- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.381
Ben burdayim kuzum .. sabahin köründe uyandim yine.. annemlerdeydim, oglen eve geldim.. geldigimden beri orayi burayi topluyorum, deli gibi camasir atiyorum makinaya elime ne gecerse :44: nasi vakit gecirecegimi bilemedim galiba:26:
Sen neler yaptin:26:
Ben de dip köşe evi temizledim, toparladim canim.Hic yapasim yoktu ama vakit gecsin diye yaptim.Ders calisacagim da dikkatimi toparlayamiyorum.Annemle konuştum bütün akrabalar toplanmislar pikniktelermis:-( ben de buradayim, nisanlim da yok:'( ilk defa yaz gelmesine üzülüyorum.
Aynen vakit gecsin diye yaptim.. hatta vakit gecsin diye spor bile yaptim:26:
Bende bu yazi yasanmamis sayiyorum.. ilk evli yazimiz olacakti.. olamadiherkes kocasiyla, sevdikleriyle biyerlerde .. ben evde.. ne uzun bi pazar gunuymus.. bitmek bilmedi
Ama bir daha hicbir yaz ayri kalmayacaksiniz kuzum.Bu ayri gecirdiginiz son yaz inşallah. Bugün çok uzun geldi bana da.
Dün disaridayken nerede çift var radar gibi yakaladi gözlerim, sinir oldum.
Canım sanıyorum o nane yağı tüm migren türlerine etki etmiyor.En azından bana bir çaresi olmadı:26:stres,sigara dumanı,çikolata,çok gürültülü ortam,aç kalmak,çok yemek yemek,asitli içecekler,uykusuzluk,çok uyumak,regl tetikleyicilerim
Aynen vakit gecsin diye yaptim.. hatta vakit gecsin diye spor bile yaptim:26:
Bende bu yazi yasanmamis sayiyorum.. ilk evli yazimiz olacakti.. olamadiherkes kocasiyla, sevdikleriyle biyerlerde .. ben evde.. ne uzun bi pazar gunuymus.. bitmek bilmedi
Seneye yazi karnimda bebisle gecirecegiz iste bana neevet ya evde otursan gün gecmez disari ciksan herkes elele, napalım biz ya ayni sehirde olsak birlikte takilirdik bütün topik
benim için de çarşı izninde toplamda 15dk falan konuşmak hayal kırıklığı yarattı. yanımda sürekli birileri olduğu için ayıp olmasın diye konuşamadık yaaa
Seneye yazi karnimda bebisle gecirecegiz iste bana neevet ya evde otursan gün gecmez disari ciksan herkes elele, napalım biz ya ayni sehirde olsak birlikte takilirdik bütün topik
her şey tamam da çikolataya şaşırdım ilginçmişşşkafeinden dolayı belki de.
benim için de çarşı izninde toplamda 15dk falan konuşmak hayal kırıklığı yarattı. yanımda sürekli birileri olduğu için ayıp olmasın diye konuşamadık yaaa
inşallahh bebiş isterizzzz
hakkaten, metroda yapılan anons gibi "lütfen elele tutuşmayın, moralimiz bozuluyor" gibi bi anons yapmalıyız sanki
Esim 2 hafta carsi izni kulkandi ikisinde de kimle ciktiysa acik acik söyledi arkadasina"ben esimle konuşacağım" diye.. internet kafedeyken birliktelerdi, orda zaten facebooktan yazistik, oglen cikmislardi internet kafeden .. cay bahcesine gittiler biri bi kosede oturmus benimki bi köşede.. rahatca konusmustuk hatta telefonu hic kapatmadan.. seninki de haftaya oyle yapsin acik konussun tatlim olmaz ki bole her hafta, bosversin ayip olmaz
yok yavrum ya benim yanımda birileri vardı. özellikle aileden birileri yanımda olunca rahat olamadım tabi evli de olmadığımız için çok rahat konuşamıyoruz.
evet zaten asker arkadaşlarının da arkadan sesi geliyo bıdı bıdı herkes birisiyle konuşuyo telefonda:)
yok yavrum ya benim yanımda birileri vardı. özellikle aileden birileri yanımda olunca rahat olamadım tabi evli de olmadığımız için çok rahat konuşamıyoruz.
evet zaten asker arkadaşlarının da arkadan sesi geliyo bıdı bıdı herkes birisiyle konuşuyo telefonda:)
Bizde istiyoruzaraziye cikmadan once son mesajlasmalarimiz hep bebis uzerineydi
Evet camiden anons edelim minareden
Insallah kuzum.3 kişi gecirirsiniz işte ne güzelevet keşke ayni şehirde olsaydik hepimiz, pazar günleri bulusma günü yapardik
Deli gibi kahve icerim başım agrimaz cikolata yerim agridan gözümü acamam. Tuhaf yani.
Haftaya daha uzun konusursunuz canim.Ben de hiç konusamadim bugün, arazide :-(
Senin yaninda mi biri vardio zaman sen yalniz kalacagin programlar yapacaksin o carsiya hangi gün cikacaksa diger gunu ailenle gecirip carsi gününü bosaltacaksin
Ben yanımda birisi olsa da hiç takmıyorum sevdiceğim aradığında,bana biraz müsade deyip uzaklaşıyorum
işte acemiliğime geldi bugünbundan sonra daha profesyonel ve planlı davranmayı düşünüyorum artık biz de eskiyoruz dimi bu askerlik konusunda ne de olsa heheh
işte acemiliğime geldi bugünbundan sonra daha profesyonel ve planlı davranmayı düşünüyorum artık biz de eskiyoruz dimi bu askerlik konusunda ne de olsa heheh
Biz eskiyince doneceklerse, eskiyelim artik
askerlik konusu yeni yeni ilgimi çekmeye başladı doğal olarak, büyük ihtimalle sizin de öyle oldu. daha önceden pek ilgilenmiyorduk ama biliyor musunuz, bu konuda gündemi takip etmeye başladıkça, askere daha geç gönderseydim keşke demeye de başladım. çünkü şu politikaya bakarsak askerlik süresi baya kısalacak, eğer uygun ortam yakalanırsa vicdanı red bile olacak bence... umarım pişman olmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?