351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Benimkiler de öyleler canım her seferinde bak en azından 15 ay değil diorlar...Birşey demiyorum anlatmıyorumda artık kızmıyorum herkes ne kadar yanımdaysa o kadar yanlarındayım.Ben ve sevdiğim iyi olalım yeter (tabi herkes iyi olsun) sonuçta o bnm en iyi arkadaşımdı deli gibi sohbet ederdik saatlerce arkadaş olurduk sevgili olurduk bazen kocam gibi büsbüyük dururdu arkamda, eğlenirdik, gülerdik , yürüyen merdivende üst basamağa çıkıp onu tam göğsüme basar ondan büyük boyda olup ona sarılmanın keyfini çıkarırdım...Merdiven bitince nooldu yine mi bıdık kaldın melekim derdi büzerdim dudağımı gel bi de ben sana sarılayım asma suratını derdi...Öylece bakardı gözlerime
içine huzurun dolduğunu hissederdim...Hep dondurma alırdı düşürürdüm bi daha alırdı...Hiçbişeyin zevki yok fotoğraflar çekinirdik gülerdik...gitar çalardı bana 'sen benim içimdeki bütün sokakların adı' derken gözüme bakardı hep elleri ve yüreği sıcacıktı çoz özledim çok çok çok çokooooooooooooooooooookkkk:84::84::84::95::95::95:
yeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr

ağlatacaksın ama beni o yürüyen merdivenlerde herkesin bi hatırası var heralde

ağlatacaksın ama beni o yürüyen merdivenlerde herkesin bi hatırası var heralde

var canımm..onun hatırası ile dolu evime girmekten, aynı caddelerden geçmekten şurda şöyleydik burda bunu yapmıştık demekten helak oldum gitarı bizde elimi süremiyorum tişörtü gittiği günden beri bende evde hep onu giyiyorum.kokusu da kalmadı ama olsun arıyorrr

yaaaaaaaaaa kizzlaaaaaaaarrrrrrrrrrr noldu bize boyleeeeeeeeeeeeee yapmayiiinnn nolur guclu olmamiz gerekiyor bizimmmmm 351 donem yarenleri olarak askerlerimize moral verecegizzz bu arada kargolari aradim hepsi carsambadan gndermeniz en garanti dediler c.tesiye kadar bayatlamicak mi yaaaaaaaa(((((((((((((((( uffffffffffff nasil yicekler onlari

Canim belki soylemissindir ama gozden kacirmis olabilirim, ozur dilerim, ne yollacaksin yiyecek olarak

Canim belki soylemissindir ama gozden kacirmis olabilirim, ozur dilerim, ne yollacaksin yiyecek olarak

yok canim sizden sonra aradim ne ozuru estafrulllah:) sevgilim bastan istemedi ama israr edince siparisleri verdi:)))) gul boregi,sigara boregi :) havuclu tarcinli kek :) ve un kurabiyesi istedi kiyamam ben onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))) ben bide belki yetistirebilirsem nutellali acma tarifi buldum buradan onu yapacagim bakalim nutellayi cok seviyor:)) bunlarin yaninada bi suru dido aldim (hastasidir) biskuvi cerez vs cnm birde ona yazdikalarimi falan koyacagim bakalim

Ooo super bi kargoya benziyor canim en erken 3 gunde gidecekse birazcicik bayatlayabilirler ama:44:

evet cnaim nasil bi cozum bulacagim ilmiyorum burada bi markette vakumlama yapiyorlardi gittim sormaya ama kucuk posetleri olmicak yani o da...bi cozum bulamam sart gibi :S

Onlarin posetlerinin aldigi kadar vakumlarsin canim olmaz mi:26: mesela senin boregin 1 posetse, o posetlere koydugunda 5 poset olsun bisey olmaz ki parca parca olur

Onlarin posetlerinin aldigi kadar vakumlarsin canim olmaz mi:26: mesela senin boregin 1 posetse, o posetlere koydugunda 5 poset olsun bisey olmaz ki parca parca olur

ama canim dusun sene 1 posete anca 2 borek sigabilir :))) kabul etmiyolar posetleri ozel oldugu icin cok yapamayiz dediler((uyuz oldum anca 2-3 poset artik en cabul bayatlayacak olanlari yaptiririm diyorum bende:S digerlerinide 2-3 posete gecirmeyi dusunuyorum kendim skica baglarim hava almasinlar diye :S napim baska care yok gibi

O kadar mi kucuk yok mu abi bu posetler biraz büyüğü diye soraydin bak bulursam gelir yüzünüze carparim aaaa de nerden aliyolarmis acaba bulamazmiyiz ki:44:

O kadar mi kucuk yok mu abi bu posetler biraz büyüğü diye soraydin bak bulursam gelir yüzünüze carparim aaaa de nerden aliyolarmis acaba bulamazmiyiz ki:44:

bilmiyorum ki canim hatta adam gosterdi elindede 2 tane kalmis ( siparis verdik dedi yarin gelecek dedi :s bilmiyorum ki nasil bisi yapmali bende sasirdim( ama cidden ihtiyaclarida var boyle biseye yemek yiyemiyorlar yaklasik 1 ay oldu gideli ne kahvalti ne ogle ne aksam( ordan burdan bisiler bulurlarsa yiyolar iste sirf karin doyumak adina ( o yuzden gondermek istiyorum artik sanslarina insallah cok bayatlamazlar diyip dua etmekten baska bisi yapamicam (( Luleburgaz'dan Kars'a direk orobus yok..olsa otobuse verivercektim 1 gunde gidicekti uff yaaa

Hmm acaba ambalajcilarda varmidir bu vakumlu posetten:26: hani posetin her turlu cesidi olur ya bunlarda .. vakumluda varmidir acab:44: yada market nerden aliyor acaba:44: insallah bi çözüm bulursun tatlim.. askerin ve arkadaslari agiz tadiyla bişeyler yerler

Son düzenleyen: Moderatör:
eve geldim kızlar nişanlım aradı şarjım bitti işten çıkmıştım gittim ankesörlüden kart aldım aradım çok şaşırdı hoşuna gitti eve gidene kadar bekleyemedim dedim birz konuştu ben seni arayım aşkım eve geçde o acil durum kartı olarak kalsın dedi

canım ben bir ara internette boy boy vakumlu poşet satıldığını görmüştüm giyecekleri falan vakumlamak için yer kaplamasın dye onlar nerde satılır ki mağazalarda da oluyor ama satan yeri bulmak lazım

cok saol canimmmm insallah bulurum bakalim :S 4 gozle bekliyolar zaten keske yakin olsada hep goturebilsek pasta borek ama hele bizim tam zit turkiyenin tam dogusu ve tam batisi (((((( offf of geciversin bu 3 aydaaaaaaaaa

canım ben bir ara internette boy boy vakumlu poşet satıldığını görmüştüm giyecekleri falan vakumlamak için yer kaplamasın dye onlar nerde satılır ki mağazalarda da oluyor ama satan yeri bulmak lazım

aa giyecekleri kouyolada olabilr aslinda evetttt canimmmmmmmmmmm iyi aklima getirdin cok saollll :)))))))) yupiiiiiii bizde vardi annem yorgalri falan koymustu hahaha cikarirveririm yada bulursam yeni alirim ayy simdi mutlu oldum valla neden aklima gelmedi ki sadece yiyecek icin ozel olmasi sart degil ya DDDDDDD bu arada cok sevindim sizin adinizada oley

iyi fikir oldu galiba canım yardımcı olabildiysem ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…