- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.961
ne güzel canım git kavuş askerine bana da nasip olur inşallahve tüm yarenlere...
cnmm evtt gidiorummm inşş yrn akşammmama tabii kaç gün yanına gidebilrm bilmiorumm mecbur biri götrck o konu karışıkkk
Gunaydin citirlar ;-)
Mutlu, huzurlu bir gün gecirelim inşallah. Tel'den giriyorum geçmişi okuyamadim, platesimi yapip biraz soru cozup gelicemsabaha karşı 4'de uyudum 7.30'da uyandim bir ruyayla çok etkilendim.Opuyorum hepinizi.
kaç saat şimdi çorludan gideceksin yanına değil mikendin gidemez misin tatlım
Aminn canımm inşallah herkess kısa da olsa gidip özlem giderirrr, gerçi sanırım tek görüşemiycz amaa olsun napıymmm
çok bilgilidir, uğrayın mutlakasenin işin home ofis yapılabilir aslında kuzum, yap bence sen keşke bene çalışmasam:26:
arabaylaa bi saatmişş cnmm, ama birlik köyde merkezde dğil nişanlım oranın ulaşımıı zorr dioo, birlikten çıkınca ıssız bi yerde dolmuş beklemen gerekcek dio.. keşke merkezde olsaydıı çok rahat olcaktııı
ben de uğğrayycam
beni gaza getirdiniz haa daha 1 sene var evliliğe :)
oooo başla sen çeyize bir an önce az kalmış kiiiiiiiiiii
az mııı kız 1 sene
ya evde yer yok ki onları nerde depolicam:26: acaba teyzemlerin evinde yer vardı onlara mı söylesemm:26:
Bizde kayınvalidemlerle gideceğiz ama olsun biz yanlarında rahatız tabi başbaşa gibi olmuyor amaYemin törenine gittiğimizde kayın babam kızmıştı neden le ele tutuşmuyorsunuz küsmüsünüz diye sonra da biz burda oturucaz hadi siz kordon boyu yürüyün gelin demişti
o zaman seni bırakacak kişi seni bıraksın sonra takılsın oralarda yada kırklareli merkezde, sizinle oturmasın
cnmmm annem de aynısınıı dioooyanınızdaaa dikilmesnler gidip gezsnlerrr ne işleri varr diooo
hayırlı yolculuklarr buketcik
kavuşma günü geldi ha
Canım kim senle gelecek?
araştırmalara başla, listeni çıkart tatlımkoyacak yer bulunur sen merak etme yavaş yavaş alırsan maddi olarak yüklenmezsin
araştırmalara başla, listeni çıkart tatlımkoyacak yer bulunur sen merak etme yavaş yavaş alırsan maddi olarak yüklenmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?