351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ayyy canım çok sevindim ben rahatladım vallahiiii oh iyi bari hadi bak haftasonu görüşüp konuşcaksınız hem ooohhh

valla bennurcum üstümde o kadar büyük bi yük var gibi hissediyorum ki sana anlatamam...devam edersek bu ilişki en ufacık çatırtıda biter,ayrılırsak bi daha birine nasıl alışırım,nasıl yaparım,nasıl katlanırım hiç bilmiyorum
gerçekten evlenip de boşanıyo gibi hissediyorum kendimi.3.5 sene boyunca bizde evli gibiydik dip dibeydik hep.max 1 ay birbirimizden ayrı kalıyoduk.7/24 telefondaydık zaten o da ayrılık sayılmazdı yani:26: bilemiyorum:26: Hayat çok zor

Hayirli ramazanlar kizlar.Rabbim hakkiyla ramazani geçirmeyi nasip etsin hepimize inşallah. Ben de memlekete geldim sonunda.Bizim safagimizda 71 oldu çok şükür

Günaydın kızlarrr
Hayırlı ramazanlarrr
Ben artık iftara şafak sayıcam
Ay sahurdan sonra hiç uyuyamadım ya

Neden insan başka birine alışmasın canım, daha önce ilişkin olmadı mı şimdi ki erkek arkadaşına alışmadın mı? Eee demek ki alışılır sevgi tek başına yetmiyor saygı da çok önemli sen bir ilişkide kendini değerli hissetmiyorsan, bir şeylerin huzursuzluğundaysan sana da yazık.Ha bu ayrıl demek demek değil, ayrılma kararı verdiğini farz ederek konuştum..Şu da var ayrıldıkyan sonra hemen biri olacak diye bir şey yok 3,5 senelik bir ilişkinin psikolojisini, yorgunluğunu atman lazım önce zaten kaderde aşk varsa gelir seni bulur tatlım ben sana link atmıştım okumamışsın anlaşılan

Ramazanlar hızlı geçer derler diiimii... :26: valla ramazanın geçmesi demek şafağımızın 1 ay ı göstermesi demek çokkk süper bişeymiş bu

69 BAYBURT'a SELAMLAR...

Kızlar günaydın ve herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...su gibi aksın geçsin.. zorlanıcaz ama napalım Rabbim kolaylığını vericek inşallah... şafaklar 2 ye çıktı...şimdi birde ramazan şafağı çizicez

Haklısın canım:26: Bende ayrılmayı farz ederek konuşuyorum zaten.Bakalım nolucak.Bugün içime bi dert oturdu mesela...Eski güzel günlerimiz geldi aklıma Biz neden yapamadık ya.Neden böyle oldu...Neden emeklerim boşa gitti benim..Benim için çok mu kolay sanki Neyse...Okudum kuzumm valla okudumm..Ben biraz kendi açımdan evhamlıyım O yüzden pek bi büyütürüm derdimi de Ama haklısın...Herkesin hayatına onu değiştirecek,eski karanlık günlerinden kurtarıcak bi kahraman olur

ohh iyi canım az kalmış.
ama sanırım bu senin bulunduğun ile göre .. bana görede 8 saat 54 dk... pek fark yokmuş
evet canım kayseri de 8.15 gibi okunuyor

Canım ya üzülme sürekli bir şeyler öğreniyoruz bak..Belki çok iyi olacak bundan sonra Okuduysan görmüşsündür tatlım işte benim neler yaşadığımı, aslında hayatımızın kahramanı biziz de aşk buna destek oluyor içindekini açığa çıkarıyor. Unutma en önemli şey senin iyi olman üzülme lütfen...

sana da hayırlı ramazanlar kalimero hoşgeldinnnnnn.. ramazan şafağı mı
iyikiiii napıyosun sen bakimmm kuzummm nasılsın
iyiym canımmmm sen nasılsınn çok şükür daha açlık belirtisi yok bende. ilk gün ya şimdi biraz alışma sürecindeyiz bakalım ne olacak.. açlığımızı düşünürüz belki askerilerimiz aklımıza bile gelmez bu bir ay hahah

Kızlaaarrr 30 dan geri mi ay düşünmesi bile kalbimi küt küt attırdı. ya ben havalanında beklerken heyecandan çişim gelir
Askerim gelir ben yok nerde tuvalette çokk heyecanlı

Biz belki esimi almaya gidebiliriz, gece 12 de cikmasi icin sabahi beklemek istemiyor
ayyy hayali bile cok güzel, biz evde nasil olacagiz acaba, alisamam heralde bi süre:26: evde oturma odasinda mutfakta dolasiyor mu olacak yani :26: sanki yine gidecekmis gibi gelir bana :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…