- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.341
Ilk fotograftaki guzel tatlim
kızlar kendime platform topuk ayakkabı aldım normalde hç kullanmıyorum düğün falan dışında ama aldım valla adet döneminde kadınsı şeyler almak istiyorum ben sizdede oluyo mu hormonlardan mı ne
evet benimde hoşuma gitti o benim boyun kısmım hafif açık olacak yoksa hediye paketi gibi olcak
cnmmm ii yapmışssnnn ii günlerde gyn, ben de topuklu ayakkabılarıı uzaktan çok beğenrmmm alırım ama sonraa giyememm şimdi ayağım ağrıyckk mantığıı ilee :) yoksaa severimmm çokk.. benim o dönem de bişey alasım olmzz, keyifszz oluorumm
Bende birincinin altiyla senin düşündüğün duvak tarzi guzel olur
cnmmm burdakii ilk resimdeekii önünn hoşş bnceee ama bel kısmı kalaın kemer gbi duruo ya onda değişiklk yapılsaa nasıll olurrr pekiii ön kısmııı benim hoşuma gtti
Nans Gelinlik 2014 Tesettr Modelleri | Tesettr Gelinlik
kızlar bu çok taşlı ama istediğim yaka tarzı ve duvak modeli bu
cnmm diktirebilirsnn aslndaaa kafanda model oluştrmuşssn baktın istediğin gbii yokkk diktir bence o zmnn...
peki nasıl buldun canım sen bunu ben bu kadar taşlı istemiyorum ama yaaka tarzı falan hoşuma gitti olmadı diktiririm ama pahalı mı olur dikim de:44:
eteğini mi diyorsun canım:44:
cnmmm ben beğendmmmm sana dediğim gelinliktekii üst kısım bncee şık duruoo.. valla bilmiorumm kiii ama ii yerdee biraz fazlaa para isterlerr..sen hiçç araştrdn mıı var mı öylee diktrck yerr aslndaa araştrsan fiyatlarııı
Canim göğüs yaka kismi hos demek istemistim
hiç bakmadım kuzum ya gelinliğe dahaoff ne kadar tembelimmm hiç bilmiyorum kayseride diktircek yer vardır mutlaka ama nerdedir:44:en kısa zamanda dışarı çıkıp araştırsam ii olucak
a evet canım bende yakalara takığım
cnmmm mutlakaaa bulursunnn araştrrr bnceee birazzz, siizn kesinleşti mi 9 kasımm dimii aynıı günn olckkk düğünnnn çok heycnlııı
evet kuzum çok heyecanlısenle aynı gün aynı heyecanları yaşıycaz inş. şimdi bizim evin dibinde de düğün var çok özendim havai fişekler falan ahh keşke sevdiceğimde burda olaydı
evttt cnmmm aynıı saatlerdee evlenczzz :) snrki günlerde deee burdaa konuşuruzzz, alıştn mı naptınnn dieee :) olsunnn bakk biizmkilerdee gelcklerrr inşş aynı heyecanları bzde yaşıyczz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?