- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.361
Yadecim ben daha önce uzun dönem yarenlerinin topiginde okumustum
Ptt kargo ile göndermişler bir günde gitmiş yiyecek bilr koymuslar ama nereye yolladı hatırlamıorum ucuz oldu demişti
Bi arastır istersen canım
Nasılsınz kızlar benim biraz moralim bozuk:26:
İlkaycım üzüntüne üzüntü katma...Belki bu öğrendiği şeyler bi gün hayat kurtarıcı bir şeye vesile olacak
ilknurcum senin de poitif düşüncelerin hiç son bulmasın inşallah
yaa çok özür dilerim halbuki hep doğru söylüyordum diyorum ya kafam uçtu tartışınca kusurA BAKMAYIN KIZLAR TEKRARDAN:26:
Canim hiç sorun değil.Kotu bir şey yok değil mi?yaa çok özür dilerim halbuki hep doğru söylüyordum diyorum ya kafam uçtu tartışınca kusurA BAKMAYIN KIZLAR TEKRARDAN:26:
Canim hiç sorun değil.Kotu bir şey yok değil mi?
Evet gittim canim hatta istanbulu turladim desem yeri var.Bugun gitmediğim yer kalmadi, hazir cikmiskensende ne var ne yok bari:)
nikaha gittin mi
Evet gittim canim hatta istanbulu turladim desem yeri var.Bugun gitmediğim yer kalmadi, hazir cikmiskenama migrenim tuttu ve şu an çok kötüyüm.Umarim uyuyabilirim de geçer yoksa sabahi zor ederim.
Selam kızlar hiç de hayal ettiğim gibi bi çarşı izni olmadı...
ooo iyi yapmışsın değişklik olmuşkıyafet alabildin mi kendine yetişti mi
canım migren için nane yağını şimdi duydum ben tvde. doktor çantanızda taşıyın diyo migreni hissettiğinizde biraz koklayın diyo. belki faydası olur bi araştır istersen
Canım sanıyorum o nane yağı tüm migren türlerine etki etmiyor.En azından bana bir çaresi olmadı:26:stres,sigara dumanı,çikolata,çok gürültülü ortam,aç kalmak,çok yemek yemek,asitli içecekler,uykusuzluk,çok uyumak,regl tetikleyicilerim
Benimde migrenim var.. cok uyumak ve ac kalmak bana da iyi gelmiyor:26:
Doktorum bana sağlıklı,düzenli ve stressiz bir hayat yaşarsan migren ağrılarına hiçbir zaman maruz kalmazsın demişti.Ama mümkün değil ki3 saatten fazla aç kalırsam kaçınılmaz son:26:
İlknurcum cok geçmiş olsun
Carsi izinleri sadece kocama degil bana da iyi geliyormus anlasilan
Nisanlimda araziye cikti bugün.Bitse de normal sürece girseler iyi olacak. Canim eşini gormene 19 gün kaldi.Kisa safağa çok az var.Uzme kendini.
Kizlar nerelerdesiniz? Ben sersem gibiyim bugün, hicbir şey yapasim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?