351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ben duygusala bağladım bugün yaa .. dertli dertli şarkılar dinleyip duruyorum bugün zaten şarkı sözü de yazmıştım ya. öğle vakti nerden çıktıysa :26: genelde geceleri böyle olmam gerek iyice yalnız kalınca.

Yine niye böyle aglaniyor

Doğum günün kutlu olsun kalimeroooooooooooooo:124::124::124::124:

Bennurcum erkek arkadaşınla noldu bi gelişme var mı merak ettim:26:

Şeymacım canımmmm Sizin aranızın düzeldiğine çok sevindim kuzucumm :26:
Rüyan tez zamanda gerçekleşir inşallah göz açıyıp kapayıncaya

Ben bugün annemle konuştum kızlar:26: Erkek arkadaşım hakkında konuştuk biraz.Onlar tabi çok saygılı biliyo dedim ya.Biraz çıtlattım.Konuştuk rahatladım yani..Yanımda olduğunu söyledi.Kızım dedi evlenmek boşanmak için değildir.Artık bu süreçler sevgililik filan birbirini tanımak için var dedi.İyi düşün karar ver dedi.Bi insan 25 yaşına gelmiş değişceğini bekleme onun dedi.
Zaten şey dönemimdeyim Duygusallığın zirvesini yaşadım böyle konuşunca Canım ailem,canım annem ya.İyiki var Ve iyiki beni bu kadar seviyolar

Günaydın kızlar.. Bugün 26. yaş günüm..
nice mutlu yaşlara cnmmm yeni yaşında sağlık mutluluk huzur vee sevdiğin hep yanında olsun
Kızlar, bugün .ok kötü bir rüya gördüm rüyamda kan kusuyordum, ağzımdan burnumdan kan geliyordu:26:
hayır olsun kuzummm iyiye yor iyi olsun yaşlılar hep böyle der gerçi bbakmışsın tam sana uygun bişey çıkmış :)
Acaba bennurun nişanlısından haber varmı ki:44:

konuştuk cnm tutanak tutmuş rapor falan hazırlanmış hakkında ceza için bişey dememiş bu hafta çarşı iznimiz var yani inşalllah o gün çıkamazsın demezse tabi askerliği uzatma gibi bi durum yokmuş en fazla çarşı izni cezası olacakmış belki onu da iyi halden vermez dedi biraz olsun rahatladık şükür :127:

Son düzenleme:

hakkında tutanak tutuldu işlem falan yapılmış cnm ceza için bişey dememiş belki iyi halden almayacak ceza daha önceki dönemlerde birinin tezkeresine kadar ertelemişler cezayı son hafta çarşı çıkışını vermemişler bitmiş gitmiş ceza da en güzel haberde askerlik uzatma gibi bişey olmaması
annen haklı o konu da cnm artık kişiliği oturmuş birinin kendini değiştirmesi çok zor bi yere kadar değişir belki ama büyük kişisel özelliklerini değiştirmek zor... inşallah orta nokta bulup mutluyluğu yakalarsınız hayat yanlız yaşanmaz mutlaka yanında kendini hzurlu hissedeceğin birisi olmalı hakkınızda hayırlısı olsun cnm şimdi düşünme bence ayrılık falan askerden bi gelsin oturun konuşun sonra karar verirsin bunlara :26:

Kizlar annemlerdeyim ben .. dunde burda kalmistim .. isten sonra evime gittim camasir attim makineye, o yikanincaya kadar evi topladim supurdum, banyoyu lavaboyu temizledim, bide firinim yagli kalmis onu temizledim sonra yine annrmlere geldim

Kizlar annemlerdeyim ben .. dunde burda kalmistim .. isten sonra evime gittim camasir attim makineye, o yikanincaya kadar evi topladim supurdum, banyoyu lavaboyu temizledim, bide firinim yagli kalmis onu temizledim sonra yine annrmlere geldim

hamarat ilkay bu akşam sahur var tabi evde olmaman iyi olmuş cnm tek başına canın bişey de yemek istemezdi

hamarat ilkay bu akşam sahur var tabi evde olmaman iyi olmuş cnm tek başına canın bişey de yemek istemezdi

Dolap bombos zateen ramazani annemlerde gecireceğim galiba babamda gitme hep burda kal diyor

Son düzenleyen: Moderatör:
en güzeli cnm arada annende arada k.validen de bi arada sevdiğine gittin mi bitti işte ramazan

Kayinvalidelerde kalmamda, iftara giderim artik bu arada sevindim canim sorunsuz atlattiniz telefon meselesini
Esimde ameliyat olacak birine refakatci olmus hastanede olacakmis 3 gün, bugün hep mesajlastik

Evet düzeliyor kuzum da sonra tekrar kavga ediyoruz gerçi daha etmedik çok gzeldi çarşı izni falan biraz ilkaydan örnek alıcam yaaa dünki anlattığıı olayda yaptığı olgunluğu ders alıcam valla kavgalar olmasın yıpratıyor
çok sevindim bebeğim bak boşuna üzdün kendini gerçi insan geriliyor

Jet gibisin maşallah bencede ramazanı yalnız geçirme tatlım tutmayacaksan bile insan kötü olur evde yalnız git sen annenlere.KV nde neden kalmıyorsun canım pek muhabbetiniz yokmu kayınvalidenle.

Pek konusacak seyimiz olmuyor, bide kayinbiraderim de var evde hem o hem kayinpeder rahat edemem, istedigim gibi giyinip yatamam ama annemlerde oyle sikintim olmuyorr

Pek konusacak seyimiz olmuyor, bide kayinbiraderim de var evde hem o hem kayinpeder rahat edemem, istedigim gibi giyinip yatamam ama annemlerde oyle sikintim olmuyorr

Anlıyorum canım benim k.v de pek sessiz güleryüzlü ama bana sessiz geliyor ben geveze olduğum için daha azı kabul edilemez ahahah

bayaa iş yapmışssnn cnmm, tertemzz kalırr ev ztnnn :) bndee ütü yaptım btrdm geldmmm

bayaa iş yapmışssnn cnmm, tertemzz kalırr ev ztnnn :) bndee ütü yaptım btrdm geldmmm

Ben kocam gittiginden beri daha toplu ütü yapmadim bakiyorum sabahlari giymeyi düşündüğüm sey utuleneveklerin arasinda, hop sadece onu utuleyip geciyorum kocam evdeykende ütüyu hep erteledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…