- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.621
cnmmm nata vega var ikea var içinde, ama brz uzakk orasııı tatlımm kızılaydann ulaşım vardr orayaa; başkaa neler bakcn ben sana yer sölermm
cabuk ilkay gelioz arkandan
beşik kertmesi yapalım mıgelin arkamdan birlikte oynasın bebişlerimiz
beşik kertmesi yapalım mı
sen önden buyur canım bizi bilgilendirirsin
Kampanya fikri güzel canlar haberdar edelim bencede en azından fikir olur.
Evlenme teklifine gelince ilkaytoşum istemiyorum artık etmesinbnm bütün hayallerim yıkıldı düğün hazırlığı yaparken evlenme teklifinin ne anlamı var 9 şubatta söz oldu bizim 14 şubatta bekliyordum etmedi nişan olunca edicek dedim herhalde o da yok artıkın etmesin içime gömdüm ben onu
kızlar genel olarak hepimiz ceyiz yapıyoruz böle kampanyalı ürünler olunca birbirimizi haberdar edelim mi ?
anneler günü diye cogu yerde vardı kampanya sanırım
internette de denk gelirsek haberdar edelim birbirimizi :)
memnuniyetle kuzucum
öyle deme bence tatlım ya, belki çok büyük bişeyler yapmak istiyordur da o ortamı sağlayamamıştır
Kampanya fikri güzel canlar haberdar edelim bencede en azından fikir olur.
Evlenme teklifine gelince ilkaytoşum istemiyorum artık etmesinbnm bütün hayallerim yıkıldı düğün hazırlığı yaparken evlenme teklifinin ne anlamı var 9 şubatta söz oldu bizim 14 şubatta bekliyordum etmedi nişan olunca edicek dedim herhalde o da yok artıkın etmesin içime gömdüm ben onu
benimki de diyo sanki senelrdir neden beraberiz evlenmek için zaten niyetimiz buhep evlilik planları yapıyoruz gelecekten konuşuyoruz falan zaten. sevmiyo böyle şeyleri klişe olarak görüyor. ben de kafaya takımoyrum.sen de takma canım yaa, hep bu filmler yüzünden özeniyoruz yoksa yoktu ki bizde böyle bişey
Bana ne yaa bende istiyorum işte:122: ona kalırsa önceden bizde flörtte yokmuş ama artık var dimi
o da doğru:) ama biliyorum öyle bişey yapamaz benimki, kendi gibi olmaz, dayanamaz, gülerben de sahte davranmasındansa hep doğal olmasını istemişimdir. ne bileyim bu benim düşüncem tabi.
kızlarrr ben bugn çıkcamm bakcm çeyiz mağazalarınaa, annem ben kayınvalidem çıkcazz bi saat sonra kampanyalaraa fln bakcmm size de haber vercemm
Senin düşüncen doğru tatlım da bizimki pek bi romantik olduğu için ben alıştım olmayınca eksik hissediyorum bana bi doğum günü yapmıştı herkesin ağzı açık kalmıştı
hmm o zaman ondan her an herşey beklenir desenebelki değişik bişey düşünüyodur bakalımmm:)
kizlar merhabalar naber nasilsinizne güzel herkes cehiz hazirligina baslamis darisi benim basima insAllah evlenme teklifi konusunda ki inadimi kirabilirsem bende baslicam insAllah ama o bekledigim teklif gelene kadar lafini bile actirmicam evlililigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?