351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Neden heyecanlanıyomusun iftara çağırırken
canım güzel biryer gibi odada jakuzi istiyorum ben illa

Neden heyecanlanıyomusun iftara çağırırken
canım güzel biryer gibi odada jakuzi istiyorum ben illa

balayı odasında jakuzi vardı sanki cnm öyle hatrlıyorum:44:

evet şeymaaa ben yine heyecan yaptım yan yana gelince yarım saat atamıyorum heyecanımı sonra adapte oluyorum ortama

oo ben de baktım çooook pahalı kızlar ama normali nedir bilmiyorum. normalde de günlük 600-700-1000den aşağı bulunur mu bilmiyorum Türkiyede. bu kadar parayı gözden çıkardıysanız size tavsiyem yurtdışına gidin daha uygun olabilir.

kizlar kasim ayinda balayi icin abant bencede cok güzel tercih olur askerimi ikna edebilirsem bi kac gün sapanca istiyorum gerci bu yil alacatiya bayildim cok güzel butik oteller var ve fiyatlar yazdan sonra düsmeye baslar diye düsünüyorum

üzülürdüm tabi haklısın cnm çağırmak gerek haftaya ayarlayayım bir gün birlikte iftar açalım sevdiğim olmadan pek tadı olmayack ama napalım bu sefer böyle olacak
Aynen hep eksik hep...Off artık gelsinler de tamamlansın yüreğimizin öbür yarısı
isim hatırlayamadım cnm kuzenim gitmişti orda bi otele balayında memnun kalmıştı:44:
İsmini sorduğunda yazarmısın tatlım
Canım ben en kötü ihtimal 3 gece 4 gün ağvaya gideceğim 700 tl 3 gece gayet iyi odalarda jakuzi şömine falan var

bu alaçatı neresi yahu:44: bulamadım ben butik otel:44:

alaçatı izmirin en lüks güzel semtlerinden biri canım ama gidip kalmadım.
ağva çok uygunmuş canım güzel bir yer diye duydum ben de

tamam cnm yazarım... ağva bencede güzel bir tercih cnm hep istediğin gibi de bulmuşsun

kızlarr iyi haftasonları iyi tatilller bugün pek bir sessizdi burası yahuu akşama da ben gelemiyorum iftardan sonra dinlenip yatmakla meşgul olduğum için
bu arada jakuzili otel odası mı var yaa amma da cahil kalmışım o ne

güral sapancayıı ben de çok duyuyorummm amaa pahalıymışş, çok güzelll olduğunuu çok kişiden duydmmm

bugün öğlen gibi sevgilim mektubumu almış.:87: hemen 1 tane daha yazıp pazartesi yollamam lazım.:109: mektup tam 1 haftada gitti -ki oradaki memur daha geç gider demişti. daha da çok sevindim. ayrıca mektubu kimse açmamış okumamış o da sevincime sevinç kattı. :118:işte bunların hepsi bi' anı:103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…