351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar kendime platform topuk ayakkabı aldım normalde hç kullanmıyorum düğün falan dışında ama aldım valla adet döneminde kadınsı şeyler almak istiyorum ben sizdede oluyo mu hormonlardan mı ne

cnmmm ii yapmışssnnn ii günlerde gyn, ben de topuklu ayakkabılarıı uzaktan çok beğenrmmm alırım ama sonraa giyememm şimdi ayağım ağrıyckk mantığıı ilee :) yoksaa severimmm çokk.. benim o dönem de bişey alasım olmzz, keyifszz oluorumm

hadi yaa bende bi anormallik var demekki.kuzum benimde ayaklarım öyle yükseklerde acıyor ama bu kısa platform yani giydim dolaştım valla rahat çıktı ayakkabı sevdiceğim gelince bunu giycem koyduğum gelinlikleri nasıl buldun

peki nasıl buldun canım sen bunu ben bu kadar taşlı istemiyorum ama yaaka tarzı falan hoşuma gitti olmadı diktiririm ama pahalı mı olur dikim de:44:

cnmmm ben beğendmmmm sana dediğim gelinliktekii üst kısım bncee şık duruoo.. valla bilmiorumm kiii ama ii yerdee biraz fazlaa para isterlerr..sen hiçç araştrdn mıı var mı öylee diktrck yerr aslndaa araştrsan fiyatlarııı

hiç bakmadım kuzum ya gelinliğe daha off ne kadar tembelimmm hiç bilmiyorum kayseride diktircek yer vardır mutlaka ama nerdedir:44:en kısa zamanda dışarı çıkıp araştırsam ii olucak
Canim göğüs yaka kismi hos demek istemistim

a evet canım bende yakalara takığım

cnmmm mutlakaaa bulursunnn araştrrr bnceee birazzz, siizn kesinleşti mi 9 kasımm dimii aynıı günn olckkk düğünnnn çok heycnlııı

cnmmm mutlakaaa bulursunnn araştrrr bnceee birazzz, siizn kesinleşti mi 9 kasımm dimii aynıı günn olckkk düğünnnn çok heycnlııı

evet kuzum çok heyecanlı senle aynı gün aynı heyecanları yaşıycaz inş. şimdi bizim evin dibinde de düğün var çok özendim havai fişekler falan ahh keşke sevdiceğimde burda olaydı

evet kuzum çok heyecanlı senle aynı gün aynı heyecanları yaşıycaz inş. şimdi bizim evin dibinde de düğün var çok özendim havai fişekler falan ahh keşke sevdiceğimde burda olaydı

evttt cnmmm aynıı saatlerdee evlenczzz :) snrki günlerde deee burdaa konuşuruzzz, alıştn mı naptınnn dieee :) olsunnn bakk biizmkilerdee gelcklerrr inşş aynı heyecanları bzde yaşıyczz :)

evttt cnmmm aynıı saatlerdee evlenczzz :) snrki günlerde deee burdaa konuşuruzzz, alıştn mı naptınnn dieee :) olsunnn bakk biizmkilerdee gelcklerrr inşş aynı heyecanları bzde yaşıyczz :)

bn hemen alışırım valla yalan yok 4 gözle bekliyorum evlenmeyi ama terse çekmeyin sevdiceğime ve kendi düzenime kavuşmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…