351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ev miiiii bu cok güzel tatlim acaba gel burda yasa mesaji mi veriyorlar

Tatlım önce sen yaz sonra nişanlın da yazmayı seviyorsa yazar zaten benim nişanlımdan hiç öyle bir beklentim yok mesela çünkü kelimelerin adamı değil

Aynen canım ya..Orası farklı bir dünya diyorlar gelince nasıl olacaklar acaba merak ediyoorum çokk
Canımm hayırlı olsun güle güle kullanın ya da parasını harcayın
Tatlım önce sen yaz sonra nişanlın da yazmayı seviyorsa yazar zaten benim nişanlımdan hiç öyle bir beklentim yok mesela çünkü kelimelerin adamı değil

Acemilikteyken bir kere konuştuğumuzda okunuyor o yüzden demişti sonra bende hiç üstelemedim ama yazayım ya bir tane bari olsun oo yazınca harika yazar bizimkisi de o faceden yolluyo mektupları hahaha

Sağol tatlım parasını harcayalım biz yazıcıyla anlaşırsa okunmadan eline geçer canım.Ben de yanına gittiğimde veriyorumface'de olsa sonuçta yazıyor ne güzel ben yazsana diyorum söylüyorum ya ne gerek var diyor,ben de ısrar etmiyorum

Ayy kılzar bu kk beni mahvetti ayol evililil hikayeleri okuyup duruyorum sayfalar arasında kayboldum:111::111:

okuma o kadar kızz psikolojin bozulacak
canım hayırlı olsun evin çok rahat ettirir seni maddi olarak bu ev

Eşiyle sorunlarını yazanları tatlım ay kafam bir milyon oldu

canim bosver okuma heleki su dönemde sakin okuma geceleri uykum kacinca okuyorum arada esi ve özelikle kayinvalidesi ile sorun yasayanlarin topiklerinide ve ister istemez evlilik ve kayinvalide korkum tavan yapmaya basladi :18: sirf bu yüzden diyorum keske 2 yil önce felan evlenseydim bu kadar tirsmazdim o zamanlar

Yok psikolojim bozulmuyor da çok şaşırıyorum neler varmış yahu

hoşbulduk şeymacımm evet alacağım haftaya bu hafta sonu biz gideceğiz haftaya da onları misafir etmeyi düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…