- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.401
Turkiye de ne zaman ne olacağı belli olmuyor tatlim.. boyle gosterirler sonrada bambaska sonuc cikar:44: benim kocam 16 eylulde sagsaglim evimde olsunda, ondan sonra askerlik 1 aya düşsün umrumda degil
o da doğru canmhayırlısı böyledir belki de bizim için. ama 1 aya düşerse ben çok üzülürümm
tatlışlar gecelere mi aktınız yaa kimse yok burda... ben tv karşısında pinekliyorum daaa, hiç mi bişey olmaz bugün tvde.off ne bitmez bi günmüş!
Ben hala buralardayimaynen tvde bisey yok, su doku çözüyorum
iyi fikirr ben de film izlicem şimdi
hadi bakalım
Ne izleyeceksin canimbende yedi kocali hurmuzu mü izlesem 500. defa:44: komedi izleyeyim valla günlük aglama limitimi doldurdum,
Komedi aradım aradım bulamadım . en iyisi dedim "Lincoln" vardı izleyememiştim merak ettim o filmi . eğer benim gibi esprileri unutma gibi bi huyun varsa cem yılmazdan bişeyler açabilrsin gülmek için. ben unutuyorum unutuyorum tekrar izliyorum tekrar gülüyorum her defasında
Kizlar fox tv'de "ali ayşe'yi seviyor"diye bir dizi var şimdi baslayacak tavsiye ederim çok komik.Benim izlediğim iki dizi var birisi bi diğeride yalan dünya, onlarin haricinde tv acmiyorum.
kizlar nasilsiniz napiyorsunuz. yine iki cok yogun gün gecirdim ve hic gelemedim.
dün hayatimda aldigim en güzel hediyeyi aldim. sevdigim bana yemin törenini dvdsini künyesini ve mektup yolladiiii... öyle duygulandimki agladimmm...
siz nasilsiniz. napiyorsunuz
günaydın pıtırcıklarımm
nasılsınız bugüüngünlerdir doğru düzgün yiyememenin acısını çıkartıyorum şu sıralar galiba kurt gibi açım şu anda
Düzeldi canım çok şükürçok iyiyiz bakalım..
-can boğazdan gelir
-bir dirhem et bin ayıbı örter misali ye bakalım :)
bu arada sevdiğinle aran nasıl oldu düzeldimi?
Kızlar günaydın ben hiç iyi bir pazar yani çarşı izni geçirmedim önceki günden nişanlımla plan yaptık saat 1 gibi işlerini halledip arkadaşları ile takılıp nete gelecektisabah telefon kiralamış güzel bir günaydın mesajı atmış...kahvaltı ettlier bir yerde oturuyoruz ben kalkayım alışveriş yapayım sonra internete geçeçeğiz dedi.alacağıda çorap çamaşır diş macunu vb. şeyler... saat 3.30 gibi de kayınvalidemler gelecekti onlarda kamerada görecekti biz öncesinden 2 saat konuşmuş olacaktık.günaydın mesajından sonra mesaj atmadı aramadı.ben aradım alışverişimi halledeyim gelirim dedi.bekledim bekledim ve zil çaldı kayınvalidem geldi...sonra nişanlımı aradım nerdesin diye alışveriş yapyrm dedi annen geldi sağol dedim saat kaç oldu hani 1 gibi buluşacaktık nette dedim ne yapayım işlerimi halledemedim dedi.ağlamaya başladım kriz gibi ağlama geldi çok zoruma gitti neden elini biraz çabuk tutmadı ve neden hiç alışveriş sırasında mesaj atmadı ben de ne güzel gün boyu konuşucaz mesajlaşcaz diye bekledim ağladım ağladım ve direk kapattım telefonu 3-4 defa aradı açmadım.babamı aramış baba şeyma telefonunu görmüyor galiba bi haberdar edermisin gibisinden çaktırmadan babamda bana dedi telefonuna bak tolga arıyor kızım diye.Sonra mesaj atmış hadi nete gel diye bana.Kayınvalidem vardı annemle reçellik için gül temizliyorlardı kamerayı açtım koydum önlerine konuştular ben içeride tepsi böreği yaptım gitmedim.sonra börek bitince mecburen gittim k.v çağırdı çünkü fark ettiler ama bendeki durumu.k.v hadi sen odana geç de rahatça konuşun kızım dedi.odama gittim bilgisayarla beraber yine ağladım kamerada..o da ben sana ne yaptım bu kadar aşkım ağlayacak dedi.sadece işlerimi bitiremedim dedi bak rahatça konuşuyoruz iki ailede anlayışlı neden sorun yapıyorsun dedi.bilmiyorum beklediğim gibi olmadı kızlar...ben eline telefon alınca birsürü mesaj atacak sürekli arayacak erkenden nete gelecek konuşmak için sanmıştım oysa o işlerini bitiremediğini söylüyor alışverişide öyle bulunmayacak şeyler değil sıradan bir markete girip alınabilecek şeyler.6-7 kişi geziyorlar ! Sinir oluyorum muhtemelen onlar şurda oturalım bunu yapalım falan dediler bizimki de yok ben gidiyorum nişanlımla konuşacaktım diyemedi.Sonra baya geçmişi kurcaladık ettiğimiz her kavgada sen böle yapmıştın sende böle yapmıştın falan diye anlamsız şeyler konuşuyoruz neden bilmiyorum geçmiş kavgalar asla bitmiyor bizde sonra konu özünden uzaklaşıyoruz ve 1 kavganın üstüne 2. kavga oluyor ona şunu dedim neden bu kadar büyüttüğümü sadece mantığınla düşünürsen beni asla anlamıycaksın dedim uzaktayız ondan böyle oluyor dedi bende yan yana da bu sorunlarımız vardı dedim ben seni çok seviyorum aşkım ama biz birşeyi yanlış yapıyoruz nöbette çok vakit oluyor düşünmeye ama o yanlışı bulamadım bir türlü dedi.Ben senin üzülmeni istemiyorum bu şekilde gelince bir uzmandan yardım alalım dedi.evliliğimizde sorun çıkmasın dedi ben ne gerekiyorsa yapmaya hazırım yeterki ağlama dedi ama ben daha da üzüldüm ilişkimizin bir uzmana mı ihtiyacı var dedim.3.bir göz tarafsız olarak sorun nerde fark etmemizi sağlayabilir dedi. Bilmiyorum kızlar çok kötü bi gün geçirdim ailelere belli etmemek için sıktım kendimi.onların sorunlarımıza dahil olmasını asla istemiyorum bu kadar özlemin ardından benimle görüşmeyi nasıl bu kadar ağırdan alabildi diye kendi kendimi yedim.Acaba sorun bende mi onda mı bilmiyorum ama şunu biliyorum bizim her kavgamız bir sonraki kavgada mutlaka söz konusu oluyor acaba biz birbirimizi affedemiyormuyuz bu geliyor aklıma nedir bunların altında yatan sebep ben mi olgun davranamıyorum ya da.Çok üzgün ve berbat bir durumdayım. Yan yana iken kavga sonrası dayanamaz gülerdik bazen bazen birbirimize bakıp sarılırdık biterdi...sanki az önce kavga eden biz değiliz.bu yüzden mi tekrar tekrar açılıyor konular yani hallolmuyormu ondanmı
uzman fikrine kötü bakmıyorum tatlım benim davranış konusunda çok eksikliklerim var bir dönem çok zor günler yaşadım nişalım o dönemde hayatıma girdi sevgisi ile iyileştirdi kendimi fark edip hayata dönmeme destek verdi.Beni tekrar ben yaptı ama ben bu dönemde onu çok yıprattımDüzeldi canım çok şükürHaftasonu 2 günde çıkardaydım arkadaşlarım gece geç geldik eve ona bile laf etmedi.Evden çıkmadan önce ara dedi bide eve geldiğinde ara dedi.Müsait olursan otrdğun zaman da ara olmazsan fark etmez dedi sadece Bende öyle yaptım.Aralarda da aradım onu konuştuk.Aramız çok iyi şimdi
Şeymacım çok üzüldüm yaşadığın duruma:26: Biz düzeldik siz mi kavga ettiniz şimdi de.Sıkma canını bak.Beraberken düzeliyosa sorunlarınız bunları dert etme.Biz yeri geldi kavga ettiğimiz zamanlarda birbirimize o kadar düşmanca davrandık ki.Günlerce hemde..Çok saçma sebepten kavgamızı uzatıp ben artık yorulup uzatmak istemediğimde elimi bile tutmazdı benim sevgilim bırak sarılıp barışmayı
Ve ayrıca uzmandan destek alalım fikrine b kadar soğuk bakma bence.:26: Benim sevgilim kabul ederse evlenmeden önce bende bunu önermek istiyorum.Çünkü bizim de sorunlarımız var.Biz de kavgalarımızı bitiremiyoruz bir türlü.Geçmişi açıyoruz o bana ondan laf sokuyo ben ona başka bi konudan laf sokuyorm.Benim ev arkadaşımın ablası evlenmeden önce böyle bi destek aldılar.Eşi çok kıskançmış mesela.O yüzden konuşup çözüme ulaşmaya çalışmışlar.Bana yanlış gelmiyo.Bazen 3. bir kişi sizin çözemediğiniz karmaşık gibi görünen bi sorun basite indirgeyip daha rahat çözebilir bence:26:
Sıkma canını lütfen...Ama yanında telefonu olup bide vakti varken gelmemesine kız bencedeBiz o gün tartıştığımız halde bile sürekli kontörlü telefondan beni aradı sevgilim.O zaman bile tartıştık ama olsun kaç defa aradı ben bile bilmiyorum.Telefonunu girişte emanete verdi o.Sokmadı içeri sim kartını filan da.
Ayrıca kayınvalidenleri filan duruma karıştırmaman iyi olmuş tabiki de.Boşver aileler sizi iyi bilsin sorunlarınızı bilmesin.Siz konuşup elbet çözersiniz bu drumu.
İnşllah bi an önce halledersiniz bu durumu:26:
Kızlar günaydın ben hiç iyi bir pazar yani çarşı izni geçirmedim önceki günden nişanlımla plan yaptık saat 1 gibi işlerini halledip arkadaşları ile takılıp nete gelecektisabah telefon kiralamış güzel bir günaydın mesajı atmış...kahvaltı ettlier bir yerde oturuyoruz ben kalkayım alışveriş yapayım sonra internete geçeçeğiz dedi.alacağıda çorap çamaşır diş macunu vb. şeyler... saat 3.30 gibi de kayınvalidemler gelecekti onlarda kamerada görecekti biz öncesinden 2 saat konuşmuş olacaktık.günaydın mesajından sonra mesaj atmadı aramadı.ben aradım alışverişimi halledeyim gelirim dedi.bekledim bekledim ve zil çaldı kayınvalidem geldi...sonra nişanlımı aradım nerdesin diye alışveriş yapyrm dedi annen geldi sağol dedim saat kaç oldu hani 1 gibi buluşacaktık nette dedim ne yapayım işlerimi halledemedim dedi.ağlamaya başladım kriz gibi ağlama geldi çok zoruma gitti neden elini biraz çabuk tutmadı ve neden hiç alışveriş sırasında mesaj atmadı ben de ne güzel gün boyu konuşucaz mesajlaşcaz diye bekledim ağladım ağladım ve direk kapattım telefonu 3-4 defa aradı açmadım.babamı aramış baba şeyma telefonunu görmüyor galiba bi haberdar edermisin gibisinden çaktırmadan babamda bana dedi telefonuna bak tolga arıyor kızım diye.Sonra mesaj atmış hadi nete gel diye bana.Kayınvalidem vardı annemle reçellik için gül temizliyorlardı kamerayı açtım koydum önlerine konuştular ben içeride tepsi böreği yaptım gitmedim.sonra börek bitince mecburen gittim k.v çağırdı çünkü fark ettiler ama bendeki durumu.k.v hadi sen odana geç de rahatça konuşun kızım dedi.odama gittim bilgisayarla beraber yine ağladım kamerada..o da ben sana ne yaptım bu kadar aşkım ağlayacak dedi.sadece işlerimi bitiremedim dedi bak rahatça konuşuyoruz iki ailede anlayışlı neden sorun yapıyorsun dedi.bilmiyorum beklediğim gibi olmadı kızlar...ben eline telefon alınca birsürü mesaj atacak sürekli arayacak erkenden nete gelecek konuşmak için sanmıştım oysa o işlerini bitiremediğini söylüyor alışverişide öyle bulunmayacak şeyler değil sıradan bir markete girip alınabilecek şeyler.6-7 kişi geziyorlar ! Sinir oluyorum muhtemelen onlar şurda oturalım bunu yapalım falan dediler bizimki de yok ben gidiyorum nişanlımla konuşacaktım diyemedi.Sonra baya geçmişi kurcaladık ettiğimiz her kavgada sen böle yapmıştın sende böle yapmıştın falan diye anlamsız şeyler konuşuyoruz neden bilmiyorum geçmiş kavgalar asla bitmiyor bizde sonra konu özünden uzaklaşıyoruz ve 1 kavganın üstüne 2. kavga oluyor ona şunu dedim neden bu kadar büyüttüğümü sadece mantığınla düşünürsen beni asla anlamıycaksın dedim uzaktayız ondan böyle oluyor dedi bende yan yana da bu sorunlarımız vardı dedim ben seni çok seviyorum aşkım ama biz birşeyi yanlış yapıyoruz nöbette çok vakit oluyor düşünmeye ama o yanlışı bulamadım bir türlü dedi.Ben senin üzülmeni istemiyorum bu şekilde gelince bir uzmandan yardım alalım dedi.evliliğimizde sorun çıkmasın dedi ben ne gerekiyorsa yapmaya hazırım yeterki ağlama dedi ama ben daha da üzüldüm ilişkimizin bir uzmana mı ihtiyacı var dedim.3.bir göz tarafsız olarak sorun nerde fark etmemizi sağlayabilir dedi. Bilmiyorum kızlar çok kötü bi gün geçirdim ailelere belli etmemek için sıktım kendimi.onların sorunlarımıza dahil olmasını asla istemiyorum bu kadar özlemin ardından benimle görüşmeyi nasıl bu kadar ağırdan alabildi diye kendi kendimi yedim.Acaba sorun bende mi onda mı bilmiyorum ama şunu biliyorum bizim her kavgamız bir sonraki kavgada mutlaka söz konusu oluyor acaba biz birbirimizi affedemiyormuyuz bu geliyor aklıma nedir bunların altında yatan sebep ben mi olgun davranamıyorum ya da.Çok üzgün ve berbat bir durumdayım. Yan yana iken kavga sonrası dayanamaz gülerdik bazen bazen birbirimize bakıp sarılırdık biterdi...sanki az önce kavga eden biz değiliz.bu yüzden mi tekrar tekrar açılıyor konular yani hallolmuyormu ondanmı
şeymacım çok üzüldüm anlattıklarına :26: normalde alacak birşey yok ama şuan da "normal" şartlarda değiliz, askerdeler, uzaktalar, gün içinde zaten istediğimize ulaşamıyoruz .. o yüzden bir hayli gergin ruh halimiz.. bu durumları göz önüne aldığımızda bu kadar üzülmen ağlaman kızman çok normal ..
nişanlın bence çok iyi bi şey söylemiş bi uzmandan yardım alalım diyerek .. sizin göremediğiniz, gözden kaçırdığınız şeyler var ki her kavgada bir önceki kavganın izleri oluyor .. eğer yardım alırsanız, size sadece ikiniz için olan bi iletişim kalıbını farkettirir.. çok daha güzel yöne doğru gider ilişkiniz tatlım, tavsiye ederim ben
alışverişini yaptığına göre haftaya daha çok vakti kalır tatlım .. sadece arkadaşlarına seninle konuşacağını açıkça söylesin ve kendi takılsın, onlarla bişeyler yedikten sonra
canım.. kıyamam. yalnız olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. dün biz de ilk kavgamızı ettik. farklı sebeplerden olsa da. her kavga tecrübe. önemli olan ders çıkarmak. umarım bi dahaki çarşı izninde doyasıya ve gönlünden geçtiği gibi görüşürsün. üzme kendini. nişanlın en azından yapıcı çözümler aramış ne kadar güzel. buna tutun. kendini bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?