- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.201
Kızlarrrrr selammm
arada okuyorum sizi ama yazmaya pek fırsat bulamıyorumramazan yoğun geçiyor burada,bir de ailem bana ev alıyor günlerdir bunun koşturmasını yaşıyoruz.Ben istanbuldayken onlar seçmişler,gelince bana sürpriz oldu ama ben pek beğenmedim çok ferah gelmedi sonunda dün tam istediğim gibi bir ev buldum bugün tapu işlemlerini halledeceğiz inşallah.Sonra dinlenmek istiyorummmmm
hoşbulduk şeymacımm evet alacağım haftaya bu hafta sonu biz gideceğiz haftaya da onları misafir etmeyi düşünüyorum :)
hala yok 353ler ağlayacağım artık bu dönem az mı asker gidiyor acaba:44:
hala yok 353ler ağlayacağım artık bu dönem az mı asker gidiyor acaba:44:
Bende haftaya alacağım sanırsam canım ne yapsak ki yahu iyi bi menü lazım
Konuyu mu görmüyorlar acaba canım:44: ama ben netten araştırırken bile bulmuştum
cnmmm hoşgeldnnn :) kimselerr yokk demek ki giden çok azzz, bide yerlerinin belli olmasınaa 10 gün fln var
cnmmm yenii ev hayırlıı olsunnn, inşşş evlendikten snrr daaa kirasını alırrr ii günlerde harcarsnzz :)
ayyy İlknurcumm hayırlı olsun çok çok sevindim ya ne güzeellBende istiyom ev bizimkiler bana da alsın Ben yalnız yaşamak istiyorum ama
bukettmesaj kutuna bakıver
aynen cnm iyibir menü lazım şimdilik aklımda et sote yanına yoğurtlu patates püresi, pilav(sebzeli bulgur ya da pirinç), mercimek çorbası,barbunya yapabilirim içecekler klasik zaten meyve suyu kola :) bide sarma saracağım :) tatlı daha düşünmedm :44: senin var mı aklında bişeyler :)
aynen cnm çıkıyor google a yazınca aslında:44:
hoşbulduk cnmm :) evet kimseler yok bir kişi var sadece onunda bizle sohbetleri var sayfalarındagelsinler ufaktan artık gözlerim yollarda kaldı
aynen cnm iyibir menü lazım şimdilik aklımda et sote yanına yoğurtlu patates püresi, pilav(sebzeli bulgur ya da pirinç), mercimek çorbası,barbunya yapabilirim içecekler klasik zaten meyve suyu kola :) bide sarma saracağım :) tatlı daha düşünmedm :44: senin var mı aklında bişeyler :)
hoşbulduk cnmm :) evet kimseler yok bir kişi var sadece onunda bizle sohbetleri var sayfalarındagelsinler ufaktan artık gözlerim yollarda kaldı
Bu saydıklarının hepsi yenmez ki tatlım insan su içmekten yiyemiyor ki:44:
Ben de elde açma tepsi böreği,
Terbiyeli çorba,
kabak çiçeği dolması(kayın babam çok sevdiği için)- yanına antep dolması (bir dolma tabağı yani kocamanca)
Patates salatası garnitür olarak, tatlı da hımm etimek tatlısı hafif oluyo ben çok severim üstüne kaymak ve dondurma ohhh
Böyle düşündüm az mı oldu çeşit ki yenmiyor ki ama ya:44:
cnmmm soğuk servis edilenn hafif bir pastaaa sütlü tatlı fln da hoş olur :)
bide açma börek tabi bak onu unuttumyenmiyor da olsun cnm biz yapalım belki o gün herkes aç olur yemek ister
bende sütlaç yapayım görümcem seviyor onu da bize de dondurmalı tel kadayıf olabilir şöyle bol cevizli canım çekti şimdi
kabak çiçeği dolması nasıl cnm ilk defa duydum :44:
Evet çok lezzetlidir canımmm ben hafiften tereyağı yakarım ama cok az harika olur ankarada bir arkadaşımın annesine öğretmiştim okurken, sonra ev ev dolaşmak zorunda kalmıştımŞeymaaaa dün ilk defa kayseri mantısı yedimüst komşumuz kayserili,memleketten yollamış annesi,o nasıl bir lezzettir öyle bizim mantımız biraz daha büyük ve mercimekli olur genellikle,bu küçücüktü bir kaşığa 40 tane sığdırılabilir yani
bizdeeeeeeeeeeeeeebennuuurrrr acıktımmm ağzım sulandı
bennuuurrrr acıktımmm ağzım sulandı
aynenpasta da güzel geldi pasta mı yapsam acaba :) ama belki onlar pasta getirir ne zaman gelseler pasta tatlı falan almadan gelmiyorlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?