- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.441
Geçmiş olsun canım stresten olabilir
Strestendir CNm ya
olabilir kızlar :26: galiba migren krizi sırası bendegeçmedi sabahtan beri
Kızlar daha önce tanıştığım ve çok seviyeli bir arkadaşlığım olan bir bayandan iş teklifi aldım çarşamba görüşmeye gidicem inşallah...
aa çok sevindim kuzum, inşallah şartları daha iyi olur da çıkarsın bu iş yerinden
İnşallah canım hem bir artısı daha var nişanlımın iş yerine çok yakın evlenince çok rahat olur gidişlerimburası olursa içimden bi ses öğle yemeklerinde sevdiceğimle daha sık olabileceksin diyo beni hep yemeğe götürürdü taa 30dk lık mesafeden gelip.Cumartesi yarım gün çalışıyolarmış ama ben tam gün tatil için görüşücem olmazsa saat 1 e kadar.
İnşallah canım hem bir artısı daha var nişanlımın iş yerine çok yakın evlenince çok rahat olur gidişlerimburası olursa içimden bi ses öğle yemeklerinde sevdiceğimle daha sık olabileceksin diyo beni hep yemeğe götürürdü taa 30dk lık mesafeden gelip.Cumartesi yarım gün çalışıyolarmış ama ben tam gün tatil için görüşücem olmazsa saat 1 e kadar.
tam gün olunca daha iyi olsa da yarım gün çalışmak bile insana iyi geliyor tatlım cumartesileri .. inşallah maaşın, ve şartların daha iyi olur mutlu olursun
canım ptt kargoyu ücret açısından öneririrm, beklenenden daha hızlı gönderiyo ayrıca diğer kargolarla aynı, ama kargoyla yiyecek falan göndermedim ben dosya göndermiştim tabi. bi de lüleburgazdan taa kars'a. bir uçtan bir uca nasıl olur bilemiyorum şimdi, hangi kargoyla giderse gitsin bayatlar gibi geliyo bana:44:
Canım çok acil yollanan gönderiler var ama göndermesi pahalı...ptt açık olmaz zaten cts günü.ben öle biliyorum.Para sıkıntı olmazsa çok acil gönderi sınıfında yollamayı dene.(( bayatlamasini geciktirecek bi yontem varmidir canim birde ptt kargo c.tesi gunleri acikmi ki acaba o d avar canim ctesi alcaqk cunku ..yaa bayatlamasilar amaa ((((( hic bisi yiyemiyolarlkkiii
başım ağrıyor bugün yahugeçmedi sabahtır
Kızlar daha önce tanıştığım ve çok seviyeli bir arkadaşlığım olan bir bayandan iş teklifi aldım çarşamba görüşmeye gidicem inşallah...
(( bayatlamasini geciktirecek bi yontem varmidir canim birde ptt kargo c.tesi gunleri acikmi ki acaba o d avar canim ctesi alcaqk cunku ..yaa bayatlamasilar amaa ((((( hic bisi yiyemiyolarlkkiii
canım gönderi ücreti daha uygun olsun istedin diye ptt yi yazdım:26: ama tabi detaylı bir bilgim yok istersen bi ara bilgi al. kaç günde gider, yiyecek gönderirsek falan filan diye sor.
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah..
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
beni anlatan bi ikon aradım bunu buldum .. işyerindeyken böyle pembe gözlüklerimi takıyorum, eve gelinceböyle oluyorum ..
hepimiz öyleyiz tatlım inanzor zamanlar geçiriyoruz işte...bitsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?