351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Seninde kandilin mübarek olsun canım

Bu arada o siteyi görmüştüm cok inceleyemedim ama yapcam bende fikir alırım senden :)

merhaba kızlar,
ben 349 dönem yareniyim.
sizler en kötü dönemi atlattınız şu an ocak ayını hatırlamak dahi istemiyorum sabah uyanmak işe gitmek istemiyordum tepkisiz bir insan olmuştum fakat bir şekilde geçiyor işte ilk zamanlarda boğazımda bir düğümle onu beklicem sanıyordum ama çözümün bu olmadığı zaman geçtikçe anlıyorsun.iyi olmalıyım sesimi ii duymalı diye düşünüyorsun bir süre sonra..çünkü sizin sesiniz onlara orda güç veren tek şey..
en önemlisi ve sinirinizi en yıpratacak dikkat etmeniz gereken 'amaaan geçer 5 ay nedir ki' tarzı insanlar çünkü zaten özlem yeterince zorlayıcı birde üstüne özleminize saygı duymayan insanlar olunca gerçekten katlanılmaz oluyo bu yüzden sizi anlayacak derdinize ortak olucak kişilerle iletişimde olun hoş ztn burda o iletişim yakalanıyor ama sosyal hayatta ne yazıkki sevdiğini askere göndermeyen,sevdiğinden uzak kalmayan biri sizi anlamıyor.o yüzden kendinize bu süreçte mutlaka bir uğraş bulun insan boş kaldıkça depresifliği azalmıyor çnkü kendinizi üzmeyin spora yazılın ya da bir kursa üye olun inanın bna şu 4 ayda inanılmaz yardımcı oldu aktif bi kullanıcı değilim ama sürekli takipteydm şu an size uzak gelebilir,şafağınıza bakıp karamsarlığa düşebilirsiniz ama ben hala dönüyor olmasına inanamıyorum çok enteresan bir his sizlerde ztn bunu son günlerinizde anlayacaksınız o kdr günü ben mi bitirdim o şafakları ben mi saydım diyeceksiniz.hepinizin sevdiklerine sağ salim kavuşması dileğiyle..

gözün aydın canım..Allah ayırmasın bi daha.. nasılda anlatmışsın bizi .. bende konuşurken dikkat ediyorum ve sesim hep iyi gitsin istiyorum. ilk 2 hafta ağladım ve oda hissetti bunu. ama onu üzdüğümün farkına vardım. spora gidiyorum bende kafam dağılsın diye.. dün akşam sevdiğimle konuşurken teskeresini alanların bahçede sanırım seslerini duydum. toplu halde yüksek sesle yemin tarzı bişeyler söylüyorlardı. tüylerim diken diken oldu.. inşallah bizde senin gibi bitiririz şafakları.

şafak sayıcak kadar yakındınız demek ne güzel Allah hepimizi kavuştrsun sevdiklerimize :)

evet canim, cocukluk arkadasim diyebilirim. kac sene oldu artik ben de bilmiyorum. valla vakit gecse de bir an once gelseler hepsi sapasaglam. herkes diyor ki ilk bir- bir bucuk ay daha da bir yavas geciyor. o sureyi atlatmaya az kaldi. eylulde bayram var bayram!

günaydın hatunlar gününüz güzel olsun askeriniz bol bol arasın sizlerde onlarda huzurla dolsun :)

kandiliniz mübarek olsun bugün dua kapıları sonuna kadar açıkmış kızlar edilen dualar geri çevrilmezmiş bugün dualarımızı eksik etmeyelim :)

merhaba kızlar :2: :2: :2:
merhaba canım çok yaşa

evet eylülde bayram var inşallah geldiği gün hava güneşli olur yaa ben öle istiyoruuummm kocaman sarılıcam onaaaa
günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gızzlar

günaydın tatlımmm

kızlarrr günaydınnn, hepinizin kandili mübarek olsun

amin canlarım size hayırlı kandiller Allahım bütün mehmetciklerimşze güç kuvvat sabır dayanma gücü versin.zaman cabucak geçsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…