- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.321
sistemde nişanlı yazmıyor diye nişanlı işaretledim.
aralık 2012 de sözlendim..askerim gelincede yine kışa doğru nişan yapıcaz..
şimdiden nişanlım yazınca kafam karıştı =) neyse. peki elbisenin rengi nasıl? uzun mu kısa mı?
Haklısın canım.. ben olsam bende karışırım :)
gelinliğin renklisini giycem..tuvalet deniyor bazı yerlerde sanırım..
pamuk şeker prenses etek modeli, üstü straplez taşlı sade aslında...
Haklısın canım.. ben olsam bende karışırım :)
gelinliğin renklisini giycem..tuvalet deniyor bazı yerlerde sanırım..
pamuk şeker prenses etek modeli, üstü straplez taşlı sade aslında...
cnm ayakkabı konusunda mi kararsız kaldınnn
usta birliğine gittiğinden beri silahhanedeydı. yazıcılardan sonra en rahat oymuş. silahlardan sorumlu olmasına rağmen gececi ve kapalı bi yerde olması -özellıkle erzurum gecesi için- onun için de benim için de iyi oluyor =) ayrıca nöbet tutmuyor. daha yeni oldu gerçi 2-3 gündür şimdilik bi değişiklik yok. olacağını da sanmıyorum ama :18:
Evet cnm.. Ayakkabı kremmi? pamuk şekermi? tuvaletim pamuk şeker olsun istiyorum..
Disarda nöbet tutmuyor esimde kogusta oluyor nobeti bende kogusun numarasini ariyorum konusuyoruz nonet boyuncahuzurlari olsun da
rica ederim tatlımmSelam kizlar. naber nasilsiniz. seymacigim cok sagol haritalar icin.
nasilsiniz napiyorsunuzz
bende yazmıştım aynı.Ne kadar zordu ilk gün kalbimde ağırlık var gibiydi allahtan o geçti artık yavaştan heyecan başlıyorBende az once 11 nisanda gunlugume yazdigim mektubu okudum nisanlima o zaman safak 155 imis sanirim..
Tutamadim kendimi aslinda hic uzuldugumu belli etmek istemiyorum ama agladim...o zaman cok daha zormus simdi cok daha iyi diye konustuk sonra 155den 87ye inmisiz insallah 17yi 7yide gorucez ..
canım geçen bnm ki de bana arkadaş demiştievet cnm bende öyle düşünüyorum sabrımı denemediği sürece bende destek olmaya çalışıyorum bu da bizim hayattaki imtihanımız sanırım öyle düşünmeye başladım erkekler askere gidince büyürler derler ya tek onlar değil bizde büyüyoruz bence ben sabretmeyi öğreniyorum en basiti
canım ben gidip sayfalarına da yazdım tartışmak için değil ama üzüldüğümü belirttim onlarda aşırı yakınmalar okuduk öldüm bittim şeklinde onlara kızdık biz ne yapalım dediler.Kişisel söylemedik ama bazılarınız kısa dönem olmanın kıymetinin bile farkında değil dediler...ama insan içi bunaldığında yazabilir öldüm bittim diye sonuçta o an ne hissediyorsak yazıyoruz burayaaynen cnm katılıyorum yazdıklarına bunu onların sayfasına da yazmak istedim de avantajımızı düşünüp üzmek istemedim onları hasret zor bizde çekiyoruz biliyoruz onlar bunu x2 yaşıyorlaranlamaya çalışı8yorum onları da
bu arad çok geçmiş olsun cnm anneciğin bir an önce iyi olsun inş.
kızlar kendime platform topuk ayakkabı aldım normalde hç kullanmıyorum düğün falan dışında ama aldım valla adet döneminde kadınsı şeyler almak istiyorum ben sizdede oluyo mu hormonlardan mı ne
Gule dule kullan canimbende hic öyle olmuyor ya hic icimden alisveris yapmaz gelmez o dönemde
Bende internetten elbise aldim kuzenimin düğünü icinmangonun magazasina gittim istedigim rengi bulamadim bende siyahin bedenime gore olanini denedim sonrada eve gelip sarinin bedenini siparis ettim
ben hep o günlerde alışveriş yapmak ve seksi şeyler satın almak istiyorumdikkat ettim buna heeep bu günlerde oluyor.Sanırım kadınlık hormonları yükseliyor ondan.
ne kadar akıllıca bişey yapmışşsın gidip denemen çok iyi olmuş canım üstünde nasıl durucanı bilirsin:128: hangi renk aldın peki link varmı cnm:44:
bu senin nerene geliyor canım bacakta çok beğendim ama renk de harika tam yazlık renkgüle güle kullan sevdiceğine degiy inş.
Canim ben gelinligin ust kismini begenmedim:44: elbise benim dizimin altina geliyor, ben minyon oldugum icinkestirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?