351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ayarlarsiniz canim siz düğün salonu tutmusmuydunuz :44:

Sözü alındı canım ama kaporası verilmedi henüz, ona da ayrı sinir oluyorum neymiş k.babamın arkadaşıymış, peşin parayı görünce kimse arkadaş dinlemez Bir şekilde ayarlasalardı para yani kapora için.

Canim eger o salonu kacirirsaniz yine çözüm bulmak zorunda kalacak olan onlar hem yakin arkadasiysa bisey olmaz insallah

Ayarlarsiniz canim siz düğün salonu tutmusmuydunuz :44:

Canim eger o salonu kacirirsaniz yine çözüm bulmak zorunda kalacak olan onlar hem yakin arkadasiysa bisey olmaz insallah

İnşallah canım ama keyfi kaçacak olan da biziz... Bir yerden para alacak sanırım k.babam onu bekliyorlar kaporayı vermek için, yani şu anda elimizde para yok demek ama görümcem gidiyor 900 liraya ehliyet kursuna yazılıyor bunu anlayamıyorum ben.

Canim belki oda parasi sonra odenmek üzere yazilmistir sen kötü düşünme nisanlina keyifli bi zamaninda tekrar citlat kaporayi vermedigimiz icin salonun baskasina verilmesinden korkuyorum de

kapmışsın 4 beğeniyi halen burun kıvırıyosun

emeğine sağlık canım
hihihi öyle oldu galiba biraz sağol canım senin de eline sağlık.Sıra Uşak'a gelince coşturcam sayfayi demiştim de ben

baktım gelen giden yok bi trip atiyim dedim şeymacim hihihi
tü tü tü masallah size canım benimmmm.sabri bu dönemde bile öğrenirsen her türlü başa çıkarsın bu durumla sen bence.allah mutluluğunuzu arttırsin canım :)

Evet önemli olan alttan almak degil zaten soylemek istedgin seyi icinde tutmayacaksin ama dogru zaman dogru iletisim kalibini kullanarak aktaracaksin sen iyi gidiyorsun seyma

bende iyi gitmek istiyorum ilkay nasıl yapcaz o işi.nasıl olcak hala incir çekirdeğini doldurmayan şeyler bizim kavga sebebimiz.bagira çağıra kavga ediyoruz,sonra ben diyorum ki bıktım kavga etmekten ben bu yasadigimiza kavga demem tartışma derim niye buyutuyosun diyo :O hayır ben mi çok istiyorum.tartışma dediğin bi konu üzerinde anlaşamazsin ve ikna sürecine girersin tatlı sert bi şekilde.bizim öyle mi.dan dun herşey,her lafı sayarak birbirimize yani bide bunun farkında değil.kıskançlık artık boyut atladı.dün telefonda öylesine konuşuyoduk aşkı memnu başlıyomuş yarın yuppie filan dedim.kıvanç tatlıtuğdan bile kiskandi laf etti yaa ve bu askerlik psikolojisi değil bunun için daha önce de kavga ettik biz.sen neden bunun yüzünden kavga çıkartıyosun her defasinda bikmadin mi dedim dün artık.o ünlü bi adam ya dedim.aşkı memnudaki haliyle kuzey halini kiyasliyoduk ha konu böyle çıktı ben tek başıma bişey de demedim yani.sabrım da tükendi benim artık herseyden öte

Canim belki oda parasi sonra odenmek üzere yazilmistir sen kötü düşünme nisanlina keyifli bi zamaninda tekrar citlat kaporayi vermedigimiz icin salonun baskasina verilmesinden korkuyorum de
Dedim ama arkadaşı sorun olmaz merak etme dedi nişanlım, ben de iyi o zaman dedim ama korkuyorum, keyfimiz kaçsın alelacele zorunluluktan bir yer tutulsun istemiyorum:44:
Amiiinn canım benim umarım sizin içinde en hayırlısı olur sıkma canını lütfen...Hiçbir şey senden ve mutluluğundan öte değil hele de sağlığından

Canim kavga cikartiyorsun demek yerine, kavga cikardiginda sen neler hissediyorsun ondan bahsetsen :44:

Canim kavga cikartiyorsun demek yerine, kavga cikardiginda sen neler hissediyorsun ondan bahsetsen :44:

onu da denedim canım..mesela bu konu üzerinden örnek veriyim.diyorum diyelim ki bitanem saçmalama diyorum beni üzüyosun değer mi hiç saçma yere tartışmaya.üzülüyorum bak ben böyle olduğu zaman.uzatmayalım,gereksiz şeylerde tartışmayalım bizden önemli mi diyorum mesela.o hala uzatıyo.sen kalktın elin adamını bu kim olursa olsun beğendim diyosun benim varıp da ne dememi bekliyosun saygısızlık yapıyosun benim gözüm hiçbir canlıyı görmezken hiçbir canlıyı beğenmezken sen bunu nasıl diyebiliyosun diyo peki diyorum.bide susuyo musun cevap vermeyip insanı öylece bırakıyo musun diyo

Canim saçmalama deme bence, beni uzuyorsun da bi suçlama cumlesidir:44:"ben üzülüyorum, acaba seni sevdigimi tam belli edemiyormuyum diye düşünüyorum, benim icin baskasinin bir önemi yok" gibi cumleler kursan :26:

yani cok aksi bi adamsa tabii biseylerin üstesinden gelmek zordur hani ille anlasmak zorunda degilsin de cok huysuz insanlarla ancak yuzyuze biseyler konusabilirsin :44:

kızlar benim de 1 haftadır sorun yoktu, ama bugün çok zor dayanıyorum açlığa susuzluğa neden böyle olduk ya işler de kaldı hiç bir şey yapamıyorum:26:

Aclik tetikliyor evet:26: tutmaya calisiyorum iste kac gündür:44:

kızlar benim de 1 haftadır sorun yoktu, ama bugün çok zor dayanıyorum açlığa susuzluğa neden böyle olduk ya işler de kaldı hiç bir şey yapamıyorum:26:

Bende hiç çalışmak istemiyorum bugün çünkü mide ilacımı içmeyi unuttum deliniyo sanki midem
İlkaycım sen tutmasan aslında fetva vermek istemem ama ...halamı bir kez görmüştüm migreni kalkmışken, fena bir şey sanırım..
Ayy kızlar biz bugün k.vlere davetliyiz gitmek de istemiyorum pek

Bu gece sahurda agri kesici alip öyle tutmayi deneyeceğim bende:26:
Neden gitmek istemiyorsun canim :44:

selam kızlar ben geldim

ay sormayın bnde bu sıcakta oruçlu oruçlu bankaya gidip geldim susuzluktan ölecem.

2 gündür sözlüm de arkadaşının hattını almış kntr yüklemiş ara ara msjlaşıyoruz o kadar özlemişim ki mesajlaşmayı anlatamam
Şu mektubumda inşAllah tez vakitte gider.

Bende yanına gidemeyenlerdenim. Taa kıbrısta olması zorluyor beni yaz sezonu uçaklar çok pahalı
TR içinde biryerler olsa atlar otobüse gider günü birlikte olsa görmek isterdim çünkü acayip özlem tavan yapmış durumda ikimizde de

Canim az kaldi su ramazan bi gecsin daha da rahat edecegiz

Bilmiyorum ki hafta içi akşam bir yere çıkmayı sevmiyorum...
Bir de biraz kırgınım onlara o yüzden.:26:

Niye kirildin tatlim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…