- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.941
canim benimmmmmmmmmm uzme sen kendini yeterkiiii eminim her an aklindasin sevdigininnnnn oda uzuluyodur arayamadigi icin ama napiyorussss yenilmiyoruzzzz guclu duruyorusssss bak benim askim 17 gundur carsi yuzu grmedi :) gttgndn beri hehe bide yikanadiydi piiiissss: ama bugun yarim saat grebldim aglattim onuuu yaaa okudunmu sen yazdiklarimi yukarda
yok okuyamadim cok fazla yazmissiniz..nasil aglatdin.... hahahah.
girdigimdede agliyordum bakaadim. tuncelide hic ccarsi olmicakmis. iki kere carsisi oldu allahtan. ihtiyaclarini aldi. bana künyesini yolladi son ciktiginda daha gelmedi. ben nasil bukadar baglanmisim ona yaa. resmen hayat duruyor onsuz
CANLARIMM BENIMMMM nasilsiniiiz iki gündür gelmedim, gelemedim. is görüsmemden cvp geldi. ise alinmisim. stajim garanti artik cok sükür. sevdigim kac gündür aramadi... tunceliye gecmistir herhalde.bu gün annesini aradim . tutamadim kendimi agladim. onuda üzdüm. cok ayip oldu. nasil oldugunu bilsem bana yeter baska birsey istemiyorum ki. kusura bakmayin bi geldim tam geldim. yazdiklariniz okuyamadim daha. iki günde cooook fazla birikmis.
oyy caniiimmm bak kunyesini gondermis sana ne gusellll:) banada askim bugun gonderecekti yaptrdim dedi fotodunu yolladi.bak soramadim belkide gelme ihtimali oldugu icin kendi getirir:S nasil aglattigima gelince:)
25 mayis d.gunu canim bende kargi yollicktim inatla istemiyo gelebilir diye kizdrmak istemiyorum.o yuzden udsundum napablirim diye :) bende fotolarimizdan olusan ve icinde duygularimi okldugu gibi belirttigim notlar yazdigim bir vodeo yaptim :) yalinin meleklerin sozu var sarkisinda:))) ona hafta sonu do.gununde carsi olmaz belki diye bugun yolladim :))) inan 4 dakikalik videonun onu mutlu edecegini dusunuyordum ama hungur hungur agladi karsimda izlerkenD kiYamam ben ona yaaa:)) hic ouyle gormmemistim:)) hayatim boyunca boyle bi hediye almaddim ben dedi:)) bizim 1 yil oldu cnm henuz ilk d.gunuydu:) benle:)) aynen cnm coooooooook baglandikkkkkkkkkkk
inanmiyorummmm... ya kiyamam ya. cok duygusal oluyorlar dimiii? ayyy cok fena yaaa yanimizda olmalilar. onlarin yeri bizim yanimiz. ooof. tahmin edebiliyorum. tabiki aglar ya. düsünseneee. bizim 4 yil olcak eylülde. insallah besinci yilimizdada evlenmis oluruz. of. aglamktan tipim kaydi ben bi dus alim canim bi kendime gelim. sonrada yatarim. cok sagol canim. gercekten cok iyi geldi seninle/sizinle konusmak. iyi uykular cok öpüyorum
Nasil oldun tatlim peki
cnmmm hoşgeldnnnnn :) nasıll oldunnnn
Gunaydin citirlar ;-)
Mutlu, huzurlu bir gün gecirelim inşallah. Tel'den giriyorum geçmişi okuyamadim, platesimi yapip biraz soru cozup gelicemsabaha karşı 4'de uyudum 7.30'da uyandim bir ruyayla çok etkilendim.Opuyorum hepinizi.
Hamidem bende seni merak ediyordum sen askerinden haber bekliyorsun ama bizde seni merak ettik beş dakka da olsa haber verir insan girip.CANLARIMM BENIMMMM nasilsiniiiz iki gündür gelmedim, gelemedim. is görüsmemden cvp geldi. ise alinmisim. stajim garanti artik cok sükür. sevdigim kac gündür aramadi... tunceliye gecmistir herhalde.bu gün annesini aradim . tutamadim kendimi agladim. onuda üzdüm. cok ayip oldu. nasil oldugunu bilsem bana yeter baska birsey istemiyorum ki. kusura bakmayin bi geldim tam geldim. yazdiklariniz okuyamadim daha. iki günde cooook fazla birikmis.
Canım stres midenin en büyük düşmanı bende de reflü ve gastrit var seni iyi anlıyorum hala çekiyorum ben kronikleşti bende artık midende bakteri oluşmuş olabilir sakın tedavisini yarım bırakma ve sakinleş biraz...lütfen...çünkü askerlerimiz sapasağlam dönecek biz ne yapacağız ? (allah saklasın)birimiz mideden hastanede yatarak, birimiz unutkanlıktan evi yakarak, birimizi dikkatsizlikten araba çarpmış olarak mı karşılıcaz?kızlar teşekkür ederim.Vallahi ilaçların saati biraz geçtimi başlıyo midem yiineŞu bikaç gün arkadaşlar vardı kafam dağıldı filan ama şimdi öyle kalınca stres üzüntü herşey çöktü.Ölüyorum midemden şu an mesela Offff
neyse
ŞeymaaaaDikkat et kendineee.Şu sıralar hepimizde bi bişeyler var zaten.İlkayda unutknlık bende mide sende dikkatsizlik..Ayy allah korumuş geçmiş olsun yaa..
uzay ne güzel bi doğum günü hediyesi olmuş öyle kıyamam Allah ayırmasın sizi
biz buraya uğrayalım canım bigünaydın kızlar
sizlere buradan bir topik tavsiye edeceğim, topiğin sahibi benim burada edindiğim güzel arkadaşlarımdan bitanesi, 2012 gelini kendisi ve çeyiz konularında oldukça bilgilidirbu aralar fazla gelemese de mutlaka sorularınızı cevaplandırır
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ri-merak-edilenler-sormak-istedikleriniz.html
bende evde olmak istiyorum ya çalışmayı sevmiyorum yada şöle diyim home ofis seviyorum ben rahat olacak benim işim tasarım çünkü üreteceğim boyunaaaa hayrolsun ne gördün kuzumsüpersin, plates yapıyorsun ders çalışıyorsun, bende istiyorum evde olup ders çalışmayı yaa
biz buraya uğrayalım canım bi
bende evde olmak istiyorum ya çalışmayı sevmiyorum yada şöle diyim home ofis seviyorum ben rahat olacak benim işim tasarım çünkü üreteceğim boyunaama şu an bile hasta halimle(anladınız siz onu) geldim çalışmak zorundayım kemiklerim sızlıyor ya resmen
günaydın kuzum
çok bilgilidir, uğrayın mutlakasenin işin home ofis yapılabilir aslında kuzum, yap bence sen keşke bene çalışmasam:26:
napıosunzzzz kızlar, ilkaycım yoğun mu işş, biz de bugn hazırlık yapcaz, kurabiye poğaça fln yrn akşam gidiorummm ya
napıosunzzzz kızlar, ilkaycım yoğun mu işş, biz de bugn hazırlık yapcaz, kurabiye poğaça fln yrn akşam gidiorummm ya
evet home ofis çok güzel ama müşteri bulmak için epey çavre yapmak gerekiyor bunun içinde piyasada epey çalışmak lazım tatlım.Bnm 2 planım var birisi üniversitede hocalık biriside hayal ettiğim özel tasarım pastaneyi açmak...Bakalım hangisi olacak bu planlarım için evlenmeyi bekliyorum
yoğunda şimdilik masa başındaki işlerimi hallediyorumayyyy sen gidiyorsun
bende istiyorum home ofis işkeçe satışı yapmak istiyorum bende internet üzerinden ama garanti bi iş değil ki sonuçta inşallah hedeflerini gerçekleştirirsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?