351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

himmmmm :)) cok gusel olurr ama bi ornek fln olaydi nasil yapabilirmiyi m ki acaba dersin

Canım nette sevgilikitabı.com diye bir site var orada kendine özel kitap hazırlayabilirsin.Ben nişanlım gitmeden önce,hazırladım bizi anlatan romantik bir çizgi roman kitabı,çok eğlenceli oldu ve askerimde çok mutlu olmuştu

Canım bir ara bende de vardı o durum:26erdelerin arkasını bile kontrol ediyordum çok şükür attım o düşünceyi.Evden çıkarken dua okuyabilirsin,seni rahatlatacaktır

canimmm seni cok iyi anliyorum. ben her sinavdan önce onu ariyordum sinav dagiltilana kadar konusuyorduk. ben yoksa ölüyordum heycandan. bana diyorduki hadi askim sakin ol yazsinavi sonra evlencez simdi nasil gircem sinavlara hic anlamiyorum

Canım bir ara bende de vardı o durum:26erdelerin arkasını bile kontrol ediyordum çok şükür attım o düşünceyi.Evden çıkarken dua okuyabilirsin,seni rahatlatacaktır

Sanirim zamanla asacagim:26: universitede de hep yurtta kaldigim icin ilk defa evde yalniz kaliyorum tirsiyorum bazi geceler:26: ozellikle boyle gec saatte eve girdiysem:26: okuyorum kuzum cikarkende girdikten sonra yatarkende.. Allahim bizi ve askerlerimizi korusun

aynı duyguları yaşıyoruz cnm sınav saatime göre aramaya çalışcakta bakalım ne kadar uygun olucak nasıl yapıcaz üzülme ben yine yanında olucam arıcam seni yanındaymışım gibi gitceksin sınava dedi de bakalım inş. vakti olurda arayabilir :2: olmadı varlıklarıyla mutlu olucaz yine dayanıcaz bu sınavlarda da

Alışkın olmamakla ilgili bir durum kesinlikle.

Amin kuzum inşallah

aynenn cnmm dua okursunn rahatlarsın, bide uyumadan bi kaç sayfa kitap okuyunca daha kolay uykuya dalıosunn,

Kızlar bu gece itibariyle regaip kandili biliyorsunuzdur.

Çok mübarek,tüm kapıların açıldığı,duaların kabul olduğu bir gece.

İnşallah bizim de dualarımız kabul olur.

hepinizin kandili mübarek olsun

cnmm o siteye bayıldmm, daha hiç böylee bişey denemedm ama bu kitaplardan ben de yaptrcmmm değişik bi hediyee olcakkkk, iiki dedn cnm saoll

insallah... cok zor ya. ben onsuz nasil hayatimi sürdürcem. bir ayda ögrenemedim hala

cnmm o siteye bayıldmm, daha hiç böylee bişey denemedm ama bu kitaplardan ben de yaptrcmmm değişik bi hediyee olcakkkk, iiki dedn cnm saoll

Canım nişanlım gitmeden önce hediye almak istiyordum,nette değişik fikirler araştırırken karşıma çıktı.Masal tarzında aşkımızı anlattım kitapta çok büyük sürpriz oldu askerime de

Kizlar ben yatiyorum iyi geceler hepinize opuyorum sizleri kokulu kokulu seda sayan opucukleriyle hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…