- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.981
doğru söylüyosun benim gibi para biriktirmekten anlamayanlar için yavaş yavaş almak çok mantıklımillet 14-15yaşında çeyiz hazırlığına başlıyo bendeki rahatlığa bak
ay bi de ben bunları araştırmaya başlarsam başka hiç bi işe konsantre olamam ki aklım fikrim çeyize kayar şşimdi
halsizlik, karın ağrısı ve kemiklerim kırılıyor sanki midem de bulanıyor ve çalışıyorum burda off off
halsizlik, karın ağrısı ve kemiklerim kırılıyor sanki midem de bulanıyor ve çalışıyorum burda off off
ya hep ya hiç mi diyorsunaklın fikrin tamamen kaymaz ya boş vakitlerinde bakarsın burda kızlarla konuşursun tamam işte yeter
oyy kıyamam yaa, bitki çayları iç tatlım bence de, bide çok fazla çalışma çalışıyormuş gibi yap
canım açlıktan olabilir mi sabah kahvaltı yaptın mı
cnmm kıyamamm yaa nane limon içsen aslndaa biraz faydaa eder...
ben öyleyim yaa ilginç
ilkay ama senin tecrübene güveniyorum1 sene az değil dediysen başlamam lazım bu arada gönderdiğin konuda(çeyiz ürünleri) kahvaltı takımı almanıza ayrıca gerek yok demiş kızcağız. sen de mi öyle yaptın?
Kızlarr öle hasta değilim yani nane limonlukşey işte ay konuşturmayın beni ilkaycım ortada somut üretim olduğu için patron soruyor neler yaptın bakabilirmiyim die bu arada elimizde belediyenin işleri de var oof off ben düğün yapmıycak olsaydım çalışmazdım ya valla
Kızlarr öle hasta değilim yani nane limonlukşey işte ay konuşturmayın beni ilkaycım ortada somut üretim olduğu için patron soruyor neler yaptın bakabilirmiyim die bu arada elimizde belediyenin işleri de var oof off ben düğün yapmıycak olsaydım çalışmazdım ya valla
tatlım aslında gerek yok gerçekten de, tek parça ürünler satılıyor ya onlardan kendine bi takım yapabilirsinama ben şöyle yaptım.. günlük yemek takımı ve kahvaltı takımımı bernardo romance takımından aldım .. aynı desen olsun ki tabakları paslaşabileyim diye düşündüm.. çokta iyi yapmışım diyorum şimdi çünkü benim günlük yemek takımım 6 kişilik özellikle kahvaltı takımının tabakları akşam yemeklerinde çok işime yarıyor
çok iyi düşünmüşsün canım ben bu iki alternatifi de değerlendireyim bakalım.:44: dediğin gibi liste yapmak lazım. benim sınırlı beynim çok yorulur yoksabi de liste yaparken yanlarına fiyatlarını yazarım, takip ederim, eğer bi indirim olursa gidip alırım olur mu bu
anladmmm cnmmmmm olsun o da mideni bastırır rahatlatrrrr :)
çok iyi düşünmüşsün canım ben bu iki alternatifi de değerlendireyim bakalım.:44: dediğin gibi liste yapmak lazım. benim sınırlı beynim çok yorulur yoksabi de liste yaparken yanlarına fiyatlarını yazarım, takip ederim, eğer bi indirim olursa gidip alırım olur mu bu
Tabi olur tatlimsık sık buradaki ceyiz topiklerini takip et cok iyi tecrubelerle sabitlenmis fikirler görürsün isine yarar
ağrısı mı ay çok güldüm kızlar müşteri geldi bi de üstüne başımda şunu şöle yap bunu böle yap :26: ben evime gitmek istiyorum içimde fırtınalar kopuyor adam orayı beyaz yapalım diyor çakıcam ağzının ortasına görcek
canımm çak birr taneeee ne diosun dieee
Bitlise gitmişti usta birliğinde şimdide ilçesi mutkiye vermişler nasıl bir yer acaba çok endişeleniyorum kızlar((((
canım endişelenme ya rahattır merak etme bitlis diye illa tehlikeli olacak hali yok ya, kısa dönemler daha farklı oluyo, ne görevi vermişler orda konuşabildin mi?
kızlar bireysel emekliliğe başvurmayı düşünüyorum devletin %25 katkısını değerlendirmek için:44:. sizden yaptıran var mı öneren var mı ne dersinizzz
Bitlise gitmişti usta birliğinde şimdide ilçesi mutkiye vermişler nasıl bir yer acaba çok endişeleniyorum kızlar((((
Ay kızlar ne güzel çeyiz meyiz muhabbeti yapıyosunuz valla ben resmen hayattan soğudum şu sıralar.Hayır aslında gerçekten çok fazla kafama da takmıyorum hani orda santralde gece nöbetleri oluyo yemek yiyemiyomuş sadece ona üzülüyorum ama yoksa insan alışıyo bi yerde.:26: Sınav dönemim yaklaşıyo bide.Bütlere kalmak istemiyorum yaaBu kafayla nasıl çalışıcam edicem deli gibiyim.Boş boş oturuyorum mesela sıkılmıyorum hayal filan kuruyorum Bu ban çok iyi geliyo ama gerçek hayata dönünce üzülüyorum tabi.
Neyseeee
Şeymacım doğru demişsin vallahi herkes kafasına takmaktan bi yerlerinden patlak verdi ilk olarak İlkay evi yakıyoduNeyseee:26: Benimde doktor öyle dedi evet.Eğer geçmezse şikayetlerin ilaçlar bitince midende bakteri olabilir 2li antibiyotik tedavisi uygularız demişti.Bakıcam işte artık duruma göre:26: Yarım bırakırmıyım vallahi ağrısını sancısını ben biliyorum asla bırakmam.Bi geçsin yeter ki.Hiç tadım yok bu yüzden.Yemek yiyemiyorum.Arkadaşlarım okulda bana kafan kocaman kalmış vücuduna göre artık daha fazla zayıflıcan mı dediler:26: Ki normalde çok fazla zayıf da değilim ayrıca kafamda büyük değil.
öyle:44:
Canım bu arada sen bi ağrı kesici içsene o ağrıya nasıl dayaniyosun.Ben hiç katlanamıyorum valla tak atıyorum apranax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?