- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.081
günaydın hatunlar gününüz güzel olsun askeriniz bol bol arasın sizlerde onlarda huzurla dolsun :)
kandiliniz mübarek olsun bugün dua kapıları sonuna kadar açıkmış kızlar edilen dualar geri çevrilmezmiş bugün dualarımızı eksik etmeyelim :)
kızlarrr günaydınnn, hepinizin kandili mübarek olsun
buketcim nasılsın kuzumm napıyosun bakim
Aminnnnn sizin de kandiliniz mübarek olsun, hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah askerlerimiz sağ salim mutlu huzurlu şekilde gelsin, hakkınızda hayırlısı olsun.Bol bol dua edelim bugün.. Güzel duaları Allahım kabul eder..
kızlar fiyonklarım geldikeçelerimi süslemek için fiyonk siparişi vermiştim internetten 5 çeşit .. hepsi şeker gibi pek tatlılar bende böyle bunlarla mutlu oluyorum ya
kızlar fiyonklarım geldikeçelerimi süslemek için fiyonk siparişi vermiştim internetten 5 çeşit .. hepsi şeker gibi pek tatlılar bende böyle bunlarla mutlu oluyorum ya
iiyiymm cnmm benimmmm sen napıosunnn, brzdan çıkcm arkadaşımlaa buluşcm bi kaç saat snr yanınızdymmm
ayy canım zahmetli bi iş bu anlaşılan:) dışarda kolay bulunmuyo bu malzemeler herhalde. ama çok güzel bi uğraş valla helal
paylaşırım tatlım, aklımda yeni bi magnet var ama dikiş makinam olaydı daha iyi olacaktı sanki :26: dur bi yapayım en kısa zamanda paylaşırımcnmm hayırlı olsunnn :) yenii yaptığın o güzel şeyleri de bizle de paylaşşş, ne güzell kendini oyalamayı biliosnnn
ay bilirim ben o mutluluğu ya bende pasta malzemesi alınca cok mutlu oluyorummm
dışarda bulunuyordur bu hazır fiyonklardan belki kuzum ama denizli de yok istanbulda falan kesin vardır .. bende bulamadığım şeyleri internetten alıyorum
paylaşırım tatlım, aklımda yeni bi magnet var ama dikiş makinam olaydı daha iyi olacaktı sanki :26: dur bi yapayım en kısa zamanda paylaşırım
bende de mutfak adına pek merak yoktur mesela kuzum herkesin ayrı ayrı hobileri var ne güzel ve bunlarla enerjimizi atıyoruz
ay benim sevdiğim çok şey var ama hobim yok ya böyle insan mı olur:))) belki evlenince daha düznli derli toplu bi hayatım olur kendime bi hobi edinirim ben de
dışarda bulunuyordur bu hazır fiyonklardan belki kuzum ama denizli de yok istanbulda falan kesin vardır .. bende bulamadığım şeyleri internetten alıyorum
paylaşırım tatlım, aklımda yeni bi magnet var ama dikiş makinam olaydı daha iyi olacaktı sanki :26: dur bi yapayım en kısa zamanda paylaşırım
bende de mutfak adına pek merak yoktur mesela kuzum herkesin ayrı ayrı hobileri var ne güzel ve bunlarla enerjimizi atıyoruz
ay benim sevdiğim çok şey var ama hobim yok ya böyle insan mı olur:))) belki evlenince daha düznli derli toplu bi hayatım olur kendime bi hobi edinirim ben de
tatlım benim bu keçelere, kurdelalara, uğur böceklerine, tüllere merakım evlilik arifesindeki araştırmalarım sonucu ortaya çıktı
seninde öyle olur belkievlenmeden öncede ahşap boyama merakım vardı onu epeydir yapmıyorum bak :44:
evlenince tek hobim sevdiceğimle gezmek ve çocuk sahibi olmak olucak bnm
bende de pasta merakı var bu şeker hamuru ile yapılanlar ve kurabiyeler bende paylaşayım akşam yaptıklarımı sizlerle sevdiceğim gelince ona kocaman güzel bi pasta yapcam
olabilir canım, aslında kursa gidip bi hobi edinmek istiyorum ama öyle bi zaman yok malesef. günümüz kadınları( biz de dahil) bütün gün zaten işte yoruluyo, evi toplamaya yemek yapmaya enerjisi kalsa ona bile şükredicez
ahşap boyama güzel valla hem yaptıktan sonra sevdiklerine hediye edersin el emeklerini. bişeyler üretmek güzel bir his
çocuklara bayılıyorum ama küçükken bebekken... mamasını ver altını temizle bitti:)
büyüyünce dertleri de büyüyo diyolar valla öyle . özellikle ergenlik dönemi kendimden biliyorum ne zor oluyo anlaşmak aileyle
benim şimdi öyle bi hayalim yok hiç. bakalımm hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?