351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kizlar bende hafta sonu nişanlım in yanindaydim çok güzel di çooook
Lakin ayrılık yine geleyim bayramda fırsat olursa dedim nişanlım gelince güzelde gidince ben kötü oluyorum dedi hiç o açıdan düşünmemiştim tabii ben eve geliyorym sonuçta o orda tek başına. ..
İki ay sabredicem sevdiceğim üzülmesin bi daha..

Güldün müü nişanlın arkanda olduktan sonra bir problem olmaz canım stres yapma sakın Ooo puanları götürdün gene
Zor işler ya ışık hızıyla bitse bu hazırlık süreci dimi valla evlenmekten korktum yaa

evttt cnmmm ziyarete gidip ayrılmakk tekradan cidden zor oluo, bu sefer bndee nişanlım daa çok üüzldkk, o yzdnn bnde iki ay daha sabredicmm.. zatenn kayınvalidemler olmadan gidememm onlar da gtmzz artt

zorrr cnmmm amaa geççckkk mutlakaa :) korkma korkmaa aslndaa zevklii dee eşya bakmak, gelinlik seçmekkk güzel yanlarıı çok fazlaa ama iştee ufak tefek sıkıntıı daa olckkk :)

zorrr cnmmm amaa geççckkk mutlakaa :) korkma korkmaa aslndaa zevklii dee eşya bakmak, gelinlik seçmekkk güzel yanlarıı çok fazlaa ama iştee ufak tefek sıkıntıı daa olckkk :)
İyi araştırmak lazım canım vakit lazım onun içinde :26: Hem uygun fiyata hem kaliteli şeyler bulmak gerek. Ben çatal bıçak ve yemek takımı alayım diyorum artık.. Bu aralar indirim falan var mı bildiğin

Bunu dedim canım.benim için kimsenin önemi yok şaka yapıyorum seni kızdırmak için takılıyorum ben sana dedim.kavgalı bi şekilde kapattık konuyu ama bu her defasında oluyo.şaka olduğu bişeylerin belli.hala üstüme gelindiği zaman bende artık sinirlerime hakim olamıyorum sabrım kalmadı çünkü.beni bi gram anlamıyoken,anlayış göstermiyoken ben anlayış göstermekten çatlıcam yani
ben kedi gibi alttan alıyorum suçlayarak değil o sözlerimi söylerken bile:26: bi de böyle denerim bakalım nolcak:26:

canım kıyamam yaa.sıkma canını.bi yolunu bulursun elbet.haklısın yani tavır yapmakta bu konuda.insan bi defa evleniyo.heveslisin sonuçta tabiki gidip görmek isticeksin:26: sıkma kendini.inşallah düzelir aranız da iç rahatlığıyla görmeye gider gelirsin

selam kızlar bu ara uğrayamadım hiç görümcem bendeydi onunlaydık alışmaya başladım galiba yani en azndan onun yanında heyecan yapmadım 2.günden sonra sizleri de sadece okuyabildim gece sohbetlerimizi özledim kızlar yarın akşam umarım burda olur herkes de sohbetin dibine vururuz şöyle

Ben daha uyumadim kiiii
Yeni geldim daha annemlere .. iyi ki cikmisim arkadaslarimla cok eglendik

İlkay iyi olmuş bak hem kafa dağıttın hem eğlenmiş oldun ne güzel

Bende bugün neler neler yaptıııııııııımmmmmmmm direksiyonumu iyice geliştirdim ve bugün ilk kez yanımda biri olmadan trafiğe çıktımmm

Ondan sonraaaaaaaa bütünleme için gittiğim kalan tek dersimi de geçmişiiimmmmm

Ohhhhhh bugün pek bi mutluyum

tebrikler cnm kalan dersten de kurtulmuş oldun ne güzel :) aman dikkat et cnm ben 3 yıldır araba kullanıyorum hala tek başıma cesaret edemiiyorum iyi cesaret etmişsin bravo sana

hoşgeldin ilkay :) sevindim iyi zaman geçirmene arada kafa dağıtmak lazım böyle morelin iyi olsun ki eşine de pozitif enerji yolla

Enerjii ancak bu aksam yollayabilirim tabi senjn sayende iyi geciyor askerligim deyip duruyor zaten

Oooo acrooo süper gelismeler var araba kullanmayi seviyorum artik ben ama esimin gitmesine bi ay kal ogrenmistim :18: cok şükür sıkıntı yok
Dersinden de gecmissin ooohhhh

cnmmm seniii çok anlıorummm çok haklısınnn amaa iştee azcık dahaa düşünseler, kendilerini yerimizee koysalarr hiç sorun yaşanmayacak.. kayınvalidenn ne dediii o öğrendi mi durumuuu
Öğrenmiştir ama bir konuşmamızda beni de götürün de anne göreyim dediğimde 'biz gördük ya kızım güzel' demişti
Bende gidemiyorum açıkcası cesaretim de yok dönüp gelmeye
Canıımm hoşgeldin bak alışmışsın işte iftara çağırmak için güzel vakit tam heyecan biraz geçmişken

Çok sevindim acrcummm gözün aydın bende en kısa sürede araba kullanmayı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…