- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.041
selam kızlarbaşlamış yine balayı muhabbetleri sapanca düşünüyorsanız güral oteli de tavsiye ederim balayı odaları harika
bende k.validemleri iftara almaya düşünüyorum da sadece düşünüyorum şimdilik çağırmasam mı napsam:44:
Neden heyecanlanıyomusun iftara çağırırken
canım güzel biryer gibi odada jakuzi istiyorum ben illa
Kampanyalar - Fırsatlar | Guralsapanca.com
bu linge bi göz atın kızlar ben bayıldım :)
bu heyecan meselesini konuşmuştuk bennurrcuuumm ne güzel işte alış artık bence umarlar çağırmalısın.
bende bayıldım ama 2 gece 2 bin lira
tamam gelmesin popoya şaplak çağıracağım kendi ellerimle börekler açacağım:114:
evet fiyatlar biraz pahalı :44:
Ayvalıkta otel ismi verir misin canım
Hah şöyle düşün senin biricik gelin kızın var ama bir iftara bile çağırmıyorüzülmezmisin
Aynen hep eksik hep...Off artık gelsinler de tamamlansın yüreğimizin öbür yarısıüzülürdüm tabi haklısın cnm çağırmak gerekhaftaya ayarlayayım bir gün birlikte iftar açalım sevdiğim olmadan pek tadı olmayack ama napalım bu sefer böyle olacak
İsmini sorduğunda yazarmısın tatlımisim hatırlayamadım cnm kuzenim gitmişti orda bi otele balayında memnun kalmıştı:44:
Canım ben en kötü ihtimal 3 gece 4 gün ağvaya gideceğim 700 tl 3 gece gayet iyi odalarda jakuzi şömine falan varoo ben de baktım çooook pahalı kızlarama normali nedir bilmiyorum. normalde de günlük 600-700-1000den aşağı bulunur mu bilmiyorum Türkiyede. bu kadar parayı gözden çıkardıysanız size tavsiyem yurtdışına gidin daha uygun olabilir.
kizlar kasim ayinda balayi icin abant bencede cok güzel tercih oluraskerimi ikna edebilirsem bi kac gün sapanca istiyorum gerci bu yil alacatiya bayildim cok güzel butik oteller var ve fiyatlar yazdan sonra düsmeye baslar diye düsünüyorum
alaçatı izmirin en lüks güzel semtlerinden biri canım ama gidip kalmadım.Aynen hep eksik hep...Off artık gelsinler de tamamlansın yüreğimizin öbür yarısı
İsmini sorduğunda yazarmısın tatlım
Canım ben en kötü ihtimal 3 gece 4 gün ağvaya gideceğim 700 tl 3 gece gayet iyi odalarda jakuzi şömine falan var
bu alaçatı neresi yahu:44: bulamadım ben butik otel:44:
Aynen hep eksik hep...Off artık gelsinler de tamamlansın yüreğimizin öbür yarısı
İsmini sorduğunda yazarmısın tatlım
Canım ben en kötü ihtimal 3 gece 4 gün ağvaya gideceğim 700 tl 3 gece gayet iyi odalarda jakuzi şömine falan var
bu alaçatı neresi yahu:44: bulamadım ben butik otel:44:
şeymacım ağva baktığın otelin lingini atar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?