben istanbuldayım ve sevdiğim hatayda bahriyeli olarak yazıcı görevi verilmiş. burdaki işi çok sıkı olduğundan askerlik bana tatil gibi diyor. seside çok iyi geliyor. Allah gönlüme göre verdi çok şükür.
3-4 dk öğlen 5-6 dk da akşam görüşüyoruz. sizin görüşme durumlarınız nasıl ?
1 hafta içinde 2 mektup attım ulaşmamış henüz sizde yazdınızmı?

Son düzenleme:
ilkaycim tsk ederim sabah aradim ve ilk defa biri acti teli cagrdlar konustm daha iyi dinlenyrm dedi dun basmdan gecenleri anlattim dayanamadm guya moral icn aramstm ama bnmde ihtiyacm vardi

ilkaycim tsk ederim sabah aradim ve ilk defa biri acti teli cagrdlar konustm daha iyi dinlenyrm dedi dun basmdan gecenleri anlattim dayanamadm guya moral icn aramstm ama bnmde ihtiyacm vardi

Daha iyi olmasina sevindim canim sende anlat tabi.. onlar gidince sikintilarimiz bitti mi sanki daha da artti:26: ben bazen esime anlatiyorum isin icinden cikamiyorum onun çözümlerine ihtiyacim oluyor.. bazende olayla nasil basa cikabildigimi görsün morali duzelsin diye bazi olumsuzlukari anlatiyorum valla

Uyuyan güzel masalı 125 günlüğüne hepimizin başına gelse ne güzel olur. bi kalksak ki askerimiz gelmişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…