- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.181
Kızlarrrrr selammm
arada okuyorum sizi ama yazmaya pek fırsat bulamıyorumramazan yoğun geçiyor burada,bir de ailem bana ev alıyor günlerdir bunun koşturmasını yaşıyoruz.Ben istanbuldayken onlar seçmişler,gelince bana sürpriz oldu ama ben pek beğenmedim çok ferah gelmedi sonunda dün tam istediğim gibi bir ev buldum bugün tapu işlemlerini halledeceğiz inşallah.Sonra dinlenmek istiyorummmmm
Kızlarr gecen gün askerim hattını arkadaşının telefonuna taktı.Sonrada artık evden benim telefonumu yolla hayatım dedi.Dün k.vlerden aldım telefonu bir kaç kitapla onu kargo yapıp yolluycam kendi alacak kargoya gidiyor izin alıp mektupda koysam mı ben çok özeniyrum annem mektuplarını hala saklıyor ama sevdiceğim hiç yazmadı bana
Ev miiiiibu cok güzel tatlim acaba gel burda yasa mesaji mi veriyorlar
Kuzum annem buradan alalım ne olur ne olmaz diyor yani buraya gel diyor üstü kapalıama benim düşüncem de şu -tamam buradan olsun ,evlendikten sonra bize maddi getirisi olur
Sağol kuşum inşallah hayırlı olurEvet kirasi gelir size ohhhhhayirli olsun kuzum
Aynen canım ya..Orası farklı bir dünya diyorlar gelince nasıl olacaklar acaba merak ediyoorum çokkcanım işi oluyormuş komutan gelince telefonu kapatıyor hemen:26: üzerine de gitmek istemedim zaten müsait olunca arar nasıl olsa diye pek sormadım. ben eski ben olsam ne kavgalar çıkarırdımmmama biz de terbiye ettik kendimizi bu aralar iyi oldu
Canımm hayırlı olsun güle güle kullanın ya da parasını harcayınKızlarrrrr selammm
arada okuyorum sizi ama yazmaya pek fırsat bulamıyorumramazan yoğun geçiyor burada,bir de ailem bana ev alıyor günlerdir bunun koşturmasını yaşıyoruz.Ben istanbuldayken onlar seçmişler,gelince bana sürpriz oldu ama ben pek beğenmedim çok ferah gelmedi sonunda dün tam istediğim gibi bir ev buldum bugün tapu işlemlerini halledeceğiz inşallah.Sonra dinlenmek istiyorummmmm
Tatlım önce sen yaz sonra nişanlın da yazmayı seviyorsa yazar zatenbenim nişanlımdan hiç öyle bir beklentim yok mesela çünkü kelimelerin adamı değil
Canımm hayırlı olsun güle güle kullanın ya da parasını harcayın
Acemilikteyken bir kere konuştuğumuzda okunuyor o yüzden demişti sonra bende hiç üstelemedim ama yazayım ya bir tane bari olsun oo yazınca harika yazar bizimkisi de o faceden yolluyo mektupları hahaha
Sağol tatlımparasını harcayalım biz yazıcıyla anlaşırsa okunmadan eline geçer canım.Ben de yanına gittiğimde veriyorum face'de olsa sonuçta yazıyor ne güzel ben yazsana diyorum söylüyorum ya ne gerek var diyor,ben de ısrar etmiyorum
Ayy kılzar bu kk beni mahvetti ayol evililil hikayeleri okuyup duruyorum sayfalar arasında kayboldum:111::111:
Nereleri okuyorsun sen
Yazıcı mıyazıcı kendisi zaten
Tamam o zaman direk kendi eline geçer mektuplar canımher yerde sistem aynıdır herhalde:26:
Ayy kılzar bu kk beni mahvetti ayol evililil hikayeleri okuyup duruyorum sayfalar arasında kayboldum:111::111:
canım hayırlı olsun evinSağol tatlımparasını harcayalım biz yazıcıyla anlaşırsa okunmadan eline geçer canım.Ben de yanına gittiğimde veriyorum face'de olsa sonuçta yazıyor ne güzel ben yazsana diyorum söylüyorum ya ne gerek var diyor,ben de ısrar etmiyorum
Eşiyle sorunlarını yazanları tatlımay kafam bir milyon oldu
canım hayırlı olsun evinçok rahat ettirir seni maddi olarak bu ev
canim bosver okuma heleki su dönemde sakin okumageceleri uykum kacinca okuyorum arada esi ve özelikle kayinvalidesi ile sorun yasayanlarin topiklerinide ve ister istemez evlilik ve kayinvalide korkum tavan yapmaya basladi :18: sirf bu yüzden diyorum keske 2 yil önce felan evlenseydim bu kadar tirsmazdim o zamanlar
Tamam o zaman direk kendi eline geçer mektuplar canımher yerde sistem aynıdır herhalde:26:
Sağol canımevet bize maddi katkısı iyi olacak.Nişanlımın evinde oturacağız bu da ek gelir olacak inşallah.Daha iyileri hepinizin olsun inşallah
Öğrenmiştir ama bir konuşmamızda beni de götürün de anne göreyim dediğimde 'biz gördük ya kızım güzel' demişti
Bende gidemiyorum açıkcası cesaretim de yok dönüp gelmeye
Canıımm hoşgeldin bak alışmışsın işte iftara çağırmak için güzel vakit tam heyecan biraz geçmişken
Çok sevindim acrcummmgözün aydın bende en kısa sürede araba kullanmayı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?