351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hadi ya:26: o zaman bugün biraz oyalan internette filan canım.. bi daha da içmemezlik yapma ama şaplakkkk gelir
niye gitmek istemiyorsn

Ayyy ne kadar sessiz burası sinir oldummm

Canım merhaba, öncelikle Allah kavuştursun,konuya pat diye dalıyorum kızlar kusura bakmayın ama konuları gezerken gördüm sanırım askerin Kocaeli-Gölcük'te bahriyeliymiş.Burası benim memleketim ve şu an ben gölcükteyim.Bi selam vermek istedimm o yüzdenn

Canim az kaldi su ramazan bi gecsin daha da rahat edecegiz

Niye kirildin tatlim :26:

hadi ya:26: o zaman bugün biraz oyalan internette filan canım.. bi daha da içmemezlik yapma ama şaplakkkk gelir
niye gitmek istemiyorsn

Kayın babam beni düğün salonuna götürecekti bakmak için...3-4 defa şu gün götüreceğim dedi ama o gün geldiğinde işim var götüremeyeceğim dedi, en sonuncuda da gidiyor muyuz baba hazırlanayım mı dedim bizdeydik, düğün salonu düğün salonudur illa görmek istiyorsan bir gün götürürüm ama bu gün işim var dedi ama bir önceki gün tolga söylediğinde tamam yarın götüreceğim demiş babamı aramış yarın şeymayı düğün salonuna götürücem bakmak için demiş.Ben ona göre ayarlıyorum kendimi program yapıyorum bana şaka gibi işim var diyor 4-5 defa oldu bu artık beni geçiştirdiğini düşünüyorum

Merhaba evet bahriyeli canım ay senin yerinde olmayı nasıl isterdim

Hmmm evet hos olmamis surekli ertelemesi :26: sen bas git bence kendin bak tatlim bigun hadi seyma bakalim derse gerek yok ben baktim dersin bu düğün arifesinde kimseden bisey beklemeyeceksin, beklentilerini minimum seviyede tutacaksin

kayın baban belki oruçtan dolayı biraz garip davranıyordur canım:26: bu arada ilkaya katılıyorum, imkan varsa kendin bak

Hmmm evet hos olmamis surekli ertelemesi :26: sen bas git bence kendin bak tatlim bigun hadi seyma bakalim derse gerek yok ben baktim dersin bu düğün arifesinde kimseden bisey beklemeyeceksin, beklentilerini minimum seviyede tutacaksin

kayın baban belki oruçtan dolayı biraz garip davranıyordur canım:26: bu arada ilkaya katılıyorum, imkan varsa kendin bak

Kendim gidemem canım, uzak öyle otobüsle falan gidilmez şu sıcak günlerde hele. Kapıdan çıkarken de dedi ben seni bir gün götürürüm kızım diye gerek yok baba görmesem de olur dedim gitmiycem o götürmek isterse de...Nişanlımda çok kızdı babasına..Hayır yarın götüreyim diye telefon açıyor ben her şeyi ona göre ayarlıyorum benim de bir hayatım var .Bir de kurduğu cümleye bakın kızlar 'görmek istersen illa götüreyim düğün salonu düğün salonudur hepsi aynı' yani 3-4 defa gitmek istiyorum beni götürün dedim anlayamamışlar mı illa gitmek istediğimi nişanlım olsaydı ilk dememde götürürdü of ya off. Dedim nişanlıma çok kırıldım haberin olsun onlar götürmek isterse ben gitmiycem artık diye

doğru mu bilmiyorum da , ben de aynı senin gibi davranırdım sanırım:26: hani kendi baban olsa "ya baba niye beni oyalıyosun götürsene beni" dersin herşeyi dersin ama kayınbabaya insan çekinir sanırım. bişey denmiyor kendinin anlaması gerek

Aynen canım ve gitmek istediğimi de belirttim...Onun yokluğu daha bir dokunuyor böyle zamanlarda Her şey eksik kalıyo çok bir başıma hissediyorum kendimi

kızlarrr merhabaa nasılnszz?
nişanlılarımzn düğün hazırlık dönemndee yanımzda olmaması hakkaten çok zorluo bazenn, bnde yaşıorumm, ev bakczzz tek mi gtcm bakmayaa, kayınpederimmm kendi bakıooo, snr beni götrckkk oysaa ben nişanlım ilee bakmak gezmek isterdmm
sen de takmaaa oluo maalesef bu tarz şeylerr, kayınpederin dee art mutlaka görürür, nişanlın da söylemiş

Aynen canım ve gitmek istediğimi de belirttim...Onun yokluğu daha bir dokunuyor böyle zamanlarda Her şey eksik kalıyo çok bir başıma hissediyorum kendimi

Canim bi basimiza da olsa halletmek zorundayız bazi seyleri:26: cok merak ediyorsun hakli olarak alacaksin babani yada baska bi yakinini yanina gidip bakacaksin.. kayinpedere kirginligin gecmek zorunda degil, kendi isini halledersen kimseyede ihtiyacim yok dersin esim gittiginden beri neleri goguslemeye calisiyorum bi bilsen

haklısın ama üzülme lütfennn.. her şey tatlıya bağlanır inşallah. nişanlına söylerken de (yine eskiden yüs puanlar aldığın gibi:)) yumuşak söylemeye çalış beni götürmediler diyeceksen eğer. çünkü ister istemez kendi ailesini savunmaya geçebilir. öyle yapmıyor anladığım kadarıyla nişanlın yine hep senin yanında, merak etme seni korur o ama yine de sen sakin olmaya çalış anlatırken tatlım

hoşgeldin . idare ediyoruz sen nasılsın haklısın canım 2 ay kaldı sabredicez artık:26: kayınpeder ve valideyle aran iyi olsun idare etmeye çalış bu dönemde bence. Allah korusun ufacık bir gerginlik büyüyeblir gibi geliyor askerlerimiz yokken.benim askerim sırf bu yüzden askere gitmeden nişan yapmayalım dedi

Öyle bende cok zorlanıyorum, nişanlım başından beri götür dediği halde hala götürmedi artık götürsün istemıyorum zaten buketcim

Son düzenleme:
Haklısın canım kendi babamda düğün salonu düğün salonudur diyor bunlarda mı gariplik var bende mi bilmiyorum seninki çok daha zor tahmin ediyorum ki.

ay yüzümü güldürdün bebiş
Nişanlımla bu konuyu konuştuk zaten güzelce anlattım o daha sinirliydi ben onu sakinleştirdim çünkü babası 3-4 kere kesin söz verip yapmadığı için artık durumun farkında Allahtan onun adına özür dilerim dedi. Bende özür dileme hayatım senin hatan değil sonuçta bende şikayet amaçlı demedim zaten ama biraz moralim bozuldu paylaşmak istedim dedim.Hiç sorun olmadı yani yine yüs puan

aynennn öyleee cnmmmm kırgınlıkk flnn büyüyebilirr, farklı aileye alışıosun onlar da sana alışmaya çalışıoo.. amaa hakkatenn zorluklar da oluooo, ev buluorumm beğeniorummmm nişanlımaa desem nolck elindn bişey gelmzz ordan burayaa, art sabretcz gelene kdrr

Öyle bende cok zorlanıyorum, nişanlım başından beri götür dediği halde hala götürmedi artık götürsün istemıyorum zaten buketcim

cnmmm seniii çok anlıorummm çok haklısınnn amaa iştee azcık dahaa düşünseler, kendilerini yerimizee koysalarr hiç sorun yaşanmayacak.. kayınvalidenn ne dediii o öğrendi mi durumuuu

Saat 5 te sahadaki personelle toplantim vardi, daha gelmediler insallah gelmezler bas agrim gözlerime kadar indi sikayet dinleyecek durumda degilim

Saat 5 te sahadaki personelle toplantim vardi, daha gelmediler insallah gelmezler bas agrim gözlerime kadar indi sikayet dinleyecek durumda degilim

cnmm snde de migren varmış ve açlık migreni çok tetiklioo maalesef.. sen bilirsnn ama bi kaç gün ara ver istersenn cnmm migren tuttu muu bi haftaa o iğrenç znklamalar geçmioo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…