351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

anlıyorum canım ben de diycektim tam İlkay'a danışalım bide bu durum diye o da cevap vermiş zaten.Tabi kendini bilmen görmen güzel bişey.Böyle bi durumun varsa ve kabullenmen zaten çok güzel bi başlangıç bence. Tabi şu sıralar zirve yapmış olabilir çünkü hepimiz normalde hiç yapmadığımız gibi davranıp öyle yaşıyoruz.Bi ruh halimiz diğerini tutmuyo.Sen kendi kendine teşhisini koyma.Nişanlın geldiğinde istersen birlikte gidin bi uzmana.Onun desteğini hisset yanında
Ayrıca bak evet haftaya daha çok görüşürsünüz.Hasret giderirsiniz böylelikle.Ne güzel kavga gürültü de olsa askerini görmüşsün Ben en son yemin töreninde gördüğüm kadarıylayım

canım bipoların farklı seviyeleri var .. anlattıklarına bakılırsa bipolar olabilirsin, başlangıcı olabilir .. sen mutlaka iyi bir doktora git tatlım .. ilaçla duygudurumunu dengeleyebilirsin doktora gitmeden önce ne zamanlar hareketli neşeli, ne zamanlar depresyonda olduğunu ve bunların ne kadar sürdüğünü bi deftere kaydet .. bi süre iyice gözlemle kendini .. doktora göster sonra .. bu konuda psikiyatrlar daha iyi tanı koyabilirler, belkide bipolar değilsindir .. seni bu duygudurumlara iten belirli etkenler vardır, onlar ortadan kalktığında daha iyi hissedebilirsin

Şeymacım kendinle ilgili farklılıklar hissediyorsan uzmandan yardım alma çok iyi gelecektir sana.Ki bu çok doğal bir durum.Hem kendin için hem de ilişkiniz adına iyi sonuçlar verir.Nişanlın döndükten sonra sivile alışma süreci olacak o dönem biraz daha zorlar.O yüzden o gelmeden sorunları tüm açıklığıyla hallederseniz ikinizde yorulmazsınız tatlım.Şanslısın nişanlı anlayışlı ve hep yanında.Üzme kendini bir tek ölüme çare yok bu hayatta onun haricinde çözümsüz hiçbir şey yok

Evet canım bende defter fikrini aklıma getirmiştim.Bende öyle yapacağım sonuçta bu bipolarsa gerçekten hapları varmış bir madde eksikliğinden oluyormuş ya, neden çekeyim ki bunu kendimden nefret edecek duruma geldim neden böyleyim diye:26: bakalım 3 ay daha sabredeyim sevdiceğimin elini tutarak gitmek istiyorum oraya da

kızlar teşekkür ederim destekleriniz için...Bakalım neler olacak dediklerinizi göz önünde bulunduracağım. artık herşey iyi olsun yaa

canım, hiç kendinden nefret etme sen kendine bi tablo hazırla ve hangi olayın ardından mani yada depresyona girdin ne kadar sürdü onları not al.. 3 ay boyunca yapsan harika bi kaynak olur doktor için üzülme canım benim, herşey daha güzel olacak

Teşekkür ederim tatlım inşallah bende inanıyorum çok daha zor şeyler atlatmıştım güçlü olmam lazım. Allah sevdiceğimi, başımdan eksik etmesin

Canim benim. seni cok iyi anliyorum. biz bir kere olsun internetde görüsmedik gideli. yani ben bir kere bile görmedim cünkü internete girmiyor carsida. gerci bundan sonra zaten caarsi olmicak.neyse. bende ilk telefon aldiginda dedim süper simdi aksama kadar sürekli konuscaz. ama hiiic öyle olmuyor.

ilk basta bende cok kizdim sinirden catlicam sandim inan. sonra düsündüde. Seyma bu adamlar sürekli askeriyede. istedikleri gibi bir an hareket edemiyorlar. uyurken bile bi sürü millet var etraflarinda. disari cikinca tadini cikarmak istiyorlar. bizi görmek istemedikleri icin degil. sadece carsi öyle cabuk geciyor diyorki sevgilim. her saniyesini degerlendiriyorlar. bak askeriyede dogru düsürst yemek bile yiyemiyorlar. az oturup keyif yapiyorlar. tabiki bizim beklentilerimiz farkli. ama onlarinda kafa dagitmaya ihtiyaclari var. bizi düsünmüyor yada sevmiyorlar diye degil inan.

Normaldeki sorunlarinizi bilmiyorum. ama gercekten belkide yardim almak saglikli olur özelikle evlilik arifesinde. eski kavgalar sürekli yeninden dogmasi cok yorar insani.

canim üzme kendini geicek hepsi

Doğru haklısın canım nişanlımda aynı açıklamaları yapıyor bana ama ben işte anlamakta güçlük çekiyorum ben aynı durumda olsam kendimi direk ona nasıl ulaşabileceksem ona adardım ama doğru olan bu mu tartışılır...Biz çok farklı düşünüyoruz onlardan ben ona moral vereceğim yerde o beni avutuyor yine yük ona kalıyor yani çok üzülüyorum çok o benim sevdiğim adam ve binbir aptal şeyin arasında uzaktan beni iyi etmeye çalışıyor:26:

seymacigim sende cok hirpalaa kendini. bende öyle düsünüyorum nerde olursam olim ona ulasmak icin herseyden vaz gecerdim. ama onlar arkadaslariyla birlikteler. kafa dagitiyorlar. o an internetcafeye tikilmakta zorlaniyorlar. olsun. dönüp dolasim döncekleri yer bizim yanimiz. üzme sen kendini yakinda döncekler ozaman istedigini söylersin. ama simdilik anlayisli olalim. bide biz üzmeyelim onlari.

sende üzme kendini. seni seviyor yaninda olmayi oda ister. ama imkanlar böyle napalim. sen rahat ol. sonucta bi kac saat icine bi sürü sey sikistiriyorlar.

Öyle canım...Kimyalar farklı işte neyse bakalım hırpalamamaya çalışcam sıcacık bi sarılabilseydim iyi gelicek ama

Şeymacım üzüldüm canım. erkekler bizim kadar ince düşünemiyor maalesef.. dışarı çıkınca afallamıştır :) üzme kendini. bi dahaki sefere aynı şeyleri yapmaz zaten. bak bizde 10 günde bir kavga eder 2-3 gün küs kalırdık. ama şimdi 45 gün oldu tık yok.. Allah nazarlardan saklasın herkesin ilişkisini.. şimdi nasılsınız. konuşunca düzeldi aranız dimi?

kizlar meraba uzun zamandir giremiyorum nasilsinizzz????????????? bisi danisicam size ben luleburgazdayim sevgilim kars da.ona borek kek pogaca vs yapip bi koli seklinde gonderecegim .sevgilim cumartesi carsi iznine cikacagi icin subeye ginderecegim oradan alacak.fakat aranizda gonderenler oldu mu hangi kargoyu onerirsiniz?en hizli ve hesapli olani hangisidir? hizli olmasi daha ondemlli benim icin cunku bayatlamamsi gerektigi icin carsabmadan yollayacagim

canım ptt kargoyu ücret açısından öneririrm, beklenenden daha hızlı gönderiyo ayrıca diğer kargolarla aynı, ama kargoyla yiyecek falan göndermedim ben dosya göndermiştim tabi. bi de lüleburgazdan taa kars'a. bir uçtan bir uca nasıl olur bilemiyorum şimdi, hangi kargoyla giderse gitsin bayatlar gibi geliyo bana:44:

Düzeldi düzeldi zaten nişanlım yapıcı konuştu baya. cırlayan bendim.biraz öncede aradı gayet güzel konuştuk.Ben uzun vadede endişeliyim canım kendi durumumdan bu yüzden bu kadar sorguladım.Onu da bir uzmanla görüşerek halletmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…