351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm ömür boyu ikinzde bu doğum gününü unutmazsnzzz çok özel olmuşş :) aa ciddenn mii cnmm bak görüşmüş olursnzzz hasret giderirsnzz ini, bir hafta ya da beş gün veriliodu izin die biliorumm ben :)

Ayy kiyamam gercekten orada cok hassaslasiyorlar, duygusallasiyorlar.. iyi de oluyor ya ben sevdim kocisimin bu halinide

CANLARIMM BENIMMMM nasilsiniiiz iki gündür gelmedim, gelemedim. is görüsmemden cvp geldi. ise alinmisim. stajim garanti artik cok sükür. sevdigim kac gündür aramadi... tunceliye gecmistir herhalde. bu gün annesini aradim . tutamadim kendimi agladim. onuda üzdüm. cok ayip oldu. nasil oldugunu bilsem bana yeter baska birsey istemiyorum ki. kusura bakmayin bi geldim tam geldim. yazdiklariniz okuyamadim daha. iki günde cooook fazla birikmis.

cnmm ömür boyu ikinzde bu doğum gününü unutmazsnzzz çok özel olmuşş :) aa ciddenn mii cnmm bak görüşmüş olursnzzz hasret giderirsnzz ini, bir hafta ya da beş gün veriliodu izin die biliorumm ben :)

evettt canimmm cok tesekkurlerrrr :) evet 5 gun canim bide yol izni veriyomuslar kars oldugu icin 2 gun .. normalde gelmicekti izne dayanamadi yine :)) 150 gun dayandiktan sonra donusta 5 gun daha dayanirim diyo kiyaamammmmm

oyyy canimmmmm (( kiyamammmm arar canimmm en kisa zamanda eminim akli sendeddir onundaaa ilk firsatta aricaktir canim bnm uzme sen kendini( bende yoktum 2 gundur

evettt canimmm cok tesekkurlerrrr :) evet 5 gun canim bide yol izni veriyomuslar kars oldugu icin 2 gun .. normalde gelmicekti izne dayanamadi yine :)) 150 gun dayandiktan sonra donusta 5 gun daha dayanirim diyo kiyaamammmmm

cnmmm olsun görüşmüşş olursnzzz hasret giderirsnzzz :) bazı yerlerdee bi komşudan duymuştm izin kullananlar da erken çıkmış, komutanlarr izin vermişşş :)

cnmmm işin hayırlıı olsunn :) askerin de mutlakaa arar fırsat bulduğundaa şimdi kart bulamamış bile olabilirr, sen üzülmeee cnmmm

oyyy canimmmmm (( kiyamammmm arar canimmm en kisa zamanda eminim akli sendeddir onundaaa ilk firsatta aricaktir canim bnm uzme sen kendini( bende yoktum 2 gundur

sagol canim ya, merak degilde, annesinle konusurken aglamak kötü oldu. kadinida üzdüm sebepiz yere. zaten oda moralsizdi. öyle moraaldiz konstukki. cok üzüldüm.

cnmmm olsun görüşmüşş olursnzzz hasret giderirsnzzz :) bazı yerlerdee bi komşudan duymuştm izin kullananlar da erken çıkmış, komutanlarr izin vermişşş :)

aynen canimmm insallah bakalim :) cokk ozledik canim sagsalim gelsinlerde gerisi bos inann ama komutanlar oyle bi kiyak yaparsa yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cnmmm işin hayırlıı olsunn :) askerin de mutlakaa arar fırsat bulduğundaa şimdi kart bulamamış bile olabilirr, sen üzülmeee cnmmm
üzülek önemli degil. annesini üzmek cok kötü ldu ya. tunceliye geccekti ktm den. elazigdaydi son konustugumuzda. ne bi haber var ne birsey. gitdimi yerlestimi. iyimi. telefonu var. acamiyor herhalde...

üzülek önemli degil. annesini üzmek cok kötü ldu ya. tunceliye geccekti ktm den. elazigdaydi son konustugumuzda. ne bi haber var ne birsey. gitdimi yerlestimi. iyimi. telefonu var. acamiyor herhalde...

tatlim komutanlar surekli onlarla oluyorlar o yuzden acamiyordur benim askimda arazideydi acamiyodu ama arar ilk firsatta eminim firsat kolluyodur tatlim

cnmm sen de konuşma ihtiyacı duymuşssn aramışssn öylee düşünmee, tatlım gtmiştrrr ama fırsat bulamıodurrr yerleşiolar görev dağılımı flnn bide hemen telefon açaamazz,cep telini hemen açamayabilirrr

tatlim komutanlar surekli onlarla oluyorlar o yuzden acamiyordur benim askimda arazideydi acamiyodu ama arar ilk firsatta eminim firsat kolluyodur tatlim

kizlar ankesörlüdendemi arayamiyorlar. beni gectim annesini arasin bari. o bana haber verir. ama kadinin sesi cok kötüydü bide ben agladim. bide agliyorum konusamiyorum cok ayip oldu ya of icime dert oldu bin kere özür diledim. o takmaz öyle seyleri. ama üzüldü biliyorum. deli olcam yarin arasin nolur

canim karti bitmis olabilir buyuk ihtimal yada ankesorlulerde problem de olmus olabilir telini acmak icinde firsat kolluyodur ve once etrafi gozler ona gore yarin buyuk ihtimal arar cnm iyi dusun iyi olsunnn

cnm kart bulamamış olabilirrr, bazı yerlerde kalmıomuş satılmıomuşş, askeriyenin işi belli olmuoo biliosun.. fırsat bulduğu an arar cnmm ii düşünn senn..

canim karti bitmis olabilir buyuk ihtimal yada ankesorlulerde problem de olmus olabilir telini acmak icinde firsat kolluyodur ve once etrafi gozler ona gore yarin buyuk ihtimal arar cnm iyi dusun iyi olsunnn

cnm kart bulamamış olabilirrr, bazı yerlerde kalmıomuş satılmıomuşş, askeriyenin işi belli olmuoo biliosun.. fırsat bulduğu an arar cnmm ii düşünn senn..

kizlar cok sagolun. vallah sizde olmassaniz naparim....

kizlar cok sagolun. vallah sizde olmassaniz naparim....

canim benimmmmmmmmmm uzme sen kendini yeterkiiii eminim her an aklindasin sevdigininnnnn oda uzuluyodur arayamadigi icin ama napiyorussss yenilmiyoruzzzz guclu duruyorusssss bak benim askim 17 gundur carsi yuzu grmedi :) gttgndn beri hehe bide yikanadiydi piiiissss : ama bugun yarim saat grebldim aglattim onuuu yaaa okudunmu sen yazdiklarimi yukarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…