351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar daha önce tanıştığım ve çok seviyeli bir arkadaşlığım olan bir bayandan iş teklifi aldım çarşamba görüşmeye gidicem inşallah...

Kızlar daha önce tanıştığım ve çok seviyeli bir arkadaşlığım olan bir bayandan iş teklifi aldım çarşamba görüşmeye gidicem inşallah...

aa çok sevindim kuzum, inşallah şartları daha iyi olur da çıkarsın bu iş yerinden

aa çok sevindim kuzum, inşallah şartları daha iyi olur da çıkarsın bu iş yerinden

İnşallah canım hem bir artısı daha var nişanlımın iş yerine çok yakın evlenince çok rahat olur gidişlerim burası olursa içimden bi ses öğle yemeklerinde sevdiceğimle daha sık olabileceksin diyo beni hep yemeğe götürürdü taa 30dk lık mesafeden gelip.Cumartesi yarım gün çalışıyolarmış ama ben tam gün tatil için görüşücem olmazsa saat 1 e kadar.

geçmiş olsun kızlar benim de dün gece ağrıdı başım... bulaştırıyo muyuz birbirimize nedir:)

hakkında hayırlısı olur inşallah canım bi görüş bakalımm..

tam gün olunca daha iyi olsa da yarım gün çalışmak bile insana iyi geliyor tatlım cumartesileri .. inşallah maaşın, ve şartların daha iyi olur mutlu olursun

tam gün olunca daha iyi olsa da yarım gün çalışmak bile insana iyi geliyor tatlım cumartesileri .. inşallah maaşın, ve şartların daha iyi olur mutlu olursun

İnşallah canım bencede cumartesileri yarım günün bize kalması bile büyük avantajaçıkçası kafam rahat olsun da parası aşırı sorun değil gününde alabilmek bile güzeldir.çok sinir oluyordum burda

(( bayatlamasini geciktirecek bi yontem varmidir canim birde ptt kargo c.tesi gunleri acikmi ki acaba o d avar canim ctesi alcaqk cunku ..yaa bayatlamasilar amaa((((( hic bisi yiyemiyolarlkkiii

(( bayatlamasini geciktirecek bi yontem varmidir canim birde ptt kargo c.tesi gunleri acikmi ki acaba o d avar canim ctesi alcaqk cunku ..yaa bayatlamasilar amaa((((( hic bisi yiyemiyolarlkkiii
Canım çok acil yollanan gönderiler var ama göndermesi pahalı...ptt açık olmaz zaten cts günü.ben öle biliyorum.Para sıkıntı olmazsa çok acil gönderi sınıfında yollamayı dene.

Son düzenleme:

canım gönderi ücreti daha uygun olsun istedin diye ptt yi yazdım:26: ama tabi detaylı bir bilgim yok istersen bi ara bilgi al. kaç günde gider, yiyecek gönderirsek falan filan diye sor.

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

beni anlatan bi ikon aradım bunu buldum .. işyerindeyken böyle pembe gözlüklerimi takıyorum, eve gelince böyle oluyorum ..

hepimiz öyleyiz tatlım inan zor zamanlar geçiriyoruz işte...bitsin artık

hem de çok zor ben o araziye gittiği günden beri çok yalnız hissediyorum kendimi arkadaşlarımda yalnız bıraktılar ben aramayınca kimse aramaz oldu .. Allahtan yanlarında dert yanıp, üzülüp ağlamıyorum,onları sıkmamaya çok dikkat ediyorum, bi kere bile ağlamadım yanlarında, eşimden bahsetmedim.. bide kendim anlatsam aradığımda da açmayacaklar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…