- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.221
canım kabaklar yetişirken her sabah 6 -7 gibi çiçek açar sonra o çiçekler geri büzüşür, o yüzden sabah bahçeden toplanıp hemen doldurulması gerekiyor, iiçinin çiçekçiği temizleniyor ve dolma gibi doldurulup üst yapraklar içe katlanıyor üzerine soğanlı salçalı sos yapılıp pişiriliyor.
Ya benim menüm sönük mü kaldı ne seninkine göre etli bi yemek katayım işe ben:44:
Evet çok lezzetlidir canımmm ben hafiften tereyağı yakarım ama cok az harika olur ankarada bir arkadaşımın annesine öğretmiştim okurken, sonra ev ev dolaşmak zorunda kalmıştım
bizdeeeeeeeeeeeeee
pasta da güzel geldi pasta mı yapsam acaba :) ama belki onlar pasta getirir ne zaman gelseler pasta tatlı falan almadan gelmiyorlar da
ilk defa duydum cnm bu dolma çeşidini eline sağlık :) annen etli bir çeşidimiz olsun dedi tamam dedim bende... az da gözüksün istemiyorum her gün yemeğe gelmiyorlar bide şehir dışından gelicekler sahura da kalır biraz ondan fazla yapıyorum sahur için uğraşmayayım tekrar tembellik yapıyorum sanki
Evet çok lezzetlidir canımmm ben hafiften tereyağı yakarım ama cok az harika olur ankarada bir arkadaşımın annesine öğretmiştim okurken, sonra ev ev dolaşmak zorunda kalmıştım
aynen
bak bizimkilerin listesi şu (hep de bnm sevdiğim şeyler tolga mı öğretliyo acaba)
Çikolatalı pasta
Dondurma
Muz
Kuru yemiş
Kola
Fıstık sarması
bunlardan 2-3 ü bir arada getiriyolar hep bende afiyetle yiyorum
evet yoğurması çok zordur hamuru sert olmak zorunda tutturamazsan suda erir gibi olurBiz de tereyağ yaktık üzerine canım çok lezzetli olduee bulmuşlar yapanı kaçırırlar mı
Aramızda bir 353 vaaarrrr
Biz de tereyağ yaktık üzerine canım çok lezzetli olduee bulmuşlar yapanı kaçırırlar mı
olabilir
bizde liste arada giyime de kayıyor k.validen sağolsun hiç eli boş gelmiyor her gelişinde ya bir üst ya bir elbise ya da ayakkabı hiç bişey olmazsa dantelli havlu çeyizine koyarsın kızım diyoryanında da tatlı bizim ki standart ya çikolatalı pasta ya da baklava
hoş bir görüntüsü var cnm sofraya renk katar benm böyle bir takıntım da var görünüşünü beğenirsem yerim ama ama görünüşü kötüyse tadı iyi olsa da yiyemiyorum onu sofrada da sevmiyorumBennur bak kabak çiçeği dolması bu pişmemişş hali
https://www.google.com.tr/search?q=...i-dolmasi%2Fkabak-cicegi-dolmasi-2%2F;800;600
sütlaç düşündüm cnm sütlü tatlı olarak aslında en çok güllaç tercih ediliyor ama bende onu bir türlü sevemedimcnmmm şöylee güzellll sütlüü tatlı daa olurr bakk :)
bizde sahurda hiç yemek yenmez kahvaltı hep
Hayırdır ilkayyy
hoş bir görüntüsü var cnm sofraya renk katar benm böyle bir takıntım da var görünüşünü beğenirsem yerim ama ama görünüşü kötüyse tadı iyi olsa da yiyemiyorum onu sofrada da sevmiyorum
sütlaç düşündüm cnm sütlü tatlı olarak aslında en çok güllaç tercih ediliyor ama bende onu bir türlü sevemedimbaşka ne olabilir ki cnm sütlü tatlı hiç gelmiyor aklıma
oooh ne güzel bizde her sahur yemek derdi olur kahvaltıyla doymuyoruz biz o anca atıştırmalık oluyor bizim için böyle konuşunca da baskül ailesi sanma cnm evin en şişmanı 73 kilo o da babam
Prosedür aynı demekki
Bizde de önce kıyafet vardı ama k.babam dedi ki kızım biz alıyoruz ama beğeniyomusun hatıra mı giyiyosun yoksa almayalım biz dedi artık hep cebime harçlık koyuyor sen ne istersen onu al ihtiyacın neyse canının istediği neyse diyevalla daha iyi oldu bazen biriktiyorum bende Pantolon, etek, eşarp, tunik, ayakkabı, gömlek, ve yarım kap aldım onlarla
Hayırdır ilkayyy
Hayırdır ilkayyy
ay baskül ailesi miii Allah da seni güldürsün canımm
bence de bu daha güzel olmuş en azndan sen ihtiyacına göre alış veriş yaparsın :)
bizde para teklif etmesi (harçlık yani) pek hoş karşılanmaz babamda müsade etmez ztn ona onlarda bildiği için eli kolu dolu geliyorlar
Hadi yaaa bizde de vermeyeni kınarlar gelinine bi harçlık bile vermiyo diye hatta babamda nişanlıma verir almazsa karşıdaki, kızar büyükler geri çevrilmez ayıp diye
Paphia 353 kızlar. 353 lerin topiğine yazan tek arkadaşımızmerhaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?