351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlarrr benn dee gideymm barii, gene uyumaya çalışaymmmm ii gecelerrr hepinizeee :) size dedm ama ben uyuyormmmm

Ben gitmedim agvaya canim ama istanbulda okurken yurttaki kizlar giderdi sevgilileriyle
Aaay ben eve geldim sonunda cok gec kaldim canim yatagim ozur dilerim

Günaydın kızlarrr
Dün uyumuşum
Buketcim balayı önerilerine de benim konudan bakarsın artık yine sen yine kopyaaaa

kalimeroocum çok hızlı gidiyosun sen bi frene bass

canım en başta nasıl söylendiyse öyle gidiyodum :26: o yüzden çıkış tarihimizi 16.09.2013 olarak ayarladım.
bu arada ben askerimle aslında bugün 65 vandayız

Baktım canım cevap yazdım
ben 67 yim sanırım bugünnn

cevabını aldım cnm teşekkür ederim ... kalimeroya benziyomuymuşum

kızlar dün balayı falan bahsetmişmişsiniz.. ben aslında kapalı falan değilim ama biraz muhafazakarız.. nişamlı beni öyle bodrum, çeşme, gümbet, türkbükünde falan denize sokmaz
Antalya dan sah ınn paradıse tatil köyü var. kuzenim gitti ve memnun kaldı.. tam aile yeriymiş. sizin bi fikriniz varmı?

ahahahaha kopyacı bukish her yerdeee ahahahahaa orda da buldm senii orda daa çekcm kopyamııı
çek bakalım kopya yakalarsam ama popoya şaplakkk

Hayır gayet güzelsin tatlımmm çok da yakışmıssınız. bizde denize girmiycez zaten kuzum Kasım olucağı için
Lale Boutique Hotel- Sapanca- bu hotel sapanca gölünün kenarında ben odaları çok beğendim acaba kaç paradır.:44:
Kızlar şimdi sordum en lüks odasının geceliği 450 tl miş

Son düzenleme:
,

Suit odaları güzelmiş canım evet.. benide heyecan bastı..
sabrinas haus a bakarmısın birde...biraz tuzlu ama insanın bakıncada içi açılıyor.. en uygun odasının gecelik fiyatı 250 euro dan başlıyor ve en pahalısı 950 euro.. bizi bayağı aşıyor şimdilik..

dün baktım canım içim gitti ama şimdilik aşar dediğin gibi

selam kızlar başlamış yine balayı muhabbetleri sapanca düşünüyorsanız güral oteli de tavsiye ederim balayı odaları harika
bende k.validemleri iftara almaya düşünüyorum da sadece düşünüyorum şimdilik çağırmasam mı napsam:44:

cumadayım gelecemm
canım en başta nasıl söylendiyse öyle gidiyodum :26: o yüzden çıkış tarihimizi 16.09.2013 olarak ayarladım.
bu arada ben askerimle aslında bugün 65 vandayız
canım çoğunlukta 67 yazıyo ya ondan 67 sandım pardon benim de 69 yazınca takip etmekte zorlanıyorum
65 mi nasıl oluyor erken mi bırakacaklar senin askeri canım? valla ben hala bu işi anlamadım niye aramızda bu kadar fark var:44:

Fotoğraf Galerisi | Charisma Hotel birde buna bak canım birde fiyatını sorabilirsen bana da yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…