351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

günaydınnnnn
ay kendimi çıtır hissettim bu yaştan sonra valla sağol
hayırdır inşallah ne gördün canm??:26:

kaç saat şimdi çorludan gideceksin yanına değil mi kendin gidemez misin tatlım

arabaylaa bi saatmişş cnmm, ama birlik köyde merkezde dğil nişanlım oranın ulaşımıı zorr dioo, birlikten çıkınca ıssız bi yerde dolmuş beklemen gerekcek dio.. keşke merkezde olsaydıı çok rahat olcaktııı

Aminn canımm inşallah herkess kısa da olsa gidip özlem giderirrr, gerçi sanırım tek görüşemiycz amaa olsun napıymmm

Bizde kayınvalidemlerle gideceğiz ama olsun biz yanlarında rahatız tabi başbaşa gibi olmuyor ama Yemin törenine gittiğimizde kayın babam kızmıştı neden le ele tutuşmuyorsunuz küsmüsünüz diye sonra da biz burda oturucaz hadi siz kordon boyu yürüyün gelin demişti

Son düzenleme:

o zaman seni bırakacak kişi seni bıraksın sonra takılsın oralarda yada kırklareli merkezde, sizinle oturmasın

az mııı kız 1 sene
ya evde yer yok ki onları nerde depolicam:26: acaba teyzemlerin evinde yer vardı onlara mı söylesemm:26:

araştırmalara başla, listeni çıkart tatlım koyacak yer bulunur sen merak etme yavaş yavaş alırsan maddi olarak yüklenmezsin

cnmmm yemin töreninde biz de rahattıkkk sarıldıkkk hemenn ayy nee güzeldii, dönerken de nişanlım arabayı surdu, kayınvalidem kayınpederim arkada uyudular,bizz de öndee sohbet ede ede gelmiştkkk ne güzell gündüüü

araştırmalara başla, listeni çıkart tatlım koyacak yer bulunur sen merak etme yavaş yavaş alırsan maddi olarak yüklenmezsin

doğru söylüyosun benim gibi para biriktirmekten anlamayanlar için yavaş yavaş almak çok mantıklı millet 14-15yaşında çeyiz hazırlığına başlıyo bendeki rahatlığa bak
ay bi de ben bunları araştırmaya başlarsam başka hiç bi işe konsantre olamam ki aklım fikrim çeyize kayar şşimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…