- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.101
paylaş mutlaka tatlım ben bayılıyorum o kurabiyelere ve pastalaranikahımızda yaptırmıştık gelin damat temalı kurabişler
haklısın canım, evlenince hele daha zor oluyor kendine vakit ayırmak hele ki cumartesileri de çalışıyorsanbenim bu işimde en azından cumartesi yarım gün çalışıyor olmak biraz da olsa rahatlattı .. inşallah atanırsam rahat ederim diye düşünüyorum
olsun ya yine de anne olmak eminim çok güzeldir hele de sevdiğin bir eşin güzel bi evliliğin varsa
oyyy o bebek kokusunun müptelasıyım bengördüğüm anda ilk yaptığım şey kokusunu içime çekmektir
tamam canım kayseride ben pasta malzemesi satılmıyo sanıyodum halbuki koca şehir.Neyse sevdiceğim beni yemeğe götürmüştü o sıra önünden geçtik aaaa diye bağırdım zıpaldım :122: sevgilim korktu ne oluyo diye baak die onu içeri sürükledim 1 saatte çıkmadım ama param yoktu o zaman alamamıştımartık alabilirim ve ve pastalarım daha profesyonel olacak bende cumartesi çalışıyorum tüm gün ve değiştirmeyi planlıyorum.Kadının çalışması çok zor cumartesi :44: hiç vakit kalmıyo ki pazar günü çamaşır banyo ütü yemek temizlik bitiyo
olsun ya yine de anne olmak eminim çok güzeldir hele de sevdiğin bir eşin güzel bi evliliğin varsa
oyyy o bebek kokusunun müptelasıyım bengördüğüm anda ilk yaptığım şey kokusunu içime çekmektir
Hamiş olun kocişleriniz geldiğinde de bebek sevelim yaa.İlkay zaten sen Denizlidesin yakınsın bana da gelir gelir bebiş koklarım sever ısırır mancırırım
aynen canım ya bende ilerletip bir yer açmayı düşünüyorum hatta şimdilik hayal amaAyy Şeyma bende bayılıyorum şeker hamuruyla bişeyler yapmaya.Yazın bende böyle şeylerle uğraşcam zaten.Çok eğlenceli oluyo hemde vakit geçiyo ohh
değişir değişir mecbur yaniyaa ben de büyüyünceyi kastetiyorm işte keşke hiç büyümeseler
hele bi evlenelim de bakarız belki düşüncem değişir.... dünyanın kanunu bu herkes ürüyo
aynen canım ya bende ilerletip bir yer açmayı düşünüyorum hatta şimdilik hayal ama
hayaller güzeldirbende evden çalışabileceğim bir iş istiyorum home ofis keçeleri ticarete döksem keşke
ilkay kanka naber uzun zamandır görüşemiyoruz ne yapıorsun nasılsın tatlım
elif :79: düğün sarhoşu olmuşsun, albümler yapıyorsun hergün bakıyorum daiyiyim tatlım, kocamı bekliyorum
eee yaklaştıkça adrenal artıyor eşyaları evi beyaz eşyaları paylaşmak istedim sizlerle canım...sonuçlar farklı olsada şafak sayımız aynı
hayaller güzeldirbende evden çalışabileceğim bir iş istiyorum home ofis keçeleri ticarete döksem keşke
Ve aşkitellam hala aramadı :44:
sen ara hadi tatlım, ulaşabileceğim numarası var diyordun
kızlarr giderrken askerciğime börek yapayım diyorum ama hiç hamarat değilimdirgüzel bi tepsi böreği tarifi bilen var mı? tarife uyarsam yaparım bence :18:bi de sodalı börek varmış duydunuz mu kabarıyomuş börek güzel oluyo dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?