- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.061
Ağva Otelleri | Ağva, Ağva Otelleri, Ağva Pansiyonları, Ağva Ev Pansiyonları, Ağva Hotel, Ağva Motel, Ağva Turları
burdan bütün otelleri inceleyebilirsin
Villa Pine Garden'a Hoşgeldiniz | Burası sadece bir butik otel değil!
bu da bnm baktığım canım
evliliği uzatmasam da ekim de mi evlensem hemen bu balayı odaları beni acayip cezbetti
ertelemeee cnmmm gitt hemennnnn biz de arkadan gelelimm tatlmmmm
bugün öğlen gibi sevgilim mektubumu almış.:87: hemen 1 tane daha yazıp pazartesi yollamam lazım.:109: mektup tam 1 haftada gitti -ki oradaki memur daha geç gider demişti. daha da çok sevindim. ayrıca mektubu kimse açmamış okumamış o da sevincime sevinç kattı. :118:işte bunların hepsi bi' anı:103:
korkularımı atlatabilirsem sanırım evet diyeceğim ekim ayı için:18:ekim olmassa şubat veya marta kalacak muhtemelen
hakkımızda hayırlısı artık buketimmm :)
fazla naz aşık usandırır derler.. herşeyin hazırsa çokta bekleme ama
sonuç olarak hayırlısı canım..
korkularımı atlatabilirsem sanırım evet diyeceğim ekim ayı için:18:ekim olmassa şubat veya marta kalacak muhtemelen
cnmmm hayırlısııı olsunn, siizn için hangisi hayırlı olucaksaa o zmn olsunn, hüzün, mutlulukk garip duygular da bnde var.. demek kii herr bu süreci yaşayan da benzer durumlarrr oluoo tatlmmm
ilk mektubun sanırım.. bi kaç tane daha at güzel oluyo.. tabi ondanda isteki sende bişeylerle avun.. anı olarak saklayabileceğimiz bişeyler olsun. bende 3 tane attım ilk gittiğinde oda bir mektup attı bana.. bazı yerlerde okunuyomuş mektuplar evet.. ama şükür bizimde öyle olmadı.. hıı bu arada bana kolye (künye) yapmıştır kendisininkinden.. ismimi yazmış ve yanına kendi soyismini vermiş.. çok duygulandım.. mektuba parfüm sıkıcak kadar çok özlemiş beni..
Evet bazen yapamadiginda olacak canimzamanla otomatiklesecek zaten karakterin olacak o senin, tipki bisiklete binmeyi öğrenmek gibi baslarda düşüp dizini yaralayacaksin, bisiklete yola tasa küfür edeceksin ama en sonunda o bisiklete binmeyi ogreneceksin hemde ellerini birakarak nasil baslarda mesela araba kullanmayi ogrenirken, simdi arabayi calistiriyorum, simdi depriyaja basip vitesi bire aliyorum gibi kendimizi yonlendiriyorsak ve alistiktan sonra bunlarin hic birini dusunmuyorsak sanki heeep araba kullanmisiz gibi oluyorsak davranis degisikliklerinde de aynisi olacak tatlim
Evet yapamadığımda da umutsuzluğa düşmeyeceğim, bakıyorum çok güzel bir ilişkim var, adam bana sadık, ilgili, ince düşünceli, anne babama saygılı, şefkatli, saygı gösteriyor daha ne istiyorum kiSırf inatlığımızdan kavga edip duruyoruz, hiç mi hata yapmıycak bu çocuk. Tabiki yapıcaz, nasıl ben yapıyorsam o da yapacak, adamı seviyorum, onun sevgisini biliyorum, ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerden kavga ediyoruz genelde de benim yüzümden, yeter kavga ile ömür mü geçer... Doyasıya sevmek varken, çocuğun da hevesini kırıyorum Bu kararı aldım artık ikimizi de üzmek istemiyorum.Sizde bana destek olun kızlar.
Kıııızzlaaaarrr
merhaba cnaım nasılsın? bu ara kimse yok buralarda hayırdır inş. kızlar geri geliiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?