351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

tamam canım kayseride ben pasta malzemesi satılmıyo sanıyodum halbuki koca şehir.Neyse sevdiceğim beni yemeğe götürmüştü o sıra önünden geçtik aaaa diye bağırdım zıpaldım :122: sevgilim korktu ne oluyo diye baak die onu içeri sürükledim 1 saatte çıkmadım ama param yoktu o zaman alamamıştım artık alabilirim ve ve pastalarım daha profesyonel olacak bende cumartesi çalışıyorum tüm gün ve değiştirmeyi planlıyorum.Kadının çalışması çok zor cumartesi :44: hiç vakit kalmıyo ki pazar günü çamaşır banyo ütü yemek temizlik bitiyo

al yavaş yavaş o malzemelerden tatlım insanı çok mutlu ediyor bu tür şeyler imkanın varsa değiştir canım, ben evlendikten sonra 7 ay daha eski işimde çalıştım .. cumartesileri bazen 8 e kadar bile çalışıyorum evimin işini de tam yapamıyordum eşim çok yardımcı olurdu sağolsun, süpürme görevi onundu o süpürür ben silerdim arkasından ama onunda yapabildiği o kadardı gerisi bana kalıyordu mecbur.. akşamları yapmaya çalışırdım ben pazar günü gezebilmek için bazen yapamazdım pazar gününe kalırdı ay çıldırırdım
şimdi kafam ne zaman eserse o zaman temizlik yapıyorum akşamları .. yemek zaten yapmıyorum .. çamaşır ve ütüde eşim gittiği için azaldı ... tembelliğe alışmadan gelsin kocam

Ayy Şeyma bende bayılıyorum şeker hamuruyla bişeyler yapmaya. Yazın bende böyle şeylerle uğraşcam zaten.Çok eğlenceli oluyo hemde vakit geçiyo ohh

olsun ya yine de anne olmak eminim çok güzeldir hele de sevdiğin bir eşin güzel bi evliliğin varsa

oyyy o bebek kokusunun müptelasıyım ben gördüğüm anda ilk yaptığım şey kokusunu içime çekmektir

yaa ben de büyüyünceyi kastetiyorm işte keşke hiç büyümeseler
hele bi evlenelim de bakarız belki düşüncem değişir.... dünyanın kanunu bu herkes ürüyo

Hamiş olun kocişleriniz geldiğinde de bebek sevelim yaa.İlkay zaten sen Denizlidesin yakınsın bana da gelir gelir bebiş koklarım sever ısırır mancırırım

Hamiş olun kocişleriniz geldiğinde de bebek sevelim yaa.İlkay zaten sen Denizlidesin yakınsın bana da gelir gelir bebiş koklarım sever ısırır mancırırım

sende nişanlan, evlen hamiş ol nerdesin sen izmirde mi yaşıyorsun canım yada memleketin mi orası :44: gel gel mıncır benim miniğimi

Ayy Şeyma bende bayılıyorum şeker hamuruyla bişeyler yapmaya. Yazın bende böyle şeylerle uğraşcam zaten.Çok eğlenceli oluyo hemde vakit geçiyo ohh
aynen canım ya bende ilerletip bir yer açmayı düşünüyorum hatta şimdilik hayal ama
yaa ben de büyüyünceyi kastetiyorm işte keşke hiç büyümeseler
hele bi evlenelim de bakarız belki düşüncem değişir.... dünyanın kanunu bu herkes ürüyo
değişir değişir mecbur yani

eee yaklaştıkça adrenal artıyor eşyaları evi beyaz eşyaları paylaşmak istedim sizlerle canım...sonuçlar farklı olsada şafak sayımız aynı

olsun ikimizde kocalarımıza kavuşacağız çok özenle seçilmiş oldukları belli oluyor eşyalarının tatlım, aşkla kullan

kızlarr giderrken askerciğime börek yapayım diyorum ama hiç hamarat değilimdir güzel bi tepsi böreği tarifi bilen var mı? tarife uyarsam yaparım bence :18:bi de sodalı börek varmış duydunuz mu kabarıyomuş börek güzel oluyo dediler

ben akşam boş kalınca yazabilirim kendi tarfimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…