351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

yok okuyamadim cok fazla yazmissiniz..nasil aglatdin.... hahahah.

girdigimdede agliyordum bakaadim. tuncelide hic ccarsi olmicakmis. iki kere carsisi oldu allahtan. ihtiyaclarini aldi. bana künyesini yolladi son ciktiginda daha gelmedi. ben nasil bukadar baglanmisim ona yaa. resmen hayat duruyor onsuz

oyy caniiimmm bak kunyesini gondermis sana ne gusellll:) banada askim bugun gonderecekti yaptrdim dedi fotodunu yolladi.bak soramadim belkide gelme ihtimali oldugu icin kendi getirir:S nasil aglattigima gelince:)
25 mayis d.gunu canim bende kargi yollicktim inatla istemiyo gelebilir diye kizdrmak istemiyorum.o yuzden udsundum napablirim diye :) bende fotolarimizdan olusan ve icinde duygularimi okldugu gibi belirttigim notlar yazdigim bir vodeo yaptim :) yalinin meleklerin sozu var sarkisinda:))) ona hafta sonu do.gununde carsi olmaz belki diye bugun yolladim :))) inan 4 dakikalik videonun onu mutlu edecegini dusunuyordum ama hungur hungur agladi karsimda izlerkenD kiYamam ben ona yaaa:)) hic ouyle gormmemistim:)) hayatim boyunca boyle bi hediye almaddim ben dedi:)) bizim 1 yil oldu cnm henuz ilk d.gunuydu:) benle:)) aynen cnm coooooooook baglandikkkkkkkkkkk

hamide stajin hayirli olsun benim askerimde bu hafta sonu acemi birliginden usta birligine gecti icini ferah tut ankesörlü felan bulamamis olabillir yada cok fazla sira vardir. benim askerimde dedi cok yogunlarmis kura felan cekmisler ona göre dagitimlari felan oluyormus ilk firsatda arayacaktir

inanmiyorummmm... ya kiyamam ya. cok duygusal oluyorlar dimiii? ayyy cok fena yaaa yanimizda olmalilar. onlarin yeri bizim yanimiz. ooof. tahmin edebiliyorum. tabiki aglar ya. düsünseneee. bizim 4 yil olcak eylülde. insallah besinci yilimizdada evlenmis oluruz. of. aglamktan tipim kaydi ben bi dus alim canim bi kendime gelim. sonrada yatarim. cok sagol canim. gercekten cok iyi geldi seninle/sizinle konusmak. iyi uykular cok öpüyorum

:)) aynen cnaimmm Allah onlari bize bagislasinnnnnnnn aminnnnnnn:) ama sen aglama artikkk lutfennn gir bi dusunu al mis gibi sonnada tatli tatli uyu cnmm yarin arayacak onu dusun iyi geceler ncnmm

Nasil oldun tatlim peki

cnmmm hoşgeldnnnnn :) nasıll oldunnnn

kızlar teşekkür ederim.Vallahi ilaçların saati biraz geçtimi başlıyo midem yiine Şu bikaç gün arkadaşlar vardı kafam dağıldı filan ama şimdi öyle kalınca stres üzüntü herşey çöktü.Ölüyorum midemden şu an mesela Offff
neyse

Şeymaaaa Dikkat et kendineee.Şu sıralar hepimizde bi bişeyler var zaten.İlkayda unutknlık bende mide sende dikkatsizlik..Ayy allah korumuş geçmiş olsun yaa..

uzay ne güzel bi doğum günü hediyesi olmuş öyle kıyamam Allah ayırmasın sizi

Son düzenleme:
Gunaydin citirlar ;-)
Mutlu, huzurlu bir gün gecirelim inşallah. Tel'den giriyorum geçmişi okuyamadim, platesimi yapip biraz soru cozup gelicem sabaha karşı 4'de uyudum 7.30'da uyandim bir ruyayla çok etkilendim.Opuyorum hepinizi.

aaa hayrolsun ne gördün kuzum süpersin, plates yapıyorsun ders çalışıyorsun, bende istiyorum evde olup ders çalışmayı yaa

Hamidem bende seni merak ediyordum sen askerinden haber bekliyorsun ama bizde seni merak ettik beş dakka da olsa haber verir insan girip. ayrıca üzme kendini çünkü stres hasta ediyor biliyorsun birde oralarda hastalıkla uğraşma
Canım stres midenin en büyük düşmanı bende de reflü ve gastrit var seni iyi anlıyorum hala çekiyorum ben kronikleşti bende artık midende bakteri oluşmuş olabilir sakın tedavisini yarım bırakma ve sakinleş biraz...lütfen...çünkü askerlerimiz sapasağlam dönecek biz ne yapacağız ? (allah saklasın)birimiz mideden hastanede yatarak, birimiz unutkanlıktan evi yakarak, birimizi dikkatsizlikten araba çarpmış olarak mı karşılıcaz? hayır güçlü durucaz sağlam olucaz herşeyi kendi psikolojimize yük edinmeyelim! Biraz sıkıntılarımızda askerlerimize de bahsedelim abartmadan...Tamam askerdeler ama uzayda değiller anlıycaklardır.Hayat böle sıkıntılara beraber katlanmak zorundayız bunun için çıktık yola..Dikkat et kendine

biz buraya uğrayalım canım bi

aaa hayrolsun ne gördün kuzum süpersin, plates yapıyorsun ders çalışıyorsun, bende istiyorum evde olup ders çalışmayı yaa
bende evde olmak istiyorum ya çalışmayı sevmiyorum yada şöle diyim home ofis seviyorum ben rahat olacak benim işim tasarım çünkü üreteceğim boyuna ama şu an bile hasta halimle(anladınız siz onu) geldim çalışmak zorundayım kemiklerim sızlıyor ya resmen

çok bilgilidir, uğrayın mutlaka senin işin home ofis yapılabilir aslında kuzum, yap bence sen keşke bene çalışmasam:26:

çok bilgilidir, uğrayın mutlaka senin işin home ofis yapılabilir aslında kuzum, yap bence sen keşke bene çalışmasam:26:

evet home ofis çok güzel ama müşteri bulmak için epey çavre yapmak gerekiyor bunun içinde piyasada epey çalışmak lazım tatlım.Bnm 2 planım var birisi üniversitede hocalık biriside hayal ettiğim özel tasarım pastaneyi açmak...Bakalım hangisi olacak bu planlarım için evlenmeyi bekliyorum

bende istiyorum home ofis iş keçe satışı yapmak istiyorum bende internet üzerinden ama garanti bi iş değil ki sonuçta inşallah hedeflerini gerçekleştirirsin tatlım

bende istiyorum home ofis iş keçe satışı yapmak istiyorum bende internet üzerinden ama garanti bi iş değil ki sonuçta inşallah hedeflerini gerçekleştirirsin tatlım

Amin canım ünide okutman olayım yeter bir yandan haftada3-4 gün dersim olur geri kalanı evime eşime ayırım kendime ayırırm yapacağım iş belli çeşit çeşit saçma insanla uğraşmak zorunda değilim ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…