351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Sen gittiğinde sevgilim, hayatım ayağı kısa gelip sallanan bir masaya döndü...Ayakta ama hep aksak, yalandan bir kartonu katlayıp
sıkıştırdım altına.Yetmiyor ama. Geçici bir çözüm bu, lütfen gel ama. Serin bir sonbahar sabahına uyandığımda göreyim seni, aksak şeyler düzelsin, yükler azalsın, tekrar cesurca kucaklayalım hayatı... En çok da yüreğimdeki yüklerden şikayetçiyim ama geçecek biliyorum, çünkü hala biraz uzak ta olsa 'kavuşmak' parıldırıyor bir yerlerden, kayalardan dökülen billur sular gibi...

Evet bugunde niyetlendim :26: gece agri kesici icip yattim bakalim nasil gececek bugün:44:

Yarin daha bi guzel olacak

Temmuzun yarisi bitti, 1 ay yazisina da cok cok az kaldi sonrada ay yazisi kalkacak gün yazacak sadece
Sonrasi vuslat

Ay evet temmuzun 16 sı olmuş
Sevdiceğimle nişanlı ilk bayramımız olacaktı ama o yok :26:
Kurban bayramına sakladım artık hayallerimi..Bizimkiler geldikten ne kadar sonra kurban bayramı acep :44:

kızlarrr günaydınnn nasılsnzzz? bizz nişanlım ileee dün sadece iki dk konuştukk pazar da çarşıya çıktı arkadaşlarıyla gezdiii, çokk konuşmadkkk kısa konuştkk.. bugn art akşam olsn da beni arasınn özledmmmm on dk konuşmayıııı

Bu konuşma konusunda rekor kıran benim sanırım İnşallah sizde uuuuuuzuuuuuuuuuncaa konuşursunuz tatlım çok iyi geliyor sesini duymak
Bi ay sonra canim

ohh ne güzel artık sevdiceğim bana mangal yapar bayramda, pikniğe de gideriz ayy çokk şenlikli olacak inş.

Canim inşallah bugün konusursunuz bol bol, bizde dün 5 dk konustuk anlatacaklarim vardi unutmuşum bazilarini bugün arasa da onlardan bahsetsem diye bekliyorum

Kızlarr gecen gün askerim hattını arkadaşının telefonuna taktı.Sonrada artık evden benim telefonumu yolla hayatım dedi.Dün k.vlerden aldım telefonu bir kaç kitapla onu kargo yapıp yolluycam kendi alacak kargoya gidiyor izin alıp mektupda koysam mı ben çok özeniyrum annem mektuplarını hala saklıyor ama sevdiceğim hiç yazmadı bana

cnmmm evttt ya art bugn arasaa beniiii:) dün baya çalışmışlar akşammm komutan iş vermişş çok anlatck şey biriktiiiii

Canim inşallah bugün konusursunuz bol bol, bizde dün 5 dk konustuk anlatacaklarim vardi unutmuşum bazilarini bugün arasa da onlardan bahsetsem diye bekliyorum

aynennn cnmm yaa bi ev buldmm amaa memur olckmış tutan kişiiii ailendn memur olsa bilee vermiolarr, bunu anlatcktmm en baştaa amaa içimde kaldı :) inşş szdee bugnnn uzuncaa bı konuşma yaparsnzzz cnmmm her şeyi anlatrsn :)

cnmmm evttt ya art bugn arasaa beniiii:) dün baya çalışmışlar akşammm komutan iş vermişş çok anlatck şey biriktiiiii

biz de dün bi yarım saat konuşabildik sadece her güne göre az bizimkisi biraz nazlı ayak damarım şişmiş diyo evhammı yapıyo acaba :44: yoruluyosun hep ayaktasın ya dedim artık kıyamam ya artık bi gelselerdi bol bol sırt masajı falan yapıcam ona.

Neden kuzum sormadın mı
canım işi oluyormuş komutan gelince telefonu kapatıyor hemen:26: üzerine de gitmek istemedim zaten müsait olunca arar nasıl olsa diye pek sormadım. ben eski ben olsam ne kavgalar çıkarırdımmm ama biz de terbiye ettik kendimizi bu aralar iyi oldu

Kızlarrrrr selammm

arada okuyorum sizi ama yazmaya pek fırsat bulamıyorumramazan yoğun geçiyor burada,bir de ailem bana ev alıyor günlerdir bunun koşturmasını yaşıyoruz.Ben istanbuldayken onlar seçmişler,gelince bana sürpriz oldu ama ben pek beğenmedim çok ferah gelmedisonunda dün tam istediğim gibi bir ev buldumbugün tapu işlemlerini halledeceğiz inşallah.Sonra dinlenmek istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…