351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Yadecim ben daha önce uzun dönem yarenlerinin topiginde okumustum
Ptt kargo ile göndermişler bir günde gitmiş yiyecek bilr koymuslar ama nereye yolladı hatırlamıorum ucuz oldu demişti
Bi arastır istersen canım

teşekkür ederim Seda. valla hiç aklıma PTT gelmemişti. bi sorup soruşturmak lazım. :18:

nedenn bişey mi olduu

yaa çok özür dilerim halbuki hep doğru söylüyordum diyorum ya kafam uçtu tartışınca kusurA BAKMAYIN KIZLAR TEKRARDAN:26:

Evet gittim canim hatta istanbulu turladim desem yeri var.Bugun gitmediğim yer kalmadi, hazir cikmisken ama migrenim tuttu ve şu an çok kötüyüm.Umarim uyuyabilirim de geçer yoksa sabahi zor ederim.

ooo iyi yapmışsın değişklik olmuş kıyafet alabildin mi kendine yetişti mi
canım migren için nane yağını şimdi duydum ben tvde. doktor çantanızda taşıyın diyo migreni hissettiğinizde biraz koklayın diyo. belki faydası olur bi araştır istersen

Canım sanıyorum o nane yağı tüm migren türlerine etki etmiyor.En azından bana bir çaresi olmadı:26:stres,sigara dumanı,çikolata,çok gürültülü ortam,aç kalmak,çok yemek yemek,asitli içecekler,uykusuzluk,çok uyumak,regl tetikleyicilerim

Benimde migrenim var.. cok uyumak ve ac kalmak bana da iyi gelmiyor:26:

Nisanlimda araziye cikti bugün.Bitse de normal sürece girseler iyi olacak. Canim eşini gormene 19 gün kaldi.Kisa safağa çok az var.Uzme kendini.

Evet bitse de konusabilsem artik onunla:26: 4 gündür patlamak uzereyim.. bogazim düğüm düğüm omuzlarimin bile kasildigini hissediyorum:26:
Haklisin kisa safagimi sayayim ben en iyisi

Kizlar nerelerdesiniz? Ben sersem gibiyim bugün, hicbir şey yapasim yok.

Ben burdayim kuzum .. sabahin köründe uyandim yine.. annemlerdeydim, oglen eve geldim.. geldigimden beri orayi burayi topluyorum, deli gibi camasir atiyorum makinaya elime ne gecerse :44: nasi vakit gecirecegimi bilemedim galiba:26:
Sen neler yaptin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…