- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.141
cnmm snde de migren varmış ve açlık migreni çok tetiklioo maalesef.. sen bilirsnn ama bi kaç gün ara ver istersenn cnmm migren tuttu muu bi haftaa o iğrenç znklamalar geçmioo yaa
Haklısın canım kendi babamda düğün salonu düğün salonudur diyor bunlarda mı gariplik var bende mi bilmiyorumseninki çok daha zor tahmin ediyorum ki.
ay yüzümü güldürdün bebiş
Nişanlımla bu konuyu konuştuk zaten güzelce anlattım o daha sinirliydiben onu sakinleştirdim çünkü babası 3-4 kere kesin söz verip yapmadığı için artık durumun farkında Allahtan onun adına özür dilerim dedi. Bende özür dileme hayatım senin hatan değil sonuçta bende şikayet amaçlı demedim zaten ama biraz moralim bozuldu paylaşmak istedim dedim.Hiç sorun olmadı yani yine yüs puan
Zor işler ya ışık hızıyla bitse bu hazırlık süreci dimiaynennn öyleee cnmmmm kırgınlıkk flnn büyüyebilirr, farklı aileye alışıosun onlar da sana alışmaya çalışıoo.. amaa hakkatenn zorluklar da oluooo, ev buluorumm beğeniorummmm nişanlımaa desem nolck elindn bişey gelmzz ordan burayaa, art sabretcz gelene kdrr
Canim oruca alisinca gecer belki diye bekliyorum:26:
Kizlar bende hafta sonu nişanlım in yanindaydim çok güzel di çooook
Lakin ayrılık yine geleyim bayramda fırsat olursa dedim nişanlım gelince güzelde gidince ben kötü oluyorum dedihiç o açıdan düşünmemiştim tabii ben eve geliyorym sonuçta o orda tek başına. ..
İki ay sabredicem sevdiceğim üzülmesin bi daha..
cnmmmm o zonklama flnn uzun sürerseee çok yıpratabilirr senii, migren aç kalnca ciddenn fenaa oluoo
Güldün müü nişanlın arkanda olduktan sonra bir problem olmaz canım stres yapma sakın Ooo puanları götürdün gene
Zor işler ya ışık hızıyla bitse bu hazırlık süreci dimivalla evlenmekten korktum yaa
Simdi eve geldim dus aldim az daha iyiyim canimhazirlanip arkadaslarimla iftara gidecegim
İyi araştırmak lazım canım vakit lazım onun içinde :26: Hem uygun fiyata hem kaliteli şeyler bulmak gerek. Ben çatal bıçak ve yemek takımı alayım diyorum artık.. Bu aralar indirim falan var mı bildiğinzorrr cnmmm amaa geççckkk mutlakaa :) korkma korkmaa aslndaa zevklii dee eşya bakmak, gelinlik seçmekkkgüzel yanlarıı çok fazlaa ama iştee ufak tefek sıkıntıı daa olckkk :)
Bunu dedim canım.benim için kimsenin önemi yok şaka yapıyorum seni kızdırmak için takılıyorum ben sana dedim.kavgalı bi şekilde kapattık konuyu ama bu her defasında oluyo.şaka olduğu bişeylerin belli.hala üstüme gelindiği zaman bende artık sinirlerime hakim olamıyorum sabrım kalmadı çünkü.beni bi gram anlamıyoken,anlayış göstermiyoken ben anlayış göstermekten çatlıcam yaniCanim saçmalama deme bence, beni uzuyorsun da bi suçlama cumlesidir:44:"ben üzülüyorum, acaba seni sevdigimi tam belli edemiyormuyum diye düşünüyorum, benim icin baskasinin bir önemi yok" gibi cumleler kursan :26:
yani cok aksi bi adamsa tabii biseylerin üstesinden gelmek zordur hani ille anlasmak zorunda degilsin decok huysuz insanlarla ancak yuzyuze biseyler konusabilirsin :44:
Kayın babam beni düğün salonuna götürecekti bakmak için...3-4 defa şu gün götüreceğim dedi ama o gün geldiğinde işim var götüremeyeceğim dedi, en sonuncuda da gidiyor muyuz baba hazırlanayım mı dedim bizdeydik, düğün salonu düğün salonudur illa görmek istiyorsan bir gün götürürüm ama bu gün işim var dediama bir önceki gün tolga söylediğinde tamam yarın götüreceğim demiş babamı aramış yarın şeymayı düğün salonuna götürücem bakmak için demiş.Ben ona göre ayarlıyorum kendimi program yapıyorum bana şaka gibi işim var diyor 4-5 defa oldu bu artık beni geçiştirdiğini düşünüyorum
evttt cnmmm ziyarete gidip ayrılmakk tekradan cidden zor oluo, bu sefer bndee nişanlım daa çok üüzldkk, o yzdnn bnde iki ay daha sabredicmm.. zatenn kayınvalidemler olmadan gidememm onlar da gtmzz artt
Ben daha uyumadim kiiii
Yeni geldim daha annemlere .. iyi ki cikmisim arkadaslarimla cok eglendik
İlkay iyi olmuş bak hem kafa dağıttın hem eğlenmiş oldun ne güzel
Bende bugün neler neler yaptıııııııııımmmmmmmmdireksiyonumu iyice geliştirdim ve bugün ilk kez yanımda biri olmadan trafiğe çıktımmm
Ondan sonraaaaaaaa bütünleme için gittiğim kalan tek dersimi de geçmişiiimmmmm
Ohhhhhh bugün pek bi mutluyum
hoşgeldin ilkay :) sevindim iyi zaman geçirmene arada kafa dağıtmak lazım böyle morelin iyi olsun ki eşine de pozitif enerji yolla
Bende bugün neler neler yaptıııııııııımmmmmmmmdireksiyonumu iyice geliştirdim ve bugün ilk kez yanımda biri olmadan trafiğe çıktımmm
Öğrenmiştir ama bir konuşmamızda beni de götürün de anne göreyim dediğimde 'biz gördük ya kızım güzel' demişticnmmm seniii çok anlıorummm çok haklısınnn amaa iştee azcık dahaa düşünseler, kendilerini yerimizee koysalarr hiç sorun yaşanmayacak.. kayınvalidenn ne dediii o öğrendi mi durumuuu
Bende gidemiyorum açıkcası cesaretim de yok dönüp gelmeyeKizlar bende hafta sonu nişanlım in yanindaydim çok güzel di çooook
Lakin ayrılık yine geleyim bayramda fırsat olursa dedim nişanlım gelince güzelde gidince ben kötü oluyorum dedihiç o açıdan düşünmemiştim tabii ben eve geliyorym sonuçta o orda tek başına. ..
İki ay sabredicem sevdiceğim üzülmesin bi daha..
Canıımm hoşgeldin bak alışmışsın işte iftara çağırmak için güzel vakit tam heyecan biraz geçmişkenselam kızlar bu ara uğrayamadım hiç görümcem bendeydi onunlaydık alışmaya başladım galiba yani en azndan onun yanında heyecan yapmadım 2.günden sonrasizleri de sadece okuyabildim gece sohbetlerimizi özledim kızlar yarın akşam umarım burda olur herkes de sohbetin dibine vururuz şöyle
İlkaycım sana da geçmiş olsun bugün nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?