- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.041
himmmmm :)) cok gusel olurr ama bi ornek fln olaydi nasil yapabilirmiyi m ki acaba dersin
Sagsaglim geldim kizlaryollar tenhaydi actim muzigi bagira bagira sarki söyleyerek geldim.. araba kullanirken bunu yapmak cok zevkli
Sonra esim gittiginden beri bana yapisan bi davranisi gerceklestirdim:26: eve her geldigimde bütün odalari tek tek kontrol ediyorum ben yokken biri girdi mi diyesanki girse ve o an karsima cikma bisey yapabilecegim
hayir canim üsümüyordur eminim. üzme kendin nolru. o iyi olcak. sen iyi düsün dua et. üsümüyordur eminim.
sınavlarım var ben ders bile çalışamıyorum o kadar alışmışım ki onunla çalışmaya bana not gtirmesine soruları tek tek anlatmasına sınava beraber gitmeye zor geliyor bu sınavlara hazırlanmakta girmekte
nefes alıp moralleri yükseltmeye çalışacağım cnm Allah'tan sizler varsınız sizde olmasınız hiç kaldıramazdım bu durumu heralde:)
(( insallah oyledir canimmm (((((( dualarim hep onlarla (((((((( ooof offffff ((( iyi olsunlar yeter ki ((
canim bizde hep dua ediyoruz. gcicek. sen gönlünü ferrah tut
Canım bir ara bende de vardı o durum:26erdelerin arkasını bile kontrol ediyordum çok şükür attım o düşünceyi.Evden çıkarken dua okuyabilirsin,seni rahatlatacaktır
canimmm seni cok iyi anliyorum. ben her sinavdan önce onu ariyordum sinav dagiltilana kadar konusuyorduk. ben yoksa ölüyordum heycandan. bana diyorduki hadi askim sakin ol yazsinavi sonra evlencezsimdi nasil gircem sinavlara hic anlamiyorum
aynen iyikiiii. yoksa bu sürec nasil gecerdi hic bilmiyorum bende seviyorum siziiiiaminnnnnnn canimmmmmmmmm :iyi ki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz kizlarrr seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIII:)
Sanirim zamanla asacagim:26: universitede de hep yurtta kaldigim icin ilk defa evde yalniz kaliyorum tirsiyorum bazi geceler:26: ozellikle boyle gec saatte eve girdiysem:26: okuyorum kuzum cikarkende girdikten sonra yatarkende.. Allahim bizi ve askerlerimizi korusun
Sanirim zamanla asacagim:26: universitede de hep yurtta kaldigim icin ilk defa evde yalniz kaliyorum tirsiyorum bazi geceler:26: ozellikle boyle gec saatte eve girdiysem:26: okuyorum kuzum cikarkende girdikten sonra yatarkende.. Allahim bizi ve askerlerimizi korusun
Canım nette sevgilikitabı.com diye bir site var orada kendine özel kitap hazırlayabilirsin.Ben nişanlım gitmeden önce,hazırladım bizi anlatan romantik bir çizgi roman kitabı,çok eğlenceli oldu ve askerimde çok mutlu olmuştu
Canım bir ara bende de vardı o durum:26erdelerin arkasını bile kontrol ediyordum çok şükür attım o düşünceyi.Evden çıkarken dua okuyabilirsin,seni rahatlatacaktır
aynı duyguları yaşıyoruz cnm sınav saatime göre aramaya çalışcakta bakalım ne kadar uygun olucak nasıl yapıcaz üzülme ben yine yanında olucam arıcam seni yanındaymışım gibi gitceksin sınava dedi de bakalım inş. vakti olurda arayabilir :2: olmadı varlıklarıyla mutlu olucaz yine dayanıcaz bu sınavlarda da
cnmm o siteye bayıldmm, daha hiç böylee bişey denemedm ama bu kitaplardan ben de yaptrcmmm değişik bi hediyee olcakkkk, iiki dedn cnm saoll
Kizlar ben yatiyorum iyi geceler hepinizeopuyorum sizleri kokulu kokulu seda sayan opucukleriyle hemde
kizlar kuzey güneyi izleyen varmi
Beenn )))
Kuzeye bak yae )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?